9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar monopol sorusu için ben başvuramadım var mı basvuran
-
@Yunus1059 hocam PTT malum biraz yavaş cumaya tahhattülü postalar anca ulaşır
-
@sbf23 var tabiki. O yüzden yazdım zaten. İç tüzük asıl sözleşmeye aykırı olamaz. Asıl sözleşmede mahkemenin iç düzeninin işleyişi iç tüzüğü bırakılmış. İlk olarak AİHS ne bakılır iç düzenin işleyişi eksik bırakılmışsa iç tüzüğe bakılır. Anayadaki yasama bölümünün tamamlanması için oluşturulan TBMM iç tüzüğü gibi
-
@nomethod ayrıca soruda aihs ve ek protokollere göre diye sorulmuş
-
Yani soruda hata yokmu
-
11 soru yanlış hakkım var şimdiye kadar 9 gördüm bakmaya cesaret edemiyorum. Bunun ne demek olduğunu bir tek bu sınava hazırlananlar bilir
-
Arkadaşlar monopol sorusuna itiraz eden oldu mu?
-
an itibariyle ben de oluşan kanı şu;
100-90== 2 ve ya max. 3 kişi
89-80== 20 ve ya 25 max.
79-75== 125 ve ya 150 max.
74-70==220 ve ya 250 maxbaraj muhtemelen 70-71 aralağında kapatacak gibi duruyor ama önümüzde ki çarşambaya perşembeye kadar daha net yorumlarla karşılaşacağımızı umuyorum. Saygılarımla, Rabbim hepimizin bahtını açık eylesin..
-
@399mia 80 üstü donanımsız diyorsan bu sınavın 90 la falan kapatması lazım 60 üstü alan herkes donanımlıdır emek vermiştir bu sınavda kimsenin emeğine saygısızlık etmenin lüzumu yok kop sorusu yanlış tartışmaya kapalı monopol hakkında fikrim yok donanımsızlığıma ver bilmeden ahkam kesmiyorum gerisi hayalcilik bu fikirlere de ortak olup umut tacirliği yapmamak da bizim ayıbımız olsun ne diyeyim...
-
@marjinalmaliyt57 var tabiki. O yüzden yazdım zaten. İç tüzük asıl sözleşmeye aykırı olamaz. Asıl sözleşmede mahkemenin iç düzeninin işleyişi iç tüzüğü bırakılmış. İlk olarak AİHS ne bakılır iç düzenin işleyişi eksik bırakılmışsa iç tüzüğe bakılır. Anayadaki yasama bölümünün tamamlanması için oluşturulan TBMM iç tüzüğü gibi
-
@Ömermuhtar 90 ve/veya üzeri yapan var mı duyduğunuz?
-
@Atabey_06 Tamam kardeş sen birinci olcaksın.Millet 70-72 bandında kalmış kazanabilir miyiz diye düşünüyor sen burda 90 üzeri net kovalıyosun
-
Arkadaşlar buradaki netleri pek gerçekçi bulmuyorum. Tecrübeli arkadaşlar bizi bilgilendirirse sevinirim. Geçen sene 69.50 ile ilk 400 e girdiği halde 70 barajını geçemediği için mülakata kalamayan arkadaşlar var. Şimdi millet maşallah 80 inin 75 in altına düşmemiş. Geçen seneki, ondan önceki forum muhabbetleri de böyle miydi? yoksa benim yanlışım var da herkes bu yıl yüksek mi yaptı? Tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.
-
@ömerhayyam çok basit bir soruydu bu kadar gerilmenize gerek yok. evet ya da hayır ya da bilmiyorum veyahut söylemek istemiyorum vs vs. rahat ol biz de sınırda kalmak nedir biliyoruz mülakatta elenmek nedir çok çok iyi biliyoruz derdimiz kimseyle değil keza herhangi bir şekilde herhangi birini kıracak bir şey söylediğimi sanmıyorum. 2-3 kişi 90 üstü dediniz ben de var mı bildiğiniz dedim bu kadar. keza 1. lik gibi bir iddiamız da yok eğer sıkıntınız bu ise. Selametle
-
@mettin86 o yazdığımdan bu sonucu çıkartmak için galiba 3-4 saat düşünüp uğraştınız. Tekrar okumanızı oradaki ironiyi anlamanızı öneririm.
-
@teta kardeş 2 defa mülakattan elenmiş biri olarak söylüyorum bu sınav max 72 civarı kapatacaktır 70 üstü netinizden eminseniz umudunuzu yitirmeyin
-
Dostlar merhaba, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu sene oluşturulan listede manipülasyonun fazla olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple ne kendim ne de arkadaşlarım listeye net eklemedik, sadece şunu söyleyeyim, etrafımda nisan - mayıs gibi çalışmaya başlayan arkadaşların arasında henüz 75 net civarını geçen yok,. Bazı dostlar meseleye kpss vs. yönünden yaklaşmış, çevremde bu sınava giren benimle birlikte 10 kişi var ve bu grubun içinde savcısından merkez uzmanına ne ararsanız var. Elbette bu kesin bir ölçüt değil, ancak gerek facebook gruplarında gerek burada konuşulanlar, üye olur olmaz 85-90 bekleyenler falan gerçekçi gelmiyor. İnsan bu konuda neden yalan söyler bilmiyorum, bazıları başkalarının kaygılarından besleniyor sanırım, mesele bu. Şahsi düşüncem bu sene listenin en fazla 72-73 bandında kapanacağı yönünde.
-
Gerçekten bu işin suyu çıktı artık hak adalet saglansin diye sorular iptal edilmeli dedik ancak insanlar firsattan istifade sinavi iptal ettirmeye çalışıyor ciddi ciddi böyle boş hayal kuran arkadaşlar varsa burda da bu hayale hic kapılmasinlar 2020 sınavına calismaya baslasinlar simdiden
-
@mülki iddanizda celiski var eger 73 ile kapatacaksa 400 kisi 73 ile 80 arasimi puan alacak taban baraji 73 baya yuksek bir rakam 73 le kapattigini varsayiyorsan en az 70 80 kisi 80 uzeri yapmıs demektir
-
@mehmetçik yahu 75 le kapatsında sende rahatla bizde rahatlayalım