2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
2 bin guy almak bu kadar zor mu yahu! guy arkadaşım 10 kişinin yapacağı işi 3 kişi yapıyoruz diyor yorgunluktan başka bir sınava çalışamıyor millet bu kadar ihtiyaç var hala alım yok bütçe yok vs vs
-
@paretowilfredo içişleri uzman yardımcılığı hakkında gelişme var mı?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Gresham-T Merkez Göç için zannediyorum Müdürlüğün ayak diremesi etkili oldu ve alıma çıkılmadı bu dönem de dostum. İş Teftiş hakkında yorum yapabilecek bir babayiğit varsa valla çıksın yapsın Ben bu konuda artık bir şey diyemem, daha diğer alım neredeyse yıllardır açıklanmamışken.
SGK Teftiş için planlama mevcut dostum. Alım planı var ama son alımın bu kadar uzaması haliyle sekteye uğrattı süreçleri. Bakalım bi soruştururuz yeni dönem için. Mevcut alınanlar bir işbaşı yapsınlar da.
Ayrıca SGK Uzmanlık için de planlama vardı ama malum SGK'da işler bir garip ilerliyor bir süredir. Bu da planlama dışında somut bir adım içermiyor henüz.
İçişlerinde de Maliye gibi bir sessizlik var açıkçası sebebini çözemedim. Bir ihtimal olarak Bakanlığın şu an kolluk alımlarına çok odaklanmış olmasını düşünüyorum. Çünkü bahsettiğim alımlara onay çıktı bunu neredeyse net şekilde biliyoruz. Ancak süreçlerine belki bu süreçlerden sonra başlayabilirler. -
@paretowilfredo hocam Allah askina yds istemeyen 200 300 kisilik bir duyum yok mu? Il planlama vb birsey yok mu?
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Sbb ilanı da yakın diye duydum İnş yanılmayız
Sayısına kadar demişim vay be
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@fatos_ 59 diye duydum
Sayısı da burda
-
@genclerbirlikli 60 dedik kötü mü olduk çalmışlar birini
-
@zubizubi Hazine ve Maliye Bakanlığı devreye girmedikçe zor dostum.
-
Yds ekmek yedirdi sahi ekmegin ingilizcesi neydi:))
-
YDS yi , ilanı , alımı geçtim gelen ilanlarda da sınavların aynı günde olmasının gerçekten mantıklı bir sebebi var mı? Yani her ilana aynı kişiler başvurmasın , ya da bizim kurumumuzu bizi en çok isteyenler kazansın gibi bi anlayış mı nedir yani . Çok sınav görelim diye iyi puan almaya gayret ediyoruz , e bi de YDS var o da tamam diyoruz ama 3-5 kişilik 3 ilan geliyor birini seçmek zorundayız . Gerçekten mantık yürütemiyorum benim eksikliğim olabilir . Açıklaması var mı ?
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@ozrbrk ilanı hazırlayan personeller kalkınmadan kalma personel diye düşünüyorum. Kalkınma mantığıyla çıkmışlar ilana. Bümko maliyeden ayrıldı sbb ye geçti. Bu kuruma maliyeci alınmayacaksa nereye alınacak.
-
@paretowilfredo valla ben 59 dedim 1 kişiyi de sen düşün reis :d
-
@jook Alım yapılacak alanlar kurumların insiyatifine bırakılmamalı bence, hepsi yönetmelikle tek tek belirlenmiş olsa böyle saçmasapan ilanlar gelmez.Kimsenin kaderi orada ilanı hazırlayan 3-5 kişinin kararına bırakılmamalı. Üstelik bu yanlışın düzeltilmesi için yapılabilecek hiçbir şey yok en çok zoruma giden de bu oldu zaten.
-
Şimdi bu sene yds kursuna yazılsak hazirlayalim deriz puanı alırız seneye ona gerek kalmaz bizim bu 2018 sonrası şanssızlığımız anlatılmaz yaşanılır .
-
@Semihylc 2017 den bu yana o bahtsızlık hocam
-
Albayrak bi gitse de nefes alsak valla !
-
@paretowilfredo sayistayla ilgili bir gelisme var mi
-
@aroma bakanla alakası olduğunu pek düşünmüyorum. Zira etrafımda mağdur olmak üzere olan bazı memur grupları oldu. Bakana intikal edince direkt "bu arkadaşların derdi neyse çözün" emri verdi. Yeni bakan gelince hemen 1000 guy alım emri verecek zannetmeyin.
-
@paraşütçü-walras işsizliği yaşanan mağduriyeti 2 yıldır gelmeyen ilanı bakan bey bilmiyorsa kim bilecek kokaca bakanlıkta 1 Allahın kulu yok mu bilen