2019 VMY Duyum var mı?
-
Ayrıca yaptıkları o sınav çok kolay. 90 100 alıyor millet.
-
Yok mu bizi hazine ve maliye bakanın kalbine düşürecek bir dua ? Nihat hatipoğluna sorsak
-
Adem Kılıç bayramdan önce mhuy gelse ne tatlı olur demişti. Bakalım Pazartesi ya mhuy ya vmy belki ikisinden biri gelir İlanın bayram günlerinde gelme ihtimali yok değil mi ?
-
@baelish dedikleri çıkıyor mu kendisinin.
-
@erhankestevur Bilmiyorum ama yanılmıyorsam mhuy ilanını ilk dillendiren oydu. Ama kendisi iktisat kitap yazarı. Öyle çok kesin tutturur diyemem. Ama umut fakirin ekmeği Bir umut bekliyor insan.
-
@baelish evet üzerine bir de benim kitabımdan çalışın diyor.
-
@baelish kardeş o adama inanmayın ya
-
@kuznets_12 İnanmıyorum ama inanmayı istemek benim ki. Duyumlar bu kadar artmışken hele.. Yoksa forumdaki üstatların verdiği duyumlar dışındakilere güvenmiyorum.
-
Adem Kılıç'tan sonrasını okumadım.
-
@keynesin-faizi süper yorumdu. hahahhaa.
-
Vurguncular vurguncular resmi gazetede bu gece vmy ve mhuy ilani diyerekten bir aciklama yapsa devlet personel baskanligi ne olur sanki :))
-
@lion hocam her cümleden bi alt metin çıkarmaya iyi alıştık temenni mi duyum mu ️
-
@gmzankr066 yok hocam ben duyumcu degilim bu iki ilani bekleyen cok arkadas var ona istinaden soyledim.
-
tatil zamanı ilan geldiği oldu mu hiç gelecek haftayı mı bekleyelim yoksa?
-
@lion ben bu hafta beklemiyorum. Haziran ayında bu ıkı ılan gelse şükredicem
-
@baelish 5 yıldır diyor onu
-
@tükendikagrubu valla bir tanesine bile şükrederim gerçi vmy her sene geliyor sayılır sadece son sınavı sebepsiz iptal ettiler ancak mhuy 4 yıldır gelmiyor gelirse daha çok sevinirim.
-
@rootofallevil eylülden beri mhuy beklıyorum. Gelmezse hayata küsücem
-
Yaklaşıyor gelmekte olan 🧨 sayı , sınavın şekli hepsini ilanlarda göreceğiz . Herbirinizin bayramını şimdiden kutluyor güzel haberler almanız temennisiyle bir müddet aranızdan ayrılıyorum . Kaçtı burayı terk etti gibi düşünmeyin özelden yazılan herşeye geçte olsa cevap vermeye çalışacağım . Sağlıcakla kalın
-
@gari̇p-i̇nsan Hocam siz yazınca kalbim çarpıyor yemin ediyorum haklısınız uzak kalmakla ama mesajla ulaşabilirsiniz demeniz bizim için daha iyi oldu.
Şimdi yaklaşıyor yaklaşmakta olan da acaba ne zaman yaklaşacak gece bize yine uyku yok