11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
500 kişiden aşağı gelecek sayı şu az alımlı ortamda zaten kimseyi sevindirmez.Mülakatlı bir alım.Guyu duyu dguyu başvururursa ancak belki bize sıra gelir yoksa 50 kiside katliam olur katılıyorum.Ama işte ilanin geleceğine dair bir belirti yok.
-
@zenginmemur 50 kişinin müfettişlik alımı olup olmadığını ben ısrarla sordum ve hayır denetmenlik 50 kişi yanıtını aldım üzülerek. bizim yapmamız gereken 50nin kabul edilemez olduğunu göstermek bunun için çaba göstermeliyiz. Ben arayarak değil bizzat sorarak bilgi aldım. Kendim içinde emek veren herkes içinde çok üzülüyorum gerçekten. İnşallah bir mucize yaratabiliriz. Sınavında kpssden önce olacağı söyleniyor ama tam tarih net değil.
-
@ayseymen Hocam işte o 50 sayisida söylentiden ibaret.
-
@zenginmemur umarım ayseymenle biz yanılırız siz doğru çıkarsınız
-
@liiv09 kpss öncesi alım konusunda da inşallah ben yanılırım.
-
Başlığa yine ölü toprağı serpilmiş. Arkadaşlar Twitter'da birşekilde aktif olmaktan başka çare yok. Bakan ve bürokratlar özelinde birtakım etkinlikler yapılıyor. Tweetlerinin altına yorumlar vs yazılıyor. 11.pro için istek ve taleplerde bulunuluyor. Tabii bunları nekadar çok kişi yaparsak o kadar anlam ifade edecek. Twitter'i olanları daha aktif olmaya twitter'i olmayanlari ise bir hesap açıp bu sürece dahil olmaya çağırıyorum. Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz lakin bir avuç insanız. Bu şekilde cidden olmaz. Unutmayalım bu ilan 2 yıldır gelmiyor. İlan konusunda konuşulan sayılar ise malum. Lütfen daha atama ve talepkar olmalıyız. Aksi taktirde ilan ya gelmeyecek gelsede hiç kimseyi memnun etmeyecek bir sayıda gelecek. Maalesef gidişat onu gösteriyor. Kamyon devrildikten sonra ah etmenin vah etmenin kimseye bir faydası olmayacak. SGK 11.promosyon denetmen yardımcılığı bekleyen herkesi taşın altına elini koymaya birkez daha ısrarla davet ediyorum. Lütfen hassasiyet gösterelim.
-
Takribi kaç yüzyıl sonra gelir bu ilan ?
-
Aha geldi aha gelcek diye diye 2 yil oldu, ben artik alim yapilacagini da sanmiyorum
-
@sedatinho Yapilmicak deseler en azından beklenti oluşmaz ama 10. Pronun eğitiminde yakın zamanda aranıza yeni arkadaşlar katilcak diyen de 6 ay eğitim planı yapanda kurum başkanı . Yakın zaman ne kadar yakın ?
-
Eskiden yüksek puanlilar ama dili olmayanlar yüksek bu ilanlara giriyordu eğer sayısı azalacaksa yüksek puan almanın da önemi kalmadı tek çare yds den 70 almaya kasicaz.
-
12 Nisan pazartesi 17.00
13 Nisan salı 17.00'da
Olmak üzere Twitter'da SGK denetmenliği için etkinlik yapılacaktır. Yüksek sayıda katılım olması elzem. Önemli dönemeçlere giriyoruz. Bu vakitler artık ilanın güzel bir sayıda gelmesi için azami ölçüde gayret göstermeliyiz. Bu ilanı bekleyen herkesin yukarıda paylaştığım tarihlerde etkinlikte olmasını rica ediyorum. -
29 Mayısta 10.promosyon ilanı verilmiş en son 2019da.
-
Bayramdan sonra 50 kişilik bir ilan gelecekmiş öyle diyorlar. Ne kadar doğru bilmem.
-
Kim diyo hocam yeni duyummu
-
@lamıcimiyok Hocam sabah bir arkadaşım söyledi kurumda çalışan.
-
@gmzankr066 50 kisi nasil olur ya 2 yıldır alım yok mesleğe.50 müfettişlik olabilir mi?
-
Valla hocam benim puanım 450-500 kişilik bir alımdan aşağısını kurtarmıyor ben de çok istiyorum yalan yanlış olsun. Defalarca kere ben de sordum bu soruları ama maalesef. Daha da kötüsü bundan sonra 3 haneli sayıları unutun deniyor. Bu da bizim sınavımız. Çok üzüldüm gerçekten. İnanmamayı tercih ediyorum şu an. Belki de sürpriz yaparlar.
-
@gmzankr066 bu durum diğer kurumlar içinde geçerli maalesef, duy mülakatında oradaki memur ile muhabbet etme şansımız oldu. İhtiyacın çok olduğunu ama kadro verilmediğini söyledi . Özellikle defterdarlık da bizim açığımız çok dedi kendisi . Kendisine göre ilerleyen dönemlerde alim işleri daha da zorlaşır dedi . Kpss-A grubunun kâbusu her yerde devam ediyor . Son dalga SSK gelecek durum onu gösteriyor. İlanlar direk CB onayından geçtiği için kurumlar isterse 1000 ihtiyaç var desin mühim olan CB yapılan dönüş .
-
Arkadaşlar bu söylentiler yaklaşık 2 aydır var malumunuz üzere. Burada bizim üzerimize düşen mümkün olduğunca etkinliklere katılmak ve sesimizi duyurmak. Bakın yapılan etkinliklere katılım çok sınırlı fakat sorsak herkes bu ilanı bekliyor amma kimse taşın altına gerektiği gibi elini koymuyor. Kamuda birçok alanda yüksek sayıda personel alımı hala gerçekleşiyor bizlerde 2 yıldır bu ilanı bekliyoruz ve böylesine kilit bir görevi icra etmek için hazırız. Genel beklentiyi tatmin edici bir sayıda bu ilanın verilmesi konusunda ısrarcı olmalıyız. Şunu unutmayin birşekilde kendisini kurtarmış atanmış ayağını bir kuruma atmış insanlar bu az sayıda gelecek yüksek beklemeyin işiniz zor artık üçlü sayılar olmaz vs gibi cümleleri çok rahat kuruyorlar. Hatta içlerinden oh olsun bile diyenler vardır. Mantık maalesef ben adımımı attım ya içerisine gerisi umrumda değil banana mantığıdır. Dolayısı ile bizler elimizden gelen çabayı gösterelim her duyduğumuza karşı demoralize olmayalım. Birileri uğraşıyor aman banane demek doğru değil. Altını özellikle çiziyorum ki maalesef etkinliklere katılım çok az ve büyük çoğunluk duyarsız. İlan geldiğinde burasının çiçek bahçesine döneceğini biliyoruz. Uzaktan takip etmek veyahut takip edip kılını kıpırdatmamak yerine herkesi sürecin içine aktif birşekilde katılmaya davet ediyorum. Safları sıklaştıralım ve bu ilanı mümkün olan en yüksek sayıda en kısa sürede getirtelim.
-
Yazik gercekten yazik sgk 50 kisilik denetmen alimi yapacak hic olacak iş degil. Ama olacak iste malesef. Bende 50 kisi duyumunu kesin bi sekilde almistim zamaninda hic degismedi o duyum her zaman 50 olarak kaldi. Etkinlikler bu sefer işe yaramadı malesef. Cok üzülüyorum yazik onca emege.