11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
bi kez olsun baska bir sayi duysam yine umudum olurdu. Ama 50 den baska bisey zikredilmedi hic. 200 talep edilen sayiydi sadece talep dusukken nasil yuksek kadro verilsinki
-
@lion yinede son gune kadar ugrasalim insallah. Hicbisey yapmamaktan iyidir. Etkinliklere katilmaya devam edelim yinede
-
Etkinlige katilmaz kimse ayni kisiler hep o yuzden sesimiz duyulmuyor baska bi cozum onerisi lazim. Bu ilan 50 kisi gelecek ve geldikten sonra hic bi sekilde sayi artmaz. Kimse aglamasin!!!50 kisi gelirsede 90 alti zor gibi. O yuzden bu son virajimiz.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@ayseymen 200 kurtarmıyor 4 puan türü var.Gelecekse en az 500 gelsin.Zaten açıklanması derken 12 aylık bir ilan sonucu olacak.
-
@zenginmemur 200 bizim talep ettigimiz degil yanlis anladiniz. Kurumun talep ettigi rakam 200
-
@ayseymen kurumda zaten sgk denetmenleri grup başkanlığı v.s istiyor belki 200 sayısı burdan çıkmıştır mufettislik olabilir mi?
-
Aslında bu senenin hakkı 500 denetmen 200 müfettiş.
-
@gmzankr066 katılıyorum
-
@zenginmemur müfettişlik değil arkadaşım denetmenlik defalarca sorduk bunu
-
@liiv09 anladık sordunuz nedense bu sordunuzda cevap veren kişilere neden 200 kişilik alım gelmiyor onu niye sormuyorsunuz?Tamam bende anladım 200 kişi ama ilan nerde gelsin bizde tamam diyelim puanımız yetmiyor yolumuza bakalım.Ben hala sizlerden bir tarih duyamadım.
-
@zenginmemur ilanı sınav servisi hazırlıyor biz değil ki size tarih verelim...
-
Kamuya yüksek sayıda öğretmen, güvenlik, sağlıkçı alınıyor ancak. Sağlıkçılara lafım yok lazım ama kimse kusura bakmasın diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Hele de okullar kapalı iken o kadar yapılan öğretmen alımını mantıklı bulmuyorum. Şu ortam da kurumiçi isteyenlerin eline fırsatı geçiriyor. O yüzden etkinliklere katılım aktif olmalı ve ayrıca yüksek kişilere ulaşmamız, taleplerimizi etkili şekilde iletmemiz gerek. Alım gerekli yerlere alım yapılmıyor şaka gibi.
-
Arkadaşlar duyumları konuşmamızın kimseye bir faydası yok. Samimi bir şekilde ilan bekleyen arkadaşları twetter etkinliklerine davet ediyorum. Pazartesi ve salı günü gündem etkinlikleri var. Ayrıca her gün Bakan, yardımcıları ve SGK başkanın tweetlerine günlük 2 tweet olmak üzere paylaşımlarının altına hazırladığımız görselleri atıyoruz. 150 yorumdan öteye gidemedik 3 5 kişiyle 1000 kişilik ilan istemek bizleri ciddiyetsiz duruma sokuyor. Kpss sınavına az kalmışken ve 2019 puanı olanların durumu ortadayken, sayılar az telaffuz edilirken etkinliklere sürekli ve yüksek katılım göstermemiz önemlidir. Özelliklere twetlerin altına sürekli görsel atmamız isteğimizin en büyük göstergesi olmalı ve karar vericileri etkileyecek düzeyde katılım göstererek ilanı istediğimiz sayıda getirtmek için uğraş vermeliyiz
-
Eyy İlân bekleyen kardeşim burada boş boş ilan beklemenin bir anlamı kalmadı artık bir zahmet elini taşın altına sende koy artık. burada sessizce kendini pasifize ederek ilan beklemenin bir anlamı kalmadı twirtir etkinliği,mail etkinlikleri bunlarla bir avuç insan mücadele ediyoruz pazertesi salı günü yapacağımız etkinliğe bu ilanı bekleyen herkesi bekliyoruz
-
Yarınki etkinlik bakın çok önemli. Büyük çaplı bir etkinlik olmalı. Ramazana gireceğimiz günde sesimizi duyurmalıyız.
Yarın saat tam 17:00'da Twitter'da olmalı herkes. Hesabı olmayanlar bugünden bir hesap açıversin.
Tag etkinlik saatinden önce belli olacak. Herkes çabasını göstermeli artık. Unutmayalım bir önceki ilan Ramazan'da gelmişti. -
Arkadaşlar umarım sayı en az 400kisi gelir bu mesleği çok isteyen ve 7.kez mülakattan elenen biri olarak yazıyorum bir inceki Promosyondan elenmistim şuan 91.55 puanim var sayının en kötü (umarım daha yüksektir) 50 kişi dedikodusunun gerçek olması halinde siralamaya girme ihtimlim nedir ? Etkinliklere devam....
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@paretowilfredo üstat bir soruştursan artik ramazan öncesi müjdeyi versen.Sende yoğunsun ama kpss geldi nerdeyse
Dostum ne yazık ki yaptığım soruşturmalar söylenen şeyleri doğrular nitelikte. Ancak bu ilana dair bence halen nihai karar değil. Sürecin ilerleyişine dair de mevcut yoğunluğun etkili olacağını söylemiştim. Bekleyişin altındaki temel sebebin de hala aynı olduğunu düşünüyorum. Ancak bu bekleyiş etkinliklerle kazanıma dönüşebilir. Taleplerin artarak devam etmesi lazım. En az Yazgan kadar istekli ve ısrarcı olmak lazım.
-
Ya cidden yeter artık ya 3-4 senedir şu sürecin içindeyim bu kadar saçmalık bir arada nasıl olabilir o olmaz bu olmaz şu olmaz zar zor mülakata gir ordan elen oraya gir ordan elen diğerinin sınavını kazanama diğeri az alsın diğeri YDS istesin sözüm size değil hocam ama hakikaten yeter artık ya ayıp ayıp bu kaçıncı KPSS ye girişim sayamıyorum Artık o puanları almak mesele yazıktır gşnahtır yeter artık cidden YETER!
-
@muzgor guyu 2 sene bekle ilan gelsin gir sınava 1 puanla kaçır SGK nın bir önceli alımından saçma sapan bir sebepten elen il göçten elen diğerinden başka şeyler olsun ...............