11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@zenginmemur arkadaşım 8 yıldır falan kurum içi uzmanlık dedikoduları hep var zaten. Ama gerçekten siz olayı yanlış anlıyorsunuz kurum içi uzmanlık olayı denetmenlik alımı ile alakalı değil. Kurum içinden denetmenlik falan yok. sgk daki uzmanlık modeli şu anlatayım ben sana. Mevzuatı ağır yoğun iş yükü olan servislerde çalışan arkadaşlara sınav yapıp maaşlarının iyileştirilmesi. Örnek vereyim sana işveren uzmanlığı tahsis uzmanlığı mesela. düşünülen model sosyal sigorta uzmanlığı adı altında zaten hali hazırda olmayan bir kadro yani mezun arkadaşların elinden bişey alındığı falan yok. Şu an taşerondan geçen ilk okul mezunu bile olmayan arkadaşlar 4 ikramiye ile memur maaşını geçmiş durumdalar. ciddi adaletsizlik var ücretlerde. Herkes kendi işine devam edecek ama maaşı biraz daha iyileşecek sgkdaki uzmanlık olayı bundan ibaret yani. ama ben bununda olacağına inanmıyorum . Denetmenlik alımı ile hiiiiiiçççç alakası yok yani.
-
Alim sayılarına bizim sesimiz karar veriyorsa o zman niye sgk gelin hep birlikte başka kurumlardaki alımlarida artıralım.Milli emlak denetmenlik il planlama uzman yardımcılığı kadro çok alım az.Bu işler sesle yürüyorsa niye duruyoruz o zman sgk olmaz x denetmenlik olur.Mantıklı bir açıklama yok artık her şey boş geliyor.Kimin umrunda kpss A kadroları.
-
@ayseymen ben yanlış falan anlamıyorum.Burdaki ustad @paretowilfredo @Godot ne diyor sendika başkanı Yazgan bizden çok sesi duyuluyor demedi mi dedi.Ben bu kurum içi olayları sgkya da sıçrar mi diye sebep üretiyorum.50 kişilik ilan niye gelmiyor kurum azcık kadroyu bile niye doldurmuyor ben bunlara yorum yapıyorum.
-
Kurum içi denetmenlik diyelim tamam uzman olmasın.Bunlar icerden denetmen alamaz mi?
-
@zenginmemur hayırlısı deyip bu konuyu kapatmak istiyorum bu konuşma uzarda uzar çünkü. En kısa zamanda ilanın çıkması dileğiyle inşallah.
-
SGKya50Değil BİNDenYrdYakışır
Tag bu arkadaşlar etkinlik 17.00 da basliyacak -
@godot destek beklediğiniz yerlerden destek gelmeyecek diye ima ettiğiniz yerleri dm den yazarsanız onlarla zaman kaybetmemiş oluruz
-
Böyle giderse guy-duy mülakat sonuçları açıklanacak ilan gelene kadar.
-
@mrnobody, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı AlımıHadi hayırlı olsun. Umarım bu başlıkta iki yıl beklemez.
-
Bence 50 sayısında mutabık değiller.Öyle olsaydı 50 kişilik alım çoktan gelirdi.
-
@gmzankr066 eğer 50 sayısı kesinse açıklanması herkesin yararına olur. Duy bekliyorum. Eğer kazanırsam sgk ya basvurmucam.
-
@scofieldmustafa 50 kişide bana sıra gelmez zaten ama gelecek olanlar adına teşekkür ederim. Ben olsaydım ben de başvurmazdım. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun hocam
-
Bende vallahi
-
@scofieldmustafa ben de başvurmam duy bekliyorum bu zamanda diğer dostlarımızın da önünü açmak gerekir az da olsa faydamız olur umarım
-
@ztrkrdvn öyle hocam. Şahsen basamak olarak görmüyorum kamuyu. Atanırsam uzun süre kitap açmayı düşünmüyorum.
-
Al benden de o kadar hocam kitaplarımı da ücretsiz hazırlanan arkadaşlarıma göndereceğim ve bu süreçten çekileceğim
-
Ne güzel... İnşallah şu an GUY ve DUY olarak çalışıp da bu ilanlara göz koyan arkadaşlarımız da okuyordur bunları. Biraz ders alırlar umarım.
-
17 Nisan cumartesi ve 19 Nisan pazartesi saat 17.00 da Twitter'da SGK denetmenliği için etkinlik yapılacaktır. Son yapılan iki etkinlikte başarılı oldu gündemde uzun süre kalmayı başardık. Bu yapılacak iki etkinlikte de yine aynı tempoyu yakalayabilmemiz için katılımın yüksek olması gerekiyor. Bu konuda duyarlı ve istekli olalım lütfen.
-
SGKdanİİBFye 50değilBiNDenYrd
Etkinlik başladı arkadaşlar. Katılım gösterelim. -
Değerli arkadaşlar PAZARTESİ SAAT 17.00 da SGK için Twitter'da büyük bir etkinlik yapılacak. Lütfen bu etkinliklere katılım gösterelim. Bakın şahsım dahil olmak üzere çok küçük bir zümre bu etkinlikleri maksimum faydayı almak üzere organize ediyor. Kafa yoruyoruz emek veriyoruz. Arkadaşlarımız güzel fikirler sunuyor nasıl daha verimli olur diye üzerinde çalışıyoruz. Bir arkadaşımız güzel güzel görseller hazırlıyor. Talebimizi etkili ve dikkat çekici bir şekilde ifade edebilmemiz için. Üzerinde velhasıl çalışıyoruz. Sizlerden ricam etkinlik günlerinde lütfen katılım gösteriniz. Bakınız bu ilan bana veyahut birkaç kişiye gelmeyecek. Gelirse hepimize gelecek. Maksimum sayıda birçok arkadaşımızın faydalanabileceği bir sayıda bu ilanı alabilmek için üzerimize düşeni yapmamız lazım. Duyarlı olalım lütfen. Bakın ben eminim ki şu platformda hergun bu başlığı yoklayan onlarca arkadaşımız var lakin taşın altına maalesef elini koymuyor. Artık birileri uğraşıyor ya banane demekten vazgeçelim. Gelmesi en muhtemel ilan SGK ve bunun için güzel bir enerji oluşturmamız lazım. Bundan dolayı etkinlikler her anlamda son derece önem arz ediyor. Pazartesi günü saat 17.00'da yapılacak olan etkinliğe maksimum katılım olması dileği ile. Seneye Ramazan'da mesleklere geçmiş olmayı istiyorsak bu mücadelenin içinde hep birlikte olmamız gerekiyor. Hayırlı sahurlar olsun cümleten.