9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@amirim 89 ile mi kapatcak diyosun
-
2 soru iptal edilirse her net 1.02 ile mi çarpılacak?
-
@Tardukağan 1,02040816326530
-
Ösym nin taktiği şu. 50 puana kadar herkese sınavı yaptırır. 50 ile 60 arasını konuyla biraz ilgilenenler yapar. 60 ile 70 arası bu işe gönül vermiş ama çok çalışmamış insanlardır. 70 üzeri de konsantre, dikkatli, sınavı gerçekten kazanmak için çalışmış adamlardır. 80 üzeri de zaten bu sınava daha önceden girmiş, hazırlanmış, yıllanmış tecrübelerdir. Bu mantığı hiç sekmedi. Yığılmanın 65 70 arasında olması çok normal. Baraj da 71 72 civarında olur. 77 79 baraj yorumları görüyorum gülüyorum..
-
@teta bu arada adamlar derken cinsiyetçi bir söylem olmuş düzeltir, özür dilerim. Yorumu silemiyorum. Yada silmeyi beceremiyorum.
-
@aslan38 teşekkür ederim dostum.
-
Geçen sene senin istatistiğini yaptığın o 1-2 puan aralığında 200-300 kişi oynadı mülakat sürecinde ...
Deneyimli arkadaşım. -
@Tardukağan rica ederim kritik bir araliktamisiniz
-
Başlığa bir giriyorum ilgilendiğim yorumları bulmak için ciddi emek sarfediyorum . Neyse yeni bir krize neden olmak istemiyorum şimdi . Kadın adaylar ne durumda acaba ? Kullanıcı adından çıkarabildiğim kadarıyla genelde erkek adaylar yorum yapıyor . Tabii tüm adaylar burada değil ama önceki yıllarda yapılan mülakat listelerini incelediğimde de mülakata kalan kadın aday sayısı çok çok az genelde . Acaba zaten az kişi alınıyor diye uğraşmak mı istemiyorlar ? Belki buradayız derler ve fikir sahibi oluruz diye düşündüm.
-
@fatos_ ben hocam. İptalleri hesaplamadan 77, 75. Bu sene mülakat görmek nasip olacak mı diye merakla bekliyorum
-
@kaymakam106 çok sevindim hocam , neden olmasın bence gayet güzel netiniz bizler istediğimiz heryerde olalım inşallah
-
@fatos_ inşallah
-
@teta history is his story...
-
@mia_nur :))) süper olmuş ya Böyle hareketlere ihtiyacımız var dostlar. Umudumuzu ve neşemizi her ne olursa olsun diri tutalım
-
@Chapus ösym pası verdi bizde golü attık..
-
Kadın adaylarla ilgili... Geçen yıl mülakata kalan 19 kadın arkadaşın 10'nu şu an görevde. Şansları daha fazla. Hele ki bu yıl 9-10 kadın arkadaş kazanırsa hepsine şimdiden hayırlı olsun.
-
@mia_nur inceyi aldım ama anlatanlar genelde sıklıkla kadın. Bende bir mesaj vereyim.
-
@Chapus sadece cinsiyetten ötürü %50 şans verilmesine karşı şüpheci yaklaşıyorum,bu bile az da olsa erkek hegemonyasının izini taşımıyor mu ?
-
Monopol sorusuna Bilge beyaz hocanın cevabını gören varmı eğer o da hatalı diyorsa iki önemli hoca soru hatalıdır
-
@teta sınavda en beğendiğim ikinci soruydu okurken keyif aldım nereden alıntı diye araştırdım ama yanlış yapmışım,anlatanların sıklıkla kadın olduğunu da kaçırmış olabilirim
En sevdiğim soru ise iş gücüne dahil olmayan nüfus içinde ki en yüksek pay:ev işleriyle meşgul olanlar(forumda ev hanımları deniyor) ve onu da yanlış yaptım