2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@beklemeci Bence beklemeci diye memur adı olmaz hocam. Yalancısınız siz. Sicil numaranızla üye olun lütfen.
-
İnşAllah bu hafta içerisinde tüm bekleyen dostların bekleyişi sona erer, Rabbim hayırlısı ise olumlu/olumsuz yol gösterir, haftasonuna kadar beklemekte fayda var sabırla arkadaşlar
-
@albertcamus gerçekten insan duyduğunu söylemek istiyor biraz haber beklemek nasıl bir şey ben de çok iyi biliyorum ama bir de yalancı oluyorsun. 2016 sınavıyla sınanan zavallı güruhtan oldugum için beklemeci olduk o zaman
-
@sui-generus bende demeyim demeyim diyorum da böyle yazarak sadece duyumcuları küstürüyorsunuz pareto üstad duyduğunu aktarıyor ve artık kurumlarda kesinlik yok kendi verdiği tarihte sınava girecekler listesini dahi açıklamayan kurumlarvar. Yanılmıyorsam sgk dent. Yard. 2016 alımında başkan yakında açıklancak diye twit attı 2 3ayda açıklandı... daha ne bekleniyor anlamıyorum duyumun mantığı gereği olmama ihtimalide var. Bu yazdığınızın kimseye faydası yok...
-
İleti kaldırılmıştır.
-
-
@albertcamus @mk-ank bende ısrarla tartışma çıkartığı için şikayetçiyim hakim bey
-
@beklemeci Bakmayın hocam siz. Kendim duyduğumu bilirim, burada haber veren düzgün adamları bilirim. Ama kurumu da bilirim. @Mahlaki çok güzel özetlemiş durumu bence
-
Tam açıklanacak birinin dayısı devreye giriyor tekrar liste hazirlaniyor, tam yeni liste yayınlanacak diğer dayı devreye giriyor liste tekrar hazirlaniyor, bizde burda böyle umutla bekliyoruz
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Çarşı karıştı
-
Oo liseli kavgası, alırız bi dal
İşin şakası bi yana arkadaşlar, gerginliğinizi stresinizi anlıyoruz. Ama sakinliğinizi koruyun biraz. Hakaret ve tehdit de nesi? Bizi de diğer arkadaşları da yormayın bu tavırlarla. Herkese iyi forumlar dileriz. -
Olumlu duyum -> Yükseliş -> Pareto açıklama -> Olumsuz duyum -> Üyeler arası kavga -> Yönetim Müdahale -> İstiklal Marşı -> Kapanış
-
Burda birbirimize kızmak sinirlenmek yerine ne yapılabilir bunları konuşsak? Twitse twit mailse mail. Bizlerle dalga geçilmesine müsaade etmeyelim artık. Enerjimizi de bunun için harcayalım kısır tartışmalara son verelim. Tartışacaksak bu konu hakkında tartışmalıyız.
-
@mk-ank Teşekkür ederim hocam. Polemiğin tarafı olmak zorunda kaldığım için herkesin affını diliyorum. Neyse ki müdahale geldi
-
@Piraye_ hocam harika tespit
-
Gerek mülakata giren mağdurlar gerekse dışardan bu dramayı izleyen müstakbel mağdurlar olarak katılımın yüksek olduğu bir etkinlik yapılmalı diye düşünüyorum. Toplu olarak atılan twitlerin Direkt mesajların etkili olduğunu hep birlikte gördük. Farklı fikirleri olan arkadaşlar fikirlerini beyan ederlerse daha iyi sonuçlar alırız.
-
Sakin kalalım arkadaşlar tansiyon düşsün biraz bu hafta çok yükseldik, hepimiz aynı yolun yolcusuyuz birbirimizi kırmayalım, hafta bitmedi , yıl bitmedi çözüm üretmeye devam edelim bütçe görüşmesi var yarın bakanlığın genel kurulda bizim dururumumuz dile getirilse iyi olur , milletvekilleri ile irtibatta olan arkadaşlar yarın için ricaci olabilir mi
-
Arkadaşlar ben de şunu söyleyeyim içiniz rahat olsun. Foruma ne haber aktarıldıysa bunlar gerçekten konuşuldu, konuşuluyor. Daha 1 saat önce yeterlik mülakat sonucu beklenirken 10. promosyonla peş peşe gelecekmiş bizim sonuçlarımız dedi arkadaşım. Duyumdur doğru olur - olmaz. Bunun kararını veren birim Pareto ya da Aslan Reyiz olsaydı emin olun sizi bu kadar bekletmez atarlardı imzaları. Hatta ben olsaydım ben de imzalardım vallahi Ama bunca hareket gerçek, kurumda fazlasıyla bu haftaya yoğunlaştı tüm söylemler.
Çok çevrem var kurumda. Herkes de yalan söylüyor olamaz değil mi? Yani düşünsenize hepsi arasında anlaşıp beni mi kandırdılar? ya da haber aldıkları kişiler burdaki arkadaşlarımızı? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. 5 aydır ilk kez duman var. Eylül'de telefonlarda size açıklanacak denilirken bile, bize böyle haberler gelmiyordu. Takip ettiiğim kadarıyla ne pareto ne de aslan reyis o dönemde evet biz de böyle duyduk demediler. Bu kez gelen duyumlar bu yüzden ciddiye alındı da sizinle paylaşıldı.
-
Sinan uzunpinara tekrar msj atalım durum guncelemesi adına Burcu Şensoy un dm si kapalı onunla iletisime geçen biri vardı onada sorulabilir