2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
-
@kilici Açıkçası elimden geldiğince hak yememeye dikkat eden bi insanımdır. Kodlamayı daha sonradan yapmanın etik olup olmadigini dusundukten sonra bi sakıncası olmadığına kanaat getirip yaptım bunu. Sonucta optik benden alınmıyor o alınmadığı sürece üstünde her turlu kodlamayi yapma ihtimalim düsünülerek sinav sonuna kadar alınmıyor mantıken. Ha soruları peceteye yazma ya da sıraya yazma muhabbetinden de haberim var yapan insanlar da cok biliyorum. Yaptıkları doğru mu değil mi bilemem ama kendi tercih ettigim bi yöntem olmadı. Bu da vicdanen rahat etmeyeceğimden.
-
Soruyu masaya yazıp çözmek açıkça hakka girmektir tartışmasız .
-
Amortisman ile ilgili hangisi yanlıştır bir soru vardı. Normal amortisman veya başka amortisman mı belirmişti. Var mı hatırlayan
-
@regresyon niye her sinifta bir kisinin mi siraya soru yazma hakki var?
-
@Minimalist ösym nin bir açığı bu hocam. Sonradan düzeltsinler diye ortak optik form yaptıklarını düşünmüyorum.
-
@kilici Valla bunu ösym düzeltcek o zaman hocam. Diger girenlerin de asla yapmayacağı garantisinin bana verilmesi lazım ya da bi sekilde. Nasıl dusunmem gerektigini bile bana şaşırtmiycak yani bu sistem. Yapsan dert yapmasan dert.
-
Herkes bi ahlak bekçisi kesiliyo şurada da. Soruyu sıraya yazanlar hakka giriyor diyenler yarın bir gün mülakata kalınca referans arama peşine düşmesin yeter. Umarım ben yanılırım bunun içinde gocunmam hiç. Bırakın insanları günahı onları ilgilendirir yargılama hakkınız yok kimseyi. Hakka giriyor ise hesabını vereceği yer siz değilsiniz.
-
@Adam-Keeynes Hocam bu konuyla alakali degil sadece ama Kpss A ya hazirlananların genelinde gordugum bi problem. Birileri ha birine birilerini kolayca yargılıyor. Millet birbirine niye nefes aldın diye atar yapacak hale gelmis resmen. Enteresan.
-
muhasebede kodlamayı sonra yapanlara çatacağınıza kurum sınavlarında mülakatlarda yapılan onca torpile bişeyler söyleyin. Allah aşkına ne hak yemesinden bahsediyorsunuz? Saçma sapan bit sistem üzerinden hakkı ve etiği mi tartışıyorsunuz? Yapmayın arkadaşlar biraz birbirinizi tutun artık
-
kist sorusunda cevapta taşıtlar borçlu olan mıydı onda 11400 dü sanki
-
@regresyon hak yemeye gelse konu sıraya yazıp soruyu çözenler en son sıralarda yer alır bence ayrıca niye hak yemek olsun eminim çogu kişi yazmıstım ben optiğe yazdım gerci
-
@sbf13 ya ben sonradan işaretlemek aklıma geldi ama bu gelmedi tüh neyse :))
-
Sayım t.fazlalılgı sorusunda farkın nedeni bulunuyor muydu Ya ;( ben direk kayıt yaptım yani 397 alacaklandırdım. Zamanla yarışırken Böyle basit hatalar yapıyoruz işte
-
Soruda direkt amortisman mı demişti ki direkt taşıtlardan düştünüz
-
@ücüncütekil Evet hocam. Alıcılardan gelen paranın kaydının unutulduğu şeklinde bir sebep tespiti vardı.
-
@hussle yıllardır şu sitedeyim direkt kelimesini direk olarak yazmayan bir tek sen çıktın kardeşim. Konudan bağımsız seni tebrik ediyorum.
-
@hussle yok hocam tutar olarak bulup işaretledim onu
-
@ücüncütekil 397 kapanırken alacaklanmaz ki hocam borçlandırılır
-
Soruda farkın nedenini aynı gün buldu demiyordu. Kaç kez okudum ne diyor bu diye, en son kasadaki fazlalığı “tespit ettiğinde” yaptığı kayıt dediği için kasa borçlu 200 / STF alacaklı 200 yaptım. Umarım doğrudur.
-
@iamkaya, içinde söyledi: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
Soruda farkın nedenini aynı gün buldu demiyordu. Kaç kez okudum ne diyor bu diye, en son kasadaki fazlalığı “tespit ettiğinde” yaptığı kayıt dediği için kasa borçlu 200 / STF alacaklı 200 yaptım. Umarım doğrudur.
Tespit edildiğinde STF Borçlu kısımda yer alırdı.