9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@whshw, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Monopol sorusunu yapamamistim sinavda 50 bulmustum ama korkup isaretleyemedim. Bilge beyazin cozumune baktim cidden soru yuzde yuz hatali. Ne dersiniz iptal gelir mi
Bilge hoca nerede çözdü
-
@kema-boratav instagram kendi hesabinda post atmis
-
@moonlight amiiin inşallah kardeşim duygu durumum tam olarak yazdığın gibi
-
74 net için umut var mı ?
-
Khk kaymakamlık grubundaki anketi inceledim bazı arkadaşlar 70-75, 75-80 ve 80-100 arasının üçünüde işaretlemiş. Maalesef kötü niyetli insanlarda var aramızda
-
@The-kaymakam hocam peki son 400.kişi 73 aldı diyelim o 73 alanların hepsi çağırılıyor. O yazıyordu sitesinde. O zamanda 400 den fazla oluyor eğer barajın üstünü çok kişi geçerse
-
@tayfa erzurumlu musun toprağım
-
Dostlar benimde bu üçüncü girişim sınava,hakkını verdim mi vermedim mi diye düşündüğümde sanırım vermediğim ağır basıyor 71,50 net bekliyorum geçen sene 68,50 ile kaldım, önceki sene 79,17 ile belki bir puandan daha ufak bir sonuçla kaçırdım bu sene için hayırlısı demekten başka çaremiz yok ama az çok tecrübe sahibi olduğumu düşünüyorum bu süreçte,o nedenle 70 ve üzerinin mülakata kalacağını düşünüyorum kalırsak kendi adımıza ve sınırda olanlar adına seviniriz kalamazsak hayırlısı diyip seneye devam ederiz.Herkese iyi forumlar dilerim.
-
@teta hocam hazırla evraklarını şimdiden
-
bence 1 ile 100 arasında kapatır. sadece tahmin ama
-
@sessessc hocam duygularımla oynama vebal altına girersin?
-
@teta evet hocam 400. Kişiyle aynı puanı alan herkes mülakata çağırılıyor. 2017 de 407 kişi kalmıştı mülakata
-
@parpp2 tahmininize katılamayacağım beyefendi, bahsettiğim manipülatif hareketler bunlardı
-
@The-kaymakam hocam siz daha önce girdiniz galiba, tecrübelisiniz?
-
@mülki arkadaşlar ben kazanırsam bu adam sayesinde kazanacağım sınavı. çalışacağım kitaptan soru içeriklerine kadar ne varsa yardımcı oldu. şuan ki netim de fena değil. onun için mülkinin askerleriyiz
-
Arkadaşlar artık sıkılıp bıkmadınız mi?
En çok hak eden emek veren kazansın klasiklesen temenniden...
İsteyen sınavla ilgili istediğini söyler siteminden...
Her gün ayni günü yaşatmayı tekrarlatmaktan...
Yetmiş netti ya da mülakatta kalmak için geçerli net kaç ise onu yaptıysanız bu süreci doya doya yaşayın güzel bir heycan bu....
Bitince geride elde sadece hayırlısı olsun kalıyor...
Şahsi kimse algılamasin üzerine alınmasın sadece bes yıllık tecrübe paylaşımı...
Sonuçlarda görüşmek üzere. -
@teta hocam Allahn izniyle olur iyi puan
-
@sessessc hocam millet 75 80 lerde kapatır diyor bu nedir ya
-
benim merakım asıl şu. Geçen sene kaymakamlık sınavı yapıldığında bu forumda dönen muhabbetler yine böyle miydi? Abi ilk 400 ü geçen 70 kişi yokmuş. Geçen sene sınavdan sonra buradaki muhabbeti bilen arkadaşlar varsa bizi bir aydınlatsın böyle rasyonel miydi herkes yoksa 75 80 le kapatır diyenler var mıydı
-