2019 VMY Duyum var mı?
-
kardeş kurdun yine bombayı ya
-
@gari̇p-i̇nsan inşallah hocam gelsinler artık bekleye bekleye çürüdük artık yaa
-
Dostlar forumlarda çoğu kişi Vmy'nin gelmesi sebebiyle tatmin değil. İlle de guy isteriz diyorlar. Keza geçen sene 2000 kişi bile başvuru yapmamış. Çalışma yükü ağır olduğu içinmi bu kadar temkinli bu insanlar?
-
@ekofirat hem klasikti hem taban puan 80 di hemde dediğiniz gibi şartlar zor diye. Ama bu sene boş kalmaz çünkü ilan yok zor falan farketmez başvurur herkes
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan yazmışsınız ama zaten 7 gün daha resmi tatil var 2 hafta daha bekleriz gibi, sağlık olsun
-
@ekofirat bana kalırsa bu sene başvuruda patlama olacak Hocam. Bende vergi müfettişliğine soğuk bakan biriydim. Soğuk bakma sebebim de salt turneler yüzündendi. Ama bu yıl işsizlikte 4. Yılım başlayacak. Ortalığın durumu da belli, iş yok piyasada. Artık kriter şu bu zorluk falan -şahsım adına konuşuyorum- zerre umrumda değil. Açıldığı dakika başvurumu yapıp, Allah nasip eder de alırsam da gıkımı çıkarmadan işimi yaparım diyorum ve eminim ki benim gibi düşünen bir çok insan var ve bu yüzden bu sene başvurular patlayacak.
-
-
@ekofirat gecen sene hem sayıştayla çakıştı ki sayıştaya normalde 7000 civarı kişi giriyor hem de 2016 kpss tek yıl geçerli oldugu için sadece 2017 kpss ile başvuruldu.2017 de puanlar düşük sıralamalar yüksekti buda taban puanı düşürdü.yani gecen sene olan olaganüstü bir başvuruydu
-
@mbguy test de olursa daha çok kişi başvuru yapar. Eger 500 den yukarıda bır sayı verilmezse yine canı yananlar olur. Malıye sadece vmy ılanı verip koca seneyi bitirirse hepimize hakikaten yazık olucak ozellıkle 2018 puanlılar
-
@gari̇p-i̇nsan sürekli bi sayı sallıyosunuz ama hadi bakalım hayırlısı. Umarım umut tacirliği yapmiyorsunuzdur
-
Ya ben gerçekten anlamıyorum. Adam gelip buraya yazmış ki çalışın bakın böyle böyle diye. Hayır doğru çıkmasa ne olacak? Ne güzel ders çalışmış oluyoruz. Kaç yerde yazdım burada da yazıyım. söylemek istemese söylemez. İnsanlar kendilerine saklarlar ki aman kimse hazırlıklı olmasın ben oluyum diye fesatlık yapsa yapar. Hayatta hiç mi görmediniz böyle fesat insanları ki çalışın ne olur ne olmaz Çalışın diyen insanı itham ediyorsunuz? Bildiğimiz kadarıyla Buradaki duyumcular kitap satmıyor başka bir şey yapmıyor. Sadece duyduğunu paylaşıyor.
Böyle yapa yapa bütün duyumcular kaçtı etmeyin eylemeyin ya. -
@maliyeciniss Bitmediniz.
-
@maliyeciniss inanmak zorunda değilsin hocam böyle konusmamız doğru değil adam size resmi evrakla mı gelsin napsın
-
Arkadaşlar GÜNCEL olarak toplanılan para 3430 tl yi gecti ve gazete ilanı icin çok az bir miktar kaldı bence bugün Bile halledebiliriz. Sizde yardımcı olarak gazete ilan vermemizi sağlayabilirsiniz.
LÜTFEN SEYİRCİ DEĞİL DESTEKÇİ OLALİMİş Bankası Hesap Numaram/IBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368
Buket çoban#1000İİBFliden10arTL
-
@antimülakat hocam bu ay içinde gtb alımı gelebilir mi?
-
@meç 4 yıldır bu sürecin içindeyim son iki senedir guyun son güne kadar alınan duyumları bile doğru çıkmıyor. Kaldi ki babam hasta onunla memleketimiz dışında bi hastanede kaliyorum ders calisamiyorum eğer bu duyumlar doğruyla memlekete gitmem lazım bi tarafta babam bi tarafta dersler var bu yüzden bende boşa umutlanmak istemiyorum bilmem anlatabildim mi
-
@modigliani-0 sizin gibiler de duyumlara inanmak için yeni galiba bizde çok inanip çok üzüldük zamaninda
-
Twitir hesabi olan arkadaşlar vdk başkanı bayram mesajı atmış hemen şu hesabın altına @suatsarigul_ 1000 kişilik vmy ilanı istediğimizi yazalım
-
@maliyeciniss geçmiş olsun kardeşim.Umarim tez zamanda babanız iyileşir.
-
@maliyeciniss Allah tez zamanda babacığınıza acil şifalar versin inşallah