29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@empatiyap haklısın biraz fevri davrandım özür dilerim
-
itirazlara cevaplar geldigine gore benim sahsi gorusum itirazlarin en gec pazartesi netlestirilip sali da sonuclarin aciklanacagi
-
@Berkan13 hocam ekran görüntüsü paylaşır mısın azcık rahatlayalım hayırlısıyla
-
@empatiyap 7194 Sayılı Kanunu kastediyorsunuz sanırım fakat o kanunun yürürlüğü 1.1.2020. Soruda herhangi bir hata yok. Aynı kanuna izaha davet süresi de 30 güne çıkarıldı.
-
@RootofAllEvil hocam aynı cevabı verdim senin cevabını okumadan
-
@empatiyap burada talep edilen indirimden ziyade hatanın düzeltilmesidir indirim talebi ile hiç bir alakası yok
-
Vergide tek iptal amacsal yorum sorusudur eğer itiraz sonucu iptal edilmezse bu ÖSYM nin inceleme yapmadan itirazları reddettiği anlamına gelir eğer inceleme yapipta iptal etmiyorsa işte o zaman çok üzücü bir durumla karşı karşıyayız demektir
-
@kemankeşş üstad o soruların bir ekran resmîni paylaşırmışsınız ? Acaba herkes o sorulara mı itiraz etti? Farklı sorulara farklı kişiler de itiraz etmişse bu ihtimalde var sanırım
-
@kiziroğluhey hocam faceden cevap gelsin de atayım hemen dün yazmış reddedildi diye 3 soru için kurul kabul etmemiş bende hangis sorular dedim cevap bekliyorum
-
@kule34 kesinlikle hocam
-
@kemankeşş anladım sağolun
-
şahsen sertkan hocanın uzlaşmayla ilgili açıklamalarını okuyunca hocaya olan güvenim sarsıldı
-
sertkan hoca idari hakimmiş diye duydum,doğru mudur?
-
@kule34 sizce cevap nedir?
-
@Berkan13 evet eski vergi hakimi
-
@34idari Evet yürürlük tarihi farklı belirlenmiş ...maddeyi şimdi farkettim...teşekkürler..
-
@RootofAllEvil hocam forumda şık hareket bu..teşekkür ederim bu özür açıklamasından ötürü...bol şans..
-
@justice000 ne demiş ki?
-
Hangi 3 soru, söylenti de olabilir belki. Çünkü kabul edilmemesi durumunda bu sınavla açıklanır neden ayrı mesaj atılsın ki çok garip olur, kişiye cevap atılması vs. Tam net bilgiye ulaşmak önemli
-
ben iki soruya itiraz etmiştim, henüz bir cevap gelmiş değil bugün eve dönünce tekrar bakarım, cevap geldiğini söyleyenlerin itiraz ettikleri sorular nelerdi acaba bilen var mı?