9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@ENTRY, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@a-tas bir bilen çıktı çok şükür
mesaisi ben gibi bu kurumla çok olan, nefes alışını bile tahmin edebilir çok daha bilen çıkar hocam merak etmeyiniz.:) ama söz konusu ÖSYM ise net gördüğün karaya bile beyaz denilebilir::)
-
hemen ÖSYM söz konusu iseye örnek yazayım. Dayanaksız sallıyor olmasın:) örneğin kılavuzda "Dilekçe, ÖSYM Sınav Hizmetleri Daire Başkanlığı 06800 Bilkent/Ankara adresine ulaştırılmalıdır. ÖSYM süresi içinde yapılan itirazları inceleyecek, sonuçlarını adaylara ve gerektiğinde ilgili kuruma 10 gün içerisinde posta ile bildirecektir. " yazıyor soruya yaptığım itiraz kısmında 10 günü geçtim 20 günde cevap verse...Hatta muhatap alıp cevap yazsa o bile başım gözüm üzerine.
-
@a-tas evet bizim dilekçeler çöp oldu herhalde
-
@ENTRY ne olduğunu söylese, keza kaç kişi başvuru yapıldığını sordum bilgi edinmeden 2 ay oldu ona da ses yok. Ne olduğunu söyleseler yaptıklarını o zaman konuşuruz:) Böyle sanki kapıda havlamanın anlamı yok der gibi davranılması ... (son derece hassas yazmak istiyorum ama kurumlar cidden son zamanda zorluyor bireyleri)
-
@kema-boratav hocam aynen kısmí iptal ne demek cozemedim kısmi iptal derken sanirim söyle demek istemiş olmalı tartışmalı sorularda A ve C seçenekleri iptal. Sorunun tamamı iptal değil valla. Insan der iptal edilen soru veya sorular var
-
@böğürtlen ben hocalara da itibar etmiyorum artık ortaya bir şey atıyorlar sonrası yok hep bir reklam var işin içinde.insan gibi ya söylemeyin ya da söylediniz madem o kadar insanın sorularına açıklık getirin dimi
-
@böğürtlen onu yazacağına hangi karar çıkarsa çıksın ben bildim işte buyurun der gibi yorumlayacağı şekilde yazması daha mantıklı sanırım... Yoksa bilgi ya vardır ya yoktur:)
-
@ENTRY şeffaf değiller. Ve bu sınavda çoğu hoca sınıfta kaldı.
-
Ben bir yıldır kanunla çalıştım hiç bir kitaba bakmadım ve faydasını gördüm her fırsatta dedim burda kanunlardan çalışın diye
Hukuk bölümünde de ki toplam yanlışlarım parmakla sayılır oldu çok şükür. -
O değilde amirim isimli kuulanici neden hesabini kapatti ?
-
Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması
Bugün yayınlanan resmi gazetede Devlet Memurları kanununda, memuriyete giriş şartlarında yer alan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması” şartı Anayasa Mahkemesi kararıyla kaldırılmıştır.
-
@sonsuz kesinlikle katılıyorum bakıyor ne desem ilgi çekiyor, konuşuluyor.
Duyum falan da yok muhtemelen teyit edilemeyecek şeyleri ortaya atıyor sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz. -
@underwood kardeş netin artmaz puanın artar. O yanlış soruları osym sadece senin doğru yaptigini mi kabul edecek ki netin artsın:) 2 soru iptal olursa doğru sayıların 100/98 le çarpılır puanın ortaya çıkar. Ve bu herkeste böyle olur sende değil. Ayrica iptaller olursa baraj da yükselir. Basit mantık
-
@teta, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@underwood kardeş netin artmaz puanın artar. O yanlış soruları osym sadece senin doğru yaptigini mi kabul edecek ki netin artsın:) 2 soru iptal olursa doğru sayıların 100/98 le çarpılır puanın ortaya çıkar. Ve bu herkeste böyle olur sende değil. Ayrica iptaller olursa baraj da yükselir. Basit mantık
net sayıları olmalı
-
@a-tas doğru doğru aynen orda yanlış yazmışım. Net sayısıyla çarpılır
-
@müezza Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunda devlet memurluğuna atanmada esas alınacak kişisel veri niteliğindeki bilgilerin alınmasına, kullanılmasına ve işlenmesine yönelik güvenceler ve temel ilkeler kanunla belirlenmeksizin bunların alınmasına ve kullanılmasına izin verilmesi Anayasa'nın 13., 20. ve 128. maddeleriyle bağdaşmamaktadır.
- Açıklanan nedenlerle kural Anayasa'mn 13., 20. ve 128. maddelerine aykırıdır. İptali gerekir.
-
Güvenlik soruşturması kaymakamlık için 1972 den beri yasal olarak uygulanıyor. AYM nin kararı diğer kadroları kapsayan uygulama ile ilgili. Yani kazananlar güvenlik soruşturması formunu yine dolduracak
-
@Mehmed-Kemal 3 adet dolduruyorlar diye biliyorum
-
Arkadaşlar iptalden ziyade duyum alan herkes yan çizmeye başladı 72,75 netim var korkmaya başladım. Mülakata kaldmayacağım yüksek kapatacak diye. Öyle ki ağlayacağım nerdeyse.rı bu konuda duyumu alanlar rahatlarım lütfen, çok kötüyüm
-
@districtgovernor 72,75 ile bence kalırsın telaşlanma.