9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@sonsuz, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@amirim belli olan nedir amirim
Amirime göre 70 le kapatacak onu söylüyor
-
@kema-boratav farkındayım kendinden duyayım istedim
-
@sonsuz 70-89 arası yoğunluk varsa 70 le kapatması mümkün değil diyor sanki; yoğunluk 70-89 arası diyor gibi; maalesef 70 i baya aşacak anladım ben
-
@districtgovernor
Şaka yapıyorum şimdiden kusura bakma ama
Bence sen kaç yaptıysan 0,25 üstü ile kapatacakkötü enerji verme Dünyaya -
@Daywalkers Haklısın Hocam ama korku ruhumu ele geçirdi, ben ben olmaktan çıktım
-
Benim anlamadığım ÖSYM istese 10 günde açıklar tarihi bakanlık mı belirliyor acaba gereksiz uzun bazen unutuyorum ders çalışırken sonra buraya girince aklıma geliyor geçmek bilmiyor
-
@districtgovernor hocam hiç değilse 70 i geçtik umudumuz var 70 in altında kalan arkadaşlar o umudu kalmadı pozitif bakmak lazım Biraz
-
Amirim düşüncesi geçenlerde söyledi zaten geçen seneki senaryonun bir benzeri olacağını düşünüyordu. Son yazdığı da bunu kuvvetlendirecek şeyler. Son 2 yılda sınav ve mülakat noktasında bilgi akışı anlamında bize çok yardımları oldu sağolsun, boş konuşmaz.
-
@amirim son noktayı koymuşsun yine üstat. Siz bir yorum atıyorsunuz arkadaşlar kanun gibi yorumlamaya calışıyor ilginç bir forum olmaya başladı
Daha önce de zaten yorumunu bildirmiş etmiş yoruma ne gerek var. Düşüncem o ki kurum sınavların piri olmuş kişiler yanılmaz ve malesef ilk defa sınava giripte bu sınavın ortalamasını belirleyebileceğini düşünmüyorum.normal bir insan zekasına sahip degilse o iş değişir tabi ama şu sınava üstün zeka 100 kişi de girmez ki zaten onun iibf de ne işi varBiri bir yorum yapmıştı cevaplara bakarken duygusal davranıyoruz diye şiddetle katılıyorum kendisine son sözüm tecrübe herzaman önemlidir yenilerden ziyade eskilerin dediklerini baz alınmalıdır tecrübeyle kendime kanıtımdır bundan sonraki süreçte dikkate almanız dileğiyle.
Iyi forumlar.. -
@amirim belli olan ne sizce biraz daha açık olursanız merakta kalmayiz
-
@amirim 70 ile 89 arası tahminde bulunmak yakışmadı hocam size belli olan nedir daha açık olur musunuz
-
1.89 ,400. 70 almış demektir.
-
Yine kontrollü bir patlatma yapmışsın @amirim umarım dediğin gibi olur..
-
@Ömermuhtar siz anladınız mı ne dedini
-
@Ömermuhtar ️
-
Hatali sorulardaki yigilma nasil acaba
-
-
@kema-boratav sağolun hocam
-
Taban puan 70 olacak. Yığılma şuan 68-70 arasında tek nedeni Gy-Gk.
Alan neredeyse herkesin aynı. -
@Keynesin-Faizi tahmininiz mi yoksa duyumunuz mu hocam ? Önemli bu benim için bir de ayrıca iptal soru var mı acaba ?