11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Şahsen ilanın geç gelmesinden ziyade fazla sayıda gelmesi için çaba göstermeliyiz. 1 buçuk yıldır gelmeyen bir ilan içinde artık gelmesin etmesin demeyelim. SGK ilanı önce gelse idi guy başlığına gidip guy geç gelsin denilse sanırım eti senin kemiği benim tarzı bir lince uğranılırdı. Dediğim gibi birkaç tık düşük kapatmasını istiyorsak ilanın yüksek bir sayıda gelmesini talep etmeliyiz. Geç gelsinde birileri atansın maaşa geçsinde sonra onların insafına kalsın lütfetsin başvurmasında düşük kapatsın. Halamın da bıyığı olsa amcam olurdu hesabı.
-
@yolosapiens
öğretmenlere yapılan bu durum da yanlış işte hocam. demek ki yanlış yapılabiliyor o halde burda da yapalım demek ne kadar doğru sizce?
dediğim gibi hukuk biraz esnetilince heryeri dağılıyor işte. örnek vermeyeceğim. sizin de aklınıza hemen bir örneği gelmiş
olayı şuralara kadar götürenler olur emin olun;
“ memur, emir ile mükellef olandır. amirin emrini yerine getirendir. öyleyse verilen emri yerine getireceksin kardeşim, doğuya gönderiyorsa gideceksin. gidemem diyorsan memuriyette işin ne?”
bugün iibfye de düzenleme yapılır yarın başka kadrolar başka şeyler ister. yamayarak olmaz bu işler. herşeyin çözümü de hukuki düzenlemeler değildir. ben bu işin temel çözümünün organize olmak ve kendi içimizde etik teamüller oluşturmak olduğunu düşünüyorum.
ha etkinlik yapılırsa desteğimi de veririm ayrıca o konuda. -
@siyasals
nasıl ki karısını döven adama gel buraya kardeşim niye kurtarmadın kadını diyemiyor hukuk. burada da bu kadar işsiz varken niye başvuruyorsun kardeşim diyemez hukuk.
bu mesele biraz daha işin doktrin, hukuk felsefesi ile alakalı kısmı dostlar. -
@lion Hocam şimdi herkes full konsantre guya odaklandı etkinlik yapalım desek kimse katılmaz bile.
-
@siyasals, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@dibace hocam inşallah olmaz ki ben bundan en çok dili yananlardanim. Mezun olduktan sonra muhasebem iyi olmadığı için ceko ya ağırlık verdim 2017 de 1,2018 de 0,4 ,2019 da 0,9 la SGK mülakatına kalamadim.Simdi guy da elimden 1 puanla gitti yazdığım 3 şehir . Ceko lu puan kaldı bir tek elimde o da 88 ama guy böyle olmuşken SGK dan korkar olduk. Şu guy a atanıp da SGK yi da yazma fantezisi olan çok insan öldü geçtiğimiz alımda ve bunlardan azımsanmayacak bir kısım mülakat a dahil katılmayıp bizlerin haklarına girdiler.İnsallah şu maliye alımlarından sonra gelecek bir SGK ilanı puanları 84 lere kadar indirir. Çünkü 4 puan türü var maalesef.Hakkimiz da hayrlisi olsun.
öyle ama guyun bu sene sistemi değişti puanların artacağı aşikardı. eski sistem olsaydı yine çoğu il taban puandan kapatacaktı. SGK 'nın ise alım şekli belli tercihlerde en son yapılıyor. Ferah olun hocam 1400 kişide 88 üstü kapatması zor. 85 ve üstü olur tahminim.
-
Bence sınırlama olmalı, adam 1 senesini yeni doldurmuş sırf şehir değişikliği için giriyor bu sınava. Tayin olayları nasıl bilmiyorum ama sonuçta yazarken de şartları bilinecek yazılıyor bu şehirler. Üst kadrolara başvuru yapsalar anlarım, daha iyi bir meslek olsa o da tamam. Ama guy-guy, ya da denk kadrolara yapılan başvuruları anlayamıyorum, anlayamayacağım da.
