29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Gıcık sorular coktu. Herkes eminim ki o kadar basit sorularda hatalar yapmıştır ki şu an canımızı sıkan da odur sanırsam
-
@birsorumolacaktı ben bu sınava ilk defa giriyorum. çok kasmışım kendimi, biraz rahat olsam alanda 4-5 soru daha çok rahat yapardım. kısmet değilmiş
-
@Abdurrahim soruları hazırlayanlar da sosyal medyayı takip ediyor heralde...
internette bağışlama sozu verme sekle tabi değildir dediler, doğru yapacağım soruyu yanlış yaptım. Sınavdan sonra baktım ki bagislama sözü verme yazılı şekle tabidir yazıyordu, moralim bozuldu cidden. Doğruluğunu teyit etmeden yanlış bilgiyi facebook ta paylasanlari da Allah ıslah etsin.. -
@birsorumolacaktı aynen öyle Ya çok çok iyi bildiğim kaç soruyu saçma sapan soruluş şeklinden yanlış yaptım ve çok basittiler
-
@34idari Beni de eklerseniz sevinirim. GK-GY 25 Alan 57 Doğru
-
Bu forumda vasiyeti yerine getirme görevlisi sorusunun cevabını, sınavdan önceki hafta paylaşmış bir arkadaş vardı. O arkadaşa buradan şükranlarımı iletiyorum. Onun sayesinde doğru yaptım. O arkadaş kimse ortaya çıksın, çok merak ediyorum kimdi.
-
@zilyet soru mu puan mı diye sorası geliyo insanın kafalar öyle bu aralar
-
Arkdslar La ben bu soruyu ne isaretlemisim dediğiniz sorular oluyor mu sınav sonrasi psikolojesi mi bu
-
@kemankeşş ben kaydırma yaptım mı diye düşünüyorum
-
@kafes66 iyice psikopata bağladık hocam
-
@Dumspirospero, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Bu forumda vasiyeti yerine getirme görevlisi sorusunun cevabını, sınavdan önceki hafta paylaşmış bir arkadaş vardı. O arkadaşa buradan şükranlarımı iletiyorum. Onun sayesinde doğru yaptım. O arkadaş kimse ortaya çıksın, çok merak ediyorum kimdi.
o değil de sınav akşamı vasiyeti yerine getirme görevlisi değil, vasinin görevi red süresinin sorulduğunu iddia edenler vardı.cevap 10 gün diye ısrar ettiler.insanı bildiğinden de tereddüt ettiriyolar.sorular açıklanınca rahatladık neyse ki
-
@elitnur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kaymakam ek bilgi vasiyeti yerine getirme görevlisi 15 gün içinde itiraz etmezse kabul etmiş sayılır
İşte buldum. Sınavdan dört gün önce paylaşılmış bu bilgi sınavda geldi. @elitnur teşekkür ederim hocam, sizin sayenizde o soruyu doğru yaptım. Hayır duamı aldınız.
-
@yourdreams doğru sayıları kardeşim
-
@praetorurbanus kesinlikle özelliklede tarihçi abimiz bazı soruların cevabını yanlış aktardı.Allah tan Ösym hemen soruları verdi,karışıklık giderildi...
-
@kemankeşş olmaz olur mu, özellikle 1 soruda içim içimi yiyor ne işaretledim diye.
-
@Dumspirospero ben paylaşmıştım arkadaşım, doğru yaptıysan ne mutlu:)
-
@Dumspirospero ben sormuştum hocam dua edin yeter
-
@Dumspirospero ne demek hocam, çok mutlu oldum doğru yaptığınıza, inşallah güzel haberlerinizi de duyarız, içime doğmuştu çalışırken .
-
@çalışma-uzmanı size de dua ettim. 🤲
-
@elitnur teşekkür ederim hocam. İnşallah siz de olumlu sonuç alırsınız. Soran da cevaplayan da birçok kişinin hayır duasını aldı.