11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@paretowilfredo üstat bir soruştursan artik ramazan öncesi müjdeyi versen.Sende yoğunsun ama kpss geldi nerdeyse
-
@zenginmemur Bu 50 sayısını, ölümü gösterip sitmaya razi etmek olarak goruyorum ben. 1000+ soyleminden şaşmamiz gerekiyor. İzne baglamistir bisey diyemem ama kurumun ihitici varken alim icin verilmemesi sacma bence.
-
@varol *şaşmamamız
-
-
İzin olayları nedir ne değildir bilmiyorum ama son zamanlarda çok sesimizin duyulması bu ilanı da etkileyecektir bence.
-
SnCBden BİNsgkDenYard
Arkadaşlar saat 16.00 da başlayacak olan etkinliğin tagı bu. Lütfen azami ölçüde katılım gösterelim. -
Etkinlik başlamıştır.
Etiket ve Görsel Paylaşımı Yok
Gündeme girince ve etiket serbest denince etikete başlayacağız.
Kilitli hesapları Açıyoruz.
️RT, fav, yorum, bol bol etkileşim.TAG kopyala yapıştır.
SnCBden BİNsgkDenYard
-
SnCBden BİNsgkDenYard
-
Cimerdende yazalım.Sgk bu kadar geciktirdiyse alım en az 1000 kisi olmalı.On sayfalarda telefondaki kisi nasil 50 rakamını verdi ben size anlatayım.Şoyle diyor gelir uzmanligida oyle 1000 2000 gelmez dedi artık geçen hafta aradım umutsuz olmayın telefondaki kişi afaki konuştu bence.İnanmayan yarın sgk sınav bölümünü arayabilir.
-
Sesimizi arayarak çok rahat duyurabiliriz.Bu yöntemi hep önemsiyorum artık.Çünkü bekletiliyorsa hızlanır alım olmayacaksada açıklama yapilir
-
Güzel bir hafta olması temennisi ile. Yarın akşam saat 19.00 da etkinlik var. Değerli arkadaşlar bu etkinliklere katılım gösterelim. Bakın bugün ki etkinlik çok zayıf kaldı maalesef. Lütfen biraz çaba biraz gayret. İnanın bu etkinlikleri organize etmek için arkadaşlar canla başla çalışıyor. Bizzatihi görüyorum şahit oluyorum. Bizlerinde en az onlar kadar emek vermesi gerekiyor. Bu ilan gelirse hepimize gelecek. Girip tweet atmaktan gocunmayalım. Burda katılım gösteren arkadaşlar var onları biliyorum lakin daha fazla sayıda birlik ve beraberlik ile bu işin üstesinden gelebiliriz. Etkinliklerin bir faydası mutlaka oluyor. Bir farkındalık mutlaka ki oluşturuyoruz. Biz elimizden geleni yapalım yansımalarını yakın sürede inş görmek nasip olacak. Boş oturmaktansa hiç değilse tarafımızı belli edelim. Belirttiğim gibi yarın akşam saat 19.00 da SGK denetmenliği için etkinlik yapılacak tag şuan belli değil etkinlik saatine doğru belli olur burada paylaşırız. Katılımı yüksek tutalım. Umutları diri tutalım. Yeise düşmeyelim. Mücadelemize tamgaz devam edelim. ALLAH'ın izni ile o ilanı getirtelim.
-
Cimerden 1000 kişilik sgk denetmen yardımcılığı için istekde bulunmuştum.Valilige sevk edilmiş.Güldürdüler beni.
-
@zenginmemur valilik 'ne alaka
-
@Lamıcimiyok anlamadım Hocam belkide bana iş bulacaklar ilan gelmiyor bari sen git çalış ne hallere düştük ya.
-
@zenginmemur valilik yine iyiymiş ben bir kurum için alımı sorduğumda CV yerine '"SİVİ'" yazmışlardı :)))))))))))((((((((((:
-
0312 207 80 91 SGK personel daire başkanlığı. Arkadaşlar bu numarayı arayalım. Az önce aradım ben açıyorlar ikinci çalmaya. Gorevliyle konuştum herhangi bir bilgi mevcut değil vs dedi. Yani birşeyler söylemesini beklemesekte en azından sesimizi duyuralım arayıp bir farkindalik olsun.
-
@zenginmemur bilgi edinmeyi dene bide:)
-
SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI HAKKINDA
Sayın Başkanım,
Bizler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarıyız. Bakanlıklarda denetmen, uzman, müfettiş olabilmek için okuduk ve KPSS'ye hazırlanıp puanlarımızı aldık. Fakat ilanların belli bir takvime dayalı olarak gelmemesi, tüm sürecin belirsiz olması, bu süreçte işsiz olan bizleri çok yordu. 2 yıldır beklediğimiz 11. promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilanı hâlâ gelmedi. Puanlarımızın geçerlilik süresi dolmak üzere lütfen bu alanda çalışmak isteyen emek vermiş yüksek puanlarla bu ilanı bekleyen bizlerin mağduriyetini giderin.
Ali Bey, sizden talebimiz en kısa zamanda SGK Denetmen Yardımcılığı ilanının verilmesidir.
Saygılarımızla.
İİBF MEZUNLARI
Arkadaşlar bu maili SGK personel daire başkanına atıyoruz. Mail adresi personeldb@sgk.gov.tr -
sayıyı da belirtelim
-
@karar yok onu denedim daha cevap gelmedi