11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@gece-0 gönderdim aynı şekilde sadece Mart 2021 dönemi ile birlikte kontrollü normalleşme sürecine girmiş bulunuyoruz. 2021 yılının Ağustos ayında yeni Kamu Personeli Seçme Sınavı yapılacak. En kısa sürede ilan gelmemesi halinde adayların Kpss 2019 puanları yanacaktır ve puanlarını kullanamamalarına neden olacaktır bu da 2 yıldır bekleyen adayların daha da mağdur olmasına sebebiyet verecektir. bu paragrafın sonuna 50 kişi söylentilerine dikkat çekmek için (Ayrıca gündeme gelen 50 kişilik bir alımın olacağı söylentilerinin asılsız çıkmasını ümit ediyoruz. 2 yıllık bir bekleyişin sonucunun 50 kişilik bir alım olmamasını temenni ediyoruz. ) cümlelerini ekledim ama okunursa tabi inşallah. Umarım okurlar.
-
Ya nasil duymazlar görmezler.Veya nasil 50 kişilik alım düsünebilirler.@paretowilfredo dostum senin düşüncelerini de alabilsek çok güzel olur.
-
Kopyala yapıştır 2 dk nizi alır mailleri gönderelim
-
@gece-0 2 dk almaz herkes yollasın.
-
@zenginmemur çok üzücü gerçekten 2 yıllık bekleyişin sonucu bu olmamalı.
-
@ayseymen teşekkürler metne istediğiniz gibi ekleme çıkarma yapabilirsiniz sorun yok sağ olun
-
@ayseymen niye bu kadar bekliyorlar.Rtük başkan yardımcısı Ankarada kiminle buluşacaksa her seyi sorsunlar.Başkan bizim yanımızdan her fedakarlığa razı durumda.
-
@zenginmemur alımın ne zaman olacağı konusunda kimsenin bilgisi yok, neden bekledikleri konusuna verebilecek bir cevabımız yok malesef.
-
@ayseymen benimde etkinlik mesaj atacak halim kalmadı.Ya düşman olsa duyulur ya.Atanan gidiyor buralara uğramıyor.Bütceden kac kişilik onay çıkmış bilinmiyor.En iyisi bir müddet unutmak gerek yoksa bu umursamaz kurum tavırları beni çok üzüyor.
-
@pareto_wilfredo üstad herhangi bir haberiniz ya da duyumunuz var mı , olumlu şeyler duymaya ihtiyacımız var
-
arkadaşlar var mı duyum alan dün yapılan etkinlikten sonra
-
@liiv09 yok hocam artik 50 sayisinida gectim alima dair hic bi haber yok memurlar.net twette yapilan etkinligi bile haber yapmis once zihniyetin degismesi lazim alim olmasi icin soylenecek baska bisey yok. Bu durum su demek oluyor kisaca twet etkinlikleri goruluyor ama hic bir aciklama yapilmiyor.
-
@gölge07 daha ne yapılması gerek ben bilmiyorum. söyleyecek birşey bulamıyorum
-
Olumlu olumsuz tüm duyumlar kesildi
-
https://twitter.com/ajanskamu/status/1378426549104431107?s=21
Arkadaşlar lütfen yayalım. -
Değerli arkadaşlar yarın saat 16.00 da ve pazartesi saat 19.00 da olmak üzere Twitter'da SGK için etkinlik organize edilmiştir. Bu etkinliklere azami ölçüde katılım gösterelim. Son günlerde İİBF camiası olarak birlik ve beraberliğin arttığı ortadadır. Bu birlikteliğin katlanarak çoğalması için herkes taşın altına elini değil gövdesini koymalıdır. Birlikten kuvvet doğar. Evet çok bekledik evet çok yorulduk lakin unutulmamalıdır ki güneşin doğusuna enyakin zaman gecenin en zifiri karanlık olduğu andır. Önümüz ramazan ve ramazan bereketi ile gelir. Şu günlerde umudumuzu diri tutup elimizden geldiğince çabamızı ortaya koyarsak inanıyorum ki güzel gelişmelere tanık olacağız. Ezcümle etkinlikleri takip edip desteğimizi güçlü birşekilde verelim. Hayırlı sonuçlar almak dileği ile.
-
Sgk denetmenligi 2 yıldır alım yapmıyor.Beklenen sayı en az 350 iibf olmalı.350 iibf olarak gelirse puanlar kaca düşer?Kurum geç açıklıyor promosyonları hızlandırmak içinde bastiralim
-
@zenginmemur 350 ne allah askina, min 800+ 2yil diyoruz.
-
@varol aynen hocam iki yıla 800 kisi muhteşem olur
-
@varol duyum var mi?Sgkyı telefonla aradım dedi ki artık atamalar izne bağlı bize 1000 kisi mi verildi bunun içinde duz memuru uzmanı denetmeni hepsi 1000 kisi.Hicbir sey anlamadım.Öyleyse niye geçen sene almadılar?Sgkda bir sürpriz olacak demedi demeyin.Iyi dusunmek istiyorum