9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Aslan-Reyiz geçen sene açıklamışlardı halbuki
-
@Aslan-Reyiz sınavda sorarsa ÖSYM kanun kapsamı dışında diyeceğiz o zaman:)
-
https://www.dunya.com/ekonomi/6-yeni-ozel-endustri-bolgesi-kuruldu-haberi-444909
bi göz gezdirmekte fayda olduğunu düşünüyorum .pek sorulacağını tahmin etmiyorum ama sorulursa şaşırtmaz da .paylaşmak istedim
herkese hayırlı çalışmalar... -
2018 eylül sonrası idare hukukunda yapılan değişiklikleri nerden bulabilirim? yeni bir kitap almadım.
-
@Blueberry, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
2018 eylül sonrası idare hukukunda yapılan değişiklikleri nerden bulabilirim? yeni bir kitap almadım.
-
@Blueberry yeni kitap almalıydınız
-
@Aslan-Reyiz alsam bile, bugün yeni bir bio kuruldu. hiçbir şekilde yetişilmiyor.
-
Themis kaymakamlık çalışma kitabı nasıl arkadaşlar onu almıştım çalışma sürecimin başında şimdi onu çözüyorum ama zaman kalmayacak illa kas alıp yetiştirmeye çalışmalı mıyım yoksa themisle idare edebilir miyim?
-
arkadaşlar son 20 gün kala deneme tavsiyeleriniz neler acaba ? Soru bankası net de yeni bir deneme çıkarmış alan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim.
-
-
@Aslan-Reyiz Kas 2018 değişiklikleri var mı sizde?
-
@kmmlady maalesef hocam
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Selamun aleyküm...
Sınava başvurusu sayısı kaç acaba bilgisi olan var mı? -
@NikolayRomanov Aleyküm selam bende merak ettim acaba kaç kişi çoktur başvuran
-
@NikolayRomanov aleyküm selam geçen sene rekor katılım oldu denildi, bu sene de 18 20 bin rahat vardır
-
Cimere sordum 4982 kapsamı dışındaymış @NikolayRomanov 20 bin vardır.
-
@Aslan-Reyiz reis neden o kadar az diyorsun ki bence biraz daha fazladır geçen seneye yakındır diye tahmin ediyorum
-
Cb politika kurulları ve ofislerin görevleri
-
@Aslan-Reyiz üstad yiğit yılmaz hocanın bu 483 soruluk denemesi daha önce yayınlamış olduğun denemelerin toplamı mı? Daha farklı bir deneme mi?