2019 VMY Duyum var mı?
-
@gari̇p-i̇nsan Hocam talep toplama işlemi ne kadar sürer acaba tahminen , genelde nasıl olur bu işler ️
-
@gari̇p-i̇nsan bu forumda her zaman duyum paylaşanı linç etmek isteyen, eleştiren birileri çıkmıştır.Çok kafanıza takmayın derim.Bilgi geldikçe paylaşmaya devam edin.
-
Burada insanları trollemek için çok duyum paylaşıldı ama bu arkadasın böle bir niyeti olduğunu düşünmüyorum sonuçta kendisi bahsettikten sonra herkes teyit etmeye başladı
-
@meç hocam arkadaş yanlış anlaşıldı trol demedi doğru veya yanlış olabilir ama onca insan size yazdı bi cevap verseydiniz dedi o kadar. Her duyuma açığız keşke gelse de buralar bayram yeri olsa bize en güzel bayram hediyesi olsa
-
@fatos hocam sonuçta bu arkadas dakika vererek mülakat tarihlerini bildi bence daha da kaynak sormak komik geliyo
-
Hepimiz gerginiz ancak bu duyuma herkes inanmalı,inanmak zorunda.
Başka çaresi olan varsa yazsın ona inanalım. -
Dostlarım her söyledigimiz doğru olmalı fakat her doğruyu demek doğru değildir.. garip insan dostumuza benim itimadım var. Kendisi de güven veren duyumlarda bulundu ki bizim duyumumuzla örtüşüyor.
Zaten iibf'linin iibfliden başka dostu olmadığını mukerreren öğrendik..
Sizlerden ricam buradaki uhuvvet ve dostlugumuzu muhafaza edelim. Vesselam. -
arkadaşlar arkadaşlarını şua açıklık bilir mi ?
1000 kişilik vmy kaça kadar iner sizce puan?
400 kişilik mhuy kaça kadar iner sizce ?? -
Duyumlarını söyleyen insanlara emin olmadan taş atmaktan ve kaynağını sormaktan bence de vazgeçelim ya kimse söylemez ki yanı zaten söylenmesi de doğru değil. Karşı tarafı da düşünmek lazım.
-
@çölkaplanı benim canım kardeşim 1000 kişilik ilan gelse 80 olur
400 mhuy gelse 75 olur.
Allah'a emanet olasın vallahi beyefendisin -
@çölkaplanı 1000 kşlik ilan gelirse tabanı 75 e çekerler 77 78 lere kadar rahat düşer. mhuy 400 kişi alırsa onun tabanını da 70 e çekerler o da 73 74 leri görebilir, sadece tahmin:)
ben şahsen alım olacağını düşünmüyorum ama inşallah yanılırım.Amin.
-
Mhuyda taban hep 75 oldu alım sayısının 20 katı yazılı sınava çağrılıyor
-
Sanıyorum Maliyenin kendi hazırlayıp yaptığı 2012 yılı vergi müfettişliği ilanında taban puan 75 e indirdilmişti. Sınav testti. Ama 2013 yılında ÖSYM nin yaptığı sınavda taban puan 80 di. Mhuy için taban puan hep 75 ti Hiç inmedi. Bu ilanda da indir ezer.
-
Anladım ki puan tipi hesaplamasından hiçbir zaman vazgeçilmeyecek
Arkadaşlar duyum mu var diye giriyorum her girdiğimde gelmeyen ilanın puanı hesaplanıyor çoğunuz zaten KPSS ye hazırlanmaktasınız derse devam ediyorsunuz
İlan gelince yapın şu puan, baraj tartışmasının -
Forumda kavga twitter da kavga arkadaşlar 25-30 yaşlarında insanlarız herkes sinirlerine hakim olsun olmayan herşeyden birbirimizi sorumlu tutup birbirimize sarmayalım...duyum sayfası duyum harici paylaşım olmasın kalan konular için içini dökmek isteyenler grubu var yazın oraya ya da özelden birbirinizi gerin
-
@rootofallevil herhangi bi taşraya kazanan insan sizce mhuy'a girmek için uğraşmalı mi? Sanki o kadar emek mhuy için gereksiz aynı ek gösterge vs
-
@friedmanmilton o dönem peş peşe 3 sınav yapıldı. İlki 2000 kişi 6 katı 75 taban puanda kapadı ki o yılın son sınavıydı. 2.si 1500 5 katı 77 de kapadı ki eylül ayında yapılmıştı yeni mezunlarda girmişti. Osym sınavı ise yine eylül sonu yapıldı herhangi bir puan türünden 80 üstü alan o sınava giriyordu kat olayı yoktu.
-
@gari̇p-i̇nsan Ne zaman yazsam dönmeye çalıştı, iyiniyetine ve samimiyetine inanıyorum. İlan umarım gelir gelmese de canı sağ olsun.
-
@gmzankr066 kimse kimseye taş atmıyor. Sadece insanların sorularının cevapsız kalması manasız ve ağaca çıkıyosunuz vıyaklıyosunuz gibi laflar hoş değil. Sizi rahatsız etmiyorsa problem yok. Önemli olan üslup
-
Arkadaşlar insanlar buraya bildikleri duydukları veya teyit edebildikleri bilgiyi yazıyorlar ve bundan dolayı kötü niyet güttüklerini sanmam. Yorumların bazılarını inanın hayretle okuyorum. Birincisi ilanın duyumu doğru veya yanlış olsun ne fark eder? Zaten süreçte çalışmayı devam ettirmeyenlerin elenip pes edecekleri bir sistem kariyer mesleğe hazırlık. İlana duyuma yahutta trol haberlere göre ders çalışıyorsanız bi zahmet zamanınızı harcamayın bu sınavlarla. Duyum paylaşan insanlarda art niyet arayanlar için söylüyorum, art niyetli kişi sizi derse teşvik edecek herhangi bir manevra yapmaz. Kendi içimizde iyiye de kötüye de yuhalama gereksinimlerinizi bir yana bırakın, hele hele çizeceğiniz yolda daima düşmeden çalışın, rabbim her çalışmanın karşılığını elbet verecektir ama kırdığımız kalplerin hesabını sadece biz vereceğiz. Kendi iç dünyanızda bu yol size stres yaratmış olsa da diğer arkadaşların gül bahçelerinde dertsiz olduğunu sanmayın, herkes aynı gemide olduğumuzu kabullenirse sıkıntılara el birliği ile göğüs gerebiliriz İnşallah. Herkesin bayramı mübarek olsun.