2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@evladıthemis E seviyesi istese ne olur sanki
-
Geçen yıl ilgili paun türü yoktu göremedik. Bu sene puan aldık YDS engeli nasıl bir şanstır bizdeki
-
YDS çalışmaya başladım. Şimdi YDS alırız başka bi oyun çıkarırlar. Ales falan isterler.
-
Tihek ilanı bu hafta gelir mi sizce ?
-
@guymağduru aynen benim de geçen sene puanım yoktu bu sene 94 puan ile çok istediğim kurumlardan birinin sınavına giremeyecek olmanın talihsizligini yaşıyorum. D seviye YDS puanım da var ama büyük ihtimalle C seviye isteyecek
-
@Mülkiye_17 belli olmaz d seviye de isteyebilir. Rtük d seviye istiyor mesela. Umudunuzu yitirmeyin
-
@Blueberry keşke ama umudum yok.
-
@æon_flux Umarım hocam
-
@wollstonecraft 30 gün başvurunun son günü dolmuş olacak ona göre en geç ne zaman çıkar hesaplanabilir. RG ye göre konuşuyorum .
-
@şanlıefsane strateji ve butce baskanligindaki gibi taban puanlari gormezse iyidir. Meslege girdikten sonra yeterlilikte istese ne kaybedecekler anlamiyorum
-
Girişte yds isteniyorsa uzmanlığa geçişte istenmesin madem
-
@Baelish Dil puanın varsa 80 yeter yoksa 95 yetmez bi hale gelindi maalesef
-
Bu akşam saat 20:00 itibariyle #İİBF'liAdaletİstiyor tagı ile sponsorsuz etkinlik yapacağız duyuralım lütfen...
Tag #İİBFliAdaletİstiyor olacak
Murat GÜZELLİ
-
Yaprak kımıldamıyor...
-
@zubizubi hocam bir tek maliye ilanları kaldi.Belki icisleri olabilir.Maliye ilani gelmediikten sonra bir işe yaramaz 2018 puanları.Maliyede yapılanma her seyi engelliyor gibi ama guyu etkilememesi lazim aslında
-
@zenginmemuriçişlerinde hangi ilanlar beklenılıyor ama dil puanı istemeyen
-
@zenginmemur icisleri il planlama ve uzman yardimcisi sozde gelecek dedi pareto ama ondanda ses seda yok, maliye zaten gelirse sasiririm artik
-
@çölkaplanı hocam ab uzman yardımcılığı dışında içişlerinde yds isteyen unvan yok diye biliyorum, pareto üstadın dediğine göre il planlama ve içişleri uzmanlık gelecek
-
@Blueberry insallah bu aralar gelmez su an butun sinavlara basvuran bir guruh var onlar bi yerlessinde subat mart gibi gelse bizim icin daha iyi olur puanlar duser bir nebze
-
@zubizubi sen aralıkta sınava girenin şubat martta işe başlayacağını mı düşünüyosun ?