9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Sn.@Daywalkers sınav kaçta kapatır sizce?
-
@Daywalkers iyi de hocam tüm bu tecrübelerinize rağmen çevrenizdeki 10 arkadaşa rağmen önceki başarılarınıza ve bu sınavda zorlanmanıza rağmen bundan önce yazdıklarınızda 70 i geçen 800 kişi olur 74-75 ile kapatır. 75-76 ya da şaşırmam yazdınız. İnsaf edin bu nasıl bir analizidir. Dedikleriniz birbiriyle çelişiyor.
-
Bakıyorum da monopol sorusunu doğru yapan arkadaşlardan ses soluk çıkmıyor:)
-
@Yunus1059 la bi sus arkadaş ya. Ne monopolmüş itiraZ edildi işte sorup durma.
-
@Larendeli arkadaşım seni bilen biliyor geçen yıl listeye katkı amacıyla nasıl 69.5 yazmışsan bu sene de aynı dürüstlükte 86 puanını yazdın samimiyetinden dürüstlüğünden şüphemiz yok sen rüştünü ispat etmiş bir arkadaşımızsın o yüzden bence sen bu söylenenleri üzerine alınacak son insan olmalısın.. herkes dilediğince dürüst bir şekilde senin gibi puanını paylaşmaya devam etmeli inşallah çünkü bu liste öyle ya da böyle bizim için bir parametre olmaya devam edecek.. iyi akşamlar cümleten..
-
@forceful taş çatlasa yer yarılsa Fenerbahçe şampiyonlar ligine katılsa Galatasaray Feneri Kadıköyde yense .. 73 ile kapatır.
-
@sessessc bugün gittim kardeşim 1 arkadaşta benden önce başvurmuş 2 kişi başvurmuş oldu yani.
-
@revenge hocam daha önce girdiniz herhalde?
-
Farksızlık eğrisi sorusu doğru diyor yüksel hoca. Orijinden uzaklaştıkça fayda artar dedi. Bir umut iptal edilir mi dedim ama yok. Bu arada şu tartışmalara son verin; 70 ALABİLENİN ŞANSI "VAR DIR." Herkes birşeyin profesörü oldu sınavdan sonra bu sitede
-
@ufukcelik2019 kardeş forumun amacı tartışmak zaten:)
-
İlk girişimdi benim de 67,25 te kaldık.
-
kaçla kapatır konusunda farklı yorumlar yapılmakta, bunun sebebi aslında bu sene ilk defa mevzuat deşikliği sebebiyle önceki yıllarda sınava girmeyen adaylarında olması ve dolaysıyla sınava giren profilin ilk değiştiği dönemdeyiz, yoksa geçen sene yapılan sınavın bu sene ki sınavdan zorluk derecesi olarak çokta fark yok ama kişi sayısının ve profilin değişmesi bize geçen sene gibi 70 le kapatır gibi bir çıkarımda bulunmazı engelemekte, lakin bu yeni ortaya çıkan şartlar ve koşullarda şunu rahatlıkla söylerim 80 üstü asla kapatmaz 70 altına düşmesi de çok zor benim tahminim 72-73 net yapanların rahatlıkla ilk 400'e kalacağı yönde belki 71 net olur belki 74 net olur bunlar bizim için çok süpriz olmaz ancak 75 ve üstü gerçekten şok etkisi yaratır bu zorlukta çelişkili soruların hatta iptal edilmesi %100 olan soruların olduğu bir sınavda +75 net şok etkisi yaratır diye düşünüyorum zira 80 D 20 Y=75 net eski sitemde yanlış doğruyu götürmediği dönemde bu %80 başarı demek arkadaş paylaştı bu başarı yüzdesinin üzerinde bir sınav olmadı diye biliyorum soruların çalındığı dönemlerde bile... +75 net üstü rahat olsun 4 aralıkta nihai sonucu görecez umarım yanlışlıklar giderilir kimse mağdur olmaz herkes emek verdi zayi olmasın
-
Sınavdan önce 1. Sorudan başlaya başlaya çözecektim. Sınav başlarken vazgeçtim. Dedim şimdi zordur filan hem zaman kaybı hem de demoralize olma. Hayatımda ilk defa bir taktik tuttu türkçeye bol bol vakit kaldı çözemeyince panik yapmadım her sorusu10 dakika okudum. İnsanın sınav şansı da yanında olacak. 80 üstü yapan arkadaşlara helal olsun. Ucu ucuna kaçarsa çok üzüleceğim 16 boşum var 12 yanlış yapsam gidiyor:)
-
@mehmetçik Çelişki? Ayrıca 80'i kimse geçemez diye bir şey söylemedim, 80'i geçecek kişi hakkında varsayımda bulunmanızı gerektirecek bir şeyden de bahsetmedim, niye 400 kişiyi bahsettiğiniz aralığa yerleştireyim, ben öyle bir ifade kullanmadım. Ben en fazla 72-73 bandında kapatır dedim ayrıca, daha altı kapatmaz demedim. Ki beklentim geçen seneden farklı olmayacağı yönünde, 75-80 arasında kapatacağını düşünen ve bu düşüncelerden etkilenip endişelenen dostlar içindi mesajım.
-
birşey merak ediyorum bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Diyelim ki 80 alan 10 kişi var ve bu kişilerin sırası da de misal 2.sıraya denk geliyor. Şimdi bu 10 kişinin hepsi 2.sıra olarak mı sayılıyor. 3.sıra da 79 alanlar 4.sıra 77 alanlar falan gibi mi? bu hesaba göre ilk 400 e girenler 400 kişiden fazla olmaz mı ?
-
Ben yapamadıysam kimse yapamamıştır diye dusunmek hos degil senden daha cok emek veren daha iyi yapabilir burda 80 uzeri yazan herkesi trol ilan edip linc etmek tuhaf bence ortada olayı manuple edecek bir sebep yokken
-
@teta girdim kardeşim ama hazırlanmamıştım idari hakimliğe hazırlanmışken girmiştim.
-
@revenge peki o zaman nasıldı sınav ve kaçla kapattı ?
-
@mülki guzel aciklamisin eyvallah kardesim
-
Herkese selamlar,trol olarak nitelenen grupta yer aldığım için sınavla ilgili bazı şeyler söylemek istiyorum.Forumu yaklaşık bir yıldır ara ara takip ediyorum bu süreçte çok faydasını gördüm.Bu yıl mezun oldum ve sınava ilk kez girdim.Öncelikle sınavın oldukça kolay olduğunu düşünüyorum.yaklaşık 3.5 ay çalıştım ,yanlış sayılarım türkçe 2,tarih 1,tr eko 2,insan hakları+anayasa+teşkilat+yerel 4,iktisat 3 yanlış 2 boş.Bu yanlışlar arasında 4 tanesini de yanlış-hızlı okuma gibi sebeplerle yaptım.Dolayısıyla iyi çalışan ve sınav anında konsantre olan birinin 90'a ulaşması bu sınav özelinde gayet mümkündü.Türkçenin görece en zoru olduğunu düşünüyorum.Herkese geçmiş olsun,umarım hak edenler sonuna kadar gidebilir.