-
Arkadaşlar guy'da kimi illerin yüksek kapatmasindaki sebep tercih sisteminin gelmesi ile yüksek puanlıların öbek halinde kimi illerde yoğunlasmasıdır. Daha öncede yüksek puanlılar vardı lakin illere dağılıyorlardı. 83 puan ile garanti olsun diye Diyarbakır'ı,Mardin'i yazıyordu insanlar. Şimdi böyle bir dert olmadığı için bazı iller haliyle yüksek kapattı.
-
Guy sinavindan sonra büyük bir etkinlik yapılmalıdır. 2000 kişilik maliye bakanlığının ilanı yetmez. Kurumicine karşı olduğumuzu belirtmeliyiz. Calisan 3 kişiden 1 i sigortasız 1000 kişilik SGK denetmenlik yardımcılığı ilanı için bastirmaliyiz. Yani ses çıkarmalıyız artık.
-
Geçen alımda 300 kişi mülakata gitmemiş diyorlar.Vay babam vay.Suistimal bu.Twitterda çok sağlam bir linç var bu insanlara.Hiç olmazsa üzerlerinde bu baskıyı kuralım ki yapmaya çekinsinler.
-
@gmzankr066 emin ol böyle linçler daha çok tahrik ediyor bu kişileri. Dolayısı ile hiç öyle şeylere tevessül etmeyelim derim. Herşeyden önce insanlar vicdan sahibi olmalı. Girmeyeceği sınava başvurarak diğer insanları mağdur edebileceklerini bilmeliler. Kişide vicdan yoksa hiçbir şey kâr etmez.
-
@lion Hocam linç kültürü hoş değil ama yasa çıkartamıyoruz,ellerini kollarını bağlayamıyoruz.Elimizde kalan tek şey baskı kurmak. Onların vicdanına kalırsak... 300 kişi ne demek hocam yahu. Bakın beddua almak hiç iyi bir şey değil. Aloooo ah almayın çıkar acısı,hiç mi beladan korkmuyorsunuz ya? Ben olsam valla canı yanan biri bana ah etsin istemem. Öyle bir yerden çıkar ki. Etmeyin tutmayın başvurmayın. Artık ne diyim yahu.
-
@LioN @paretowilfredo var mi yeni gelisme duyum ustadlar ne zaman senlenir bu baslik
-
@adam-simith hocam ilan geldi mi
-
@samettin dur hocam heyecanladirma bizi
-
@gmzankr066
110 civari gelmedi sayı abartılmış -
80-85 arası bu ilanı bekleyen arkadaşlarımıza naçizane tavsiyem : Bu ilan en erken ocak da gelse bile sürecin tamamlanması kazanıp kazanmadığınızı öğrenmek 6-7 ay sürüyor . Bu sürede de kpss yaklaşıyor . Sadece bu ilanı ve duy u bekleyerek çalışmaları aksatmayıp nihai olarak kpss ağırlıklı çalışarak puanınızı 90 üzerine çekmeyi hedefleyin . Bir önceki alımda küsürlerle mülakatı kaçırmış birisi olarak söylüyorum . Umarım 83-84 lere düşer ama bu hayatta genel olarak neye veya kime çok bel bağlarsak olmama ihtimali de o kadar artıyor gibi hissediyorum .Allah herkes için hayırlısını nasip etsin
-
@adam-simith şuan için yeni bir gelişme yok kardeşim.
-
Halkbank açıklandı. Kazanan arkadaşları burdan uzak durmaya davet ediyorum. Tebrikler.
-
Twitter’da bir hesap yakında ilan geleceği duyumunu aldık yazmış.
-
@gmzankr066 inş buradaki arkadaşlar da Ocak demişti demek ki doğru