2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
-
Arkadaşlar benim geçen seneye oranla iksadım da maliyem de muhasebem de daha kötü. Hukuk iki yıldır kolay sadece.
Genel manada herkes aynı kanıda mı acaba? Özellikle maliye ve muhasebe moralimi o kadar bozdu ki?
Maliyenin son 15 20 sorusunda sinirden tırnaklarımı yiyecektim. Muhasebede de zaten süreyi yettiremeyeceğimi anlayınca arada kaldığım tüm soruları salladım. İnanılmaz bitik haldeyim şu an. -
@elitnur geçen sene p48 kaçtı puan olarak ve iktisat netiniz
-
@emrerdal11 geçen sene p48 kaçtı sizin
-
@gencbiraday 79.1 Muhasebem düşüktü, 18'di. Ama şimdi 18 net helse göbek atarım sanırım. Arada kaldığım soru sayısı çok fazla.
-
@gencbiraday puanım 79.1
Iktisat 20.25 -
@emrerdal11 iktisat nasıl geldi bu sene hocam bende sizin gibiyim aynı
-
29 D 10 Y
-
@ryan ben de çok zaman harcadım, mantık dışı geldi soru lakin sonradan şu düşünceye kapıldım, özkaynakların eksi olma ihtimali! Yani şirketin ilk yılı olduğunu ve ödenmemiş sermayesini ödenmişinden çok olduğunu düşünüp kaldıraç oranı 1den büyük olabilir diye düşündüm. İptal edilmezse bu sebepten olabilir.
-
@gencbiraday hocam iktisat 20.25, maliye 25, hukuk 30.25, muhasebe 17.25 idi geçen yıl. Bende p3 neredeyse hiç olmadığı için puanımı aşağı çekiyordu. Bu sene inanın geçen seneye göre neredeyse her dersten bilgimi 2 katına çıkardım. Gerçekten öncekine göre çok daha hazırdım. Maliye soruları ve muhasebede süreden dolayı panikleyip elime yüzüme bulaştırmam mahvetti beni.
-
@gencbiraday bence geçen yıla çok çok daha zor değilse bile, biraz daha zordu. Makro sorusu yok gibi geliyor 2 senedir bana. Net makro sorusu 2 3 tane varmış gibi hissediyorum.
-
@emrerdal11 hocam üzülmeyin bende aynı şekilde çok basit hatalar yaptım bildiğim soru yani çok net biliyorum ama yanlış okuyorum sınav anında , bu sene ki netleriniz nasıl aşağı yukarı tüm derslerden
-
@ozgur diyelim ki 1 den büyük ama işlemi yapınca sonuc 28.000 değil 280.000 çıkıyor
-
@emrerdal11 çok doğru iktisattan 24 netim var bu sene
-
@gencbiraday bence gayet iyi hocam. Yani hukuka birlikte sizi 80 üzerine tanışmaya kesinlikle yeter, diğer derslerden çok çok düşük netleriniz çıkmazsa. Inşallah güzel gelir puanınız.
-
Bende bu sene baya kastım ama işe yaramadı. P3 üm 67-68 gelir. Alan netim 90 2017 ye göre kıyaslarsak kaç gelir
-
@ücüncütekil, içinde söyledi: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
Bende bu sene baya kastım ama işe yaramadı. P3 üm 67-68 gelir. Alan netim 90 2017 ye göre kıyaslarsak kaç gelir
Tamamen aynı durumdayım sizinle.
-
@gencbiraday geçen sene p 48 74 tü benim iktisat 22 ama muhasebem 12ydi düşüktü hukuk 24 maliye 29 netti
-
@rybzinski ben 'de ayni durumdayım.sinav 2017 ile es değer denilebilir mi onu düşünmek lazım
-
@emrerdal11 yok hocam hukuk 18 net
-
Geçen sene 90 nete 79 puan almıştım bu sene aynı netle 80-81 alırım diye düşünüyorum.