2019 VMY Duyum var mı?
-
@gari̇p-i̇nsan hocam guy gelir mi kpss öncesi sence?
-
Puanı 80 olan birinin sıralaması sanırım 4 binlerde. Geçen seneden çok yüksek puanlılar kalmadıysa 1000 kişilik alımda taban 80 olsa dolmaz o sayı ya bence 75 e çekerler ️
Yani inşallah ️ -
@gresham-t mesleğimde 3 yılı bitirdim kısmetse ekimde gelir uzmanlığı yeterlilik sınavına girecem tabi işkur istihdam uzman yardımcılığı mülakatını kazanırsam başka:)
Eğer ki meslekte yeni olsaydım merkezi kadrolar için mhuyu deneyebilirdim ama dediğim gibi yeterlik sınavı yaklaştı o yüzden girmeyi düşünmem -
@adam-keeynes hocam kpss öncesi sınav olacağını ben düşünmüyorum .
-
@gmzankr066 p48 80.1 4700 küsür inş konuşulanlar olur da bir vmy,guy,mhuy görürüz 2018 puanlılar olarak .
-
Olası vmy ilanı geçen seneki gibi 8 farklı puan türüyle gelirse fikir vermesi açısından 2018 p22 puanım 84,07482 sıralama 2374; mhuy gelecek olursa da 2018 p48 puanım 82,97637 sıralama 2705
-
@rootofallevil vay be sizin yerinizde olmayı çok dilerdim hocam düşündümde . Umarım yeterliliği de verirsiniz hakkıyla(:
-
@rootofallevil nerede çalışıyorsunuz hocam
-
@ert1234 manisa hocam @Adam-Keeynes inşallah hocam umarım hakkıyla geçeriz yeterliliği:)
-
@rootofallevil müfettil misiniz
-
@ert1234 hayır guy
-
@rootofallevil seni biz işkura yolcu edelim ama unutma buraları ha
-
@gari̇p-i̇nsan hocam bu guy işine ne diyorsunuz bizi gerçekten etkiler mi hiç ilan falan duyumunuz var mı bu malum mesele de var ama???
-
@yakup-cemil inşallah kazanayım hocam hiç unutmam
-
Arkadaşlar gördüğünüz gibi VMY, MHUY duyumları had safhada bu duyumların daha hızlı gerçekleşmesi icin o ilanın verilmesi gerekiyor. Herkes taşın altına elini koysun lütfen. Çok değil yapacağınız 10 tl lik bağışla bu gazete ilanı verilir ve insallah sınavları getirir.
GAZETE İLANI İÇİN TOPLANAN PARA CUMA GUNU 3000 TL OLDU ARKADAŞLAR
ve dün bir kaç kişi EFT yaptığını ve p.tesi geçeceğini söyledi sizlerde şimdiden destek olursanız belki Pazartesi bu parayı toplamış ilanı vermiş oluruz belki bu duyumların gerçekleşmesini sağlarız.#1000İİBFliden10arTL
BANKA BİLGİLERİ
Buket Çoban
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368#1000İİBFliden10arTL
İNTERNET BANKACILIĞINDAN AZ MİKTARDA ÜCRET KESER BAZİLARİNDAN KESMEZ BİLE ATM DEN YATIRMAK DAHA MALİYETLİ OLUR BİLGİNİZE..
-
@muzgor Ankara'da 50 şoför,50 güvenlik,50 hizmetli gelir uzmanı olsa 150 gelir uzmanı az alınır yerlerine sofor,güvenlik ve hizmetli alınır.vhki ve memurlarin uzman olmasi alımı etkilemez.
-
@babayega hocam mesleğinizi bilmiyorum ama şoför, güvenlik, çaycı gibi mesleklerin uzman olması söz konusu değil. Kaldı ki lisans mezunu olsalar bile kaldıki ders çalışıp yeterlilik sınavını geçecek olsalar bile. Yıllardır kurumda maliye ile alakalı olanlardan uzmanlar alınacak. Düz mantık bakarsak dediğiniz doğru ama dediğiniz durum oluşmayacak ve hiç desteklemesemde bu olay sonucu guy alımı azalmayacaktır
-
Bu hafta da bitti. Acaba bayramdan sonraki hafta gelir mi? Çok umutluyduk bu haftadan oysa ki.
-
@adam-keeynes olmaz dediğiniz meslek gruplarının hepsi zamanında uzmanlığa geçiş yapmışlar
-
@adam-keeynes o saydığınız unvanlardan bi ton insan var uzman olan...