11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Zamanı geldi ilanın değişiklik olumlu yansır mi?
-
Hadi hayırlısı inşallah güzel olur.
-
@urfaspor63 bence kim gelirse gelsin kıymetli dostum bakanlığın ayrılması çok iyi ve aslında geç oldu darısı tez vakitte hmb inşlh .
Piyasalar iyi algıladı sayın bilgini umulur ki filler tepişirken çimenler ezilmesin .
İyi işler yapanlar / mustakbel yapacaklar oynak zemine yenik düşmesin . -
Hayırlı olsun, tez zamanda bize olumlu yansıması olur inşallah. 2019 puanlarımız yanmadan güzel sayıda bir ilan bekliyoruz
-
@paretowilfredo péki bu süreç denetmen yardımcılığı ilanı geciktirirmi?
-
Denetmenlikle ilgili tüm duyumlar iptal mi aynen geçerli mi acaba? Keşke biri çıkıp açıklama yapsa artık
-
@gmzankr066 bakalım Vedat Bilgin kimlerle çalışacak.Bizim alım işleriyle ilgilenen kişiler değişirse belki bir hareketlenme olur.
-
Yıllardır bu sürecin içindeyim henüz işlemleri hızlandıran bi hareket görmedim. Bakanlıklar birleştiğinde bürokrasi azalacak her şey daha yolunda gidecek dendi daha doğrusu bu düşünceye inanmamızı istediler geldiğimiz sonuç ortada 3 yıldır gelir uzman yardımcılığı 2 yıldır sgk denetlem yardımcılığı 3 yıldır vergi müfettişliği alımları olmadı. Şimdi tekrar bi ayrılma hemen denetmen ilanı gelecek diyenler çıktı ortaya artık kandırmayın insanları bu bakanlığın ayrılması yeniden görev dağılımı teşkilat yapısı yeniden düzenlenecek bunlar da hemen olmaz yukarda da yazdım yıllarca bekledik ilanları bakanlıklar birleşince. Ayrılınca da farklı olmayacak inanmayın böyle herkese mavi boncuk dağıtanlara
-
@Lamıcimiyok dostum bu Bakan Beyin kurum idaresine bakışına bağlı. Değişim süreçleri kısa vadede yavaşlatır. Her şeyden evvel iki bakanlığın ayrılması başlı başına bir iş. Gerek personel gerek lojistik gerekse iş anlamında.
Tabi şu da var, fiilen alımlar Bakanlık makamına sorularak yapılır. Bu karmaşada Bakan Bey bi alım önüne geldiğinde nasıl yaklaşır bunu da kestirmek güç. -
@zenginmemur Yanlış anlaşılmasın niyetin heves kaçırmak değil ama KPSS’ye kaldı 3 ay,şimdi yeni düzenin oturması etmesi derken ilan KPSS sonrasına kalır diye korkmaya başladım ben. Bir 6-7 kalmış olsa böyle korkmazdım ama çok az kaldı yaa. İnanların puanı yanacak bir taraftan yığılma artacak bir taraftan. Her şey bu alımı buldu gerçekten.
-
@ztrkrdvn o kadar haklısın ki.Yok şöyle olacak yok yapılanma olacak yok yönetmelik derken umut tacirlerine fırsat veriyoruz.Etkinlik v.s yapalım ama 3 ay kalmış
-
Hocam siz de uzun yıllardı burdasınız benim söylediğimi en iyi siz anlarsınız zaten böyle boş vaadlere inandırıp kandırıldık hep bizim bakanlık yapılandırıldı görevler belirlendi yönetmelik beklenildi geldiğimiz nokta bu herkese şimdiden 2021 KPSS başarılar
-
@paretowilfredo bircoksey hazir degil mi izinler vs alınmadı mı yani olay bakanlık kanadından cıkmadı mı
-
Yalnız şunu kaçırıyorsunuz bizim sıkıntı sadece bakanlığın birleşmesi değildi malesef bakan sıkıntılıydı. Bu ilan zaten hazır olan bir ilan ve burada tamamen bakanın tutumu önemli. Biz 2 yıldır bu ilanı beklediğimiz her mecradan bakana iletmeliyiz. Öğrencilerini kırmaz diye umuyorum.
-
@Müşrif dostum bizim hakkımızı hukukumuzu savunan bir bakan daha gelmedi.
-
@adam-simith Dostum bizim kurumlarımızda işler şahsa bağlıdır. Yeni bakan askıda olan her sürecin kendisine sorulmasını, sunulmasını ister. Ondandır ki Bakana sorulmadan ilana çıkılabileceğini sanmıyorum.
-
@ztrkrdvn aslında artık iş bakanlıkların birleşmesi ayrılmasını da geçmiş durumda. Mesele ilana çıkmak istememeleri. Bakanın dışarıdan yeni alıma bakış açısının nasıl olacağı bizim sürecimizi belirleyecek. Başka bir durum yok ortada bence.
-
@zenginmemur Malesef ama birde kötünün iyisi var. Öğrencilerine ve sorunlarına karşı daha duyarlı olacağını düşünüyorum. Tabi bunun için bakana her mecradan ulaşmak şart.
-
Ben şahsen şöyle düşünüyorum. Bakanlıkların ayrılacağı ve kimi bakanların değişeceği mevzularından dolayı bakanlıklara kulliyeden talimat gidip bekleyin herhangi bir onay vermeyin denilmiş olabilir. Kaldiki AÇSHB uzmanlığı 4 aydır yayımlanmasına rağmen bekletildi. Bu saatten sonra hali hazırda alıma çıkacak kurumlar taleplerini artık yeni bakanlara bildirebilirler. Sgkda alıma çıkacaksa ilgili talebi bakana gönderip onay isteyebir. Süreç başlayabilir. Hayırlısı olsun inş bizler için.
-
@mirakar hocam aynen dediğinizi söyledim hep bişeyler için oyalandık ama aslında ilanların gelmemesinin sebebi oyalandığımız şeyler değildi. Şimdi bile mülakat bekliyoruz bazı kurumlardan 2 aydan önce açıklanmaz diyorlar kimse de neden 2 ay bekliyoruz mülakat sonucu için demiyor bazı seylere alıştırıldık kabullendik