9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@hizmetli genel esaslar tamamen farklı diğerlerinde de farklı sorular mevcut.
-
@justlawyer TOBB ekonomik raporunu inceleyebilirsiniz
-
Arkadaşlar temel hak ve hürriyetlerin özel sınırlandırma sebepleri ile alakalı önerebileceğiniz bir ezberleme taktiği tavsiyesi olan var mı?
-
@Aslan-Reyiz hesabimi silmek istiyorum kiminle iletisime gecmem gerekiyor sizinle mi?
-
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@hizmetli genel esaslar tamamen farklı diğerlerinde de farklı sorular mevcut.
Düzeltme: Tamamı farklı
-
Arkadaşlar deneme çözen varmı netler aşağı yukarı nasıl, bir de bu seneki sınavda fren seneki gibi mi olur baraj konusunda falan güçlü tahmini olan var mı dershanelerden falan
-
AB dönem başkanlığı --->>> Şu an Finlandiya. Ocak 2020'de Hırvatistan.
-
Teşkilat güncel pdf olan varsa özelden bir zahmet atabilir mi? İyi akşamlar
-
@Aslan-Reyiz üstadım ben bunu indiremedim ya, indirilemedi diyor her şey açılıyor bu dosya olmuyor bi çözümü var mıdır
-
Arkadaslar hala maliye de kurul kararini vermedi mi ya ? Hala bir haber yok mudur
-
-
@Aslan-Reyiz soruları indirdim de cumhurbaşkanlığı ve ofisler dosyasıydı sanırım indiremediğim
-
@cevatcobanli444, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Aslan-Reyiz soruları indirdim de cumhurbaşkanlığı ve ofisler dosyasıydı sanırım indiremediğim
https://dosya.co/8vbklrt1utdz/CB_Politika_kurul_ve_Ofislerin_Görevleri.pdf.html
-
milli saraylar idaresi başkanlığının tüzel kişiliği var mı?
-
@Blueberry yok hocam sadece savunma sanayi başkanlığının var. Diğerlerinin yok
-
@böğürtlen teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba,
Bagli ilgili iliskili kuruluslarin ayriminin oldugu pdf vardi, tekrardan paylasabilirseniz cok sevinirim -
Merhaba arkadaşlar, Yiğit Yılmaz'ın mevzuat kitabının düzeltme notunu bulamadım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi?
-
Arkadaşlar geçen seneki sınav için söylenen "Urfa" sorusu tam olarak ne ile ilgiliydi? Ya da soru neydi? Rica etsem paylaşır mısınız?