29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Beton-Şaban muratin özel hukuklari yeterli bence hocam konu açısından.
-
@aroma, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Beton-Şaban muratin özel hukuklari yeterli bence hocam konu açısından.
Saol kardeşim
-
@aroma kodakoğlunun konu anlatımından ilk önce bir konuya çalışın sonra ilgili konunun çıkmış sorularını sertkan hocadan çözün böyle ilerleyin sonra da kanun okursunuz hocam hem oturmuş olur konular
-
@hakimehanımm bende bu şekilde ilerlemeye çalışıyorum ama umarım ilerleyeblrim:) teşekkür ediyorum
-
@aroma sayfa kaç
-
@Hayaller71 10. Sayfa hocam
-
@hakimehanımm ben kitaptan çalışmadım ama sertkan beyin kitabı iyi gibi. hmk bile olsa birebir mevzuattan gelmeye başladı
-
@dzndr kesinlikle hocam kanun okuması daha önemli ve çıkmış soru çözmek.. ama pek çoğumuzun temeli yok bu derste kodakoğlunun kitabının dili anlatımı güzel direkt kanundan oturmayabilir
-
@aroma şimdi baktım kardeş haziran 19 baskı bide umarım sadece burda hata vardır
-
@Hayaller71 yönetmelik kısmı da eski tanimi ile ele alınmış hocam .Umarım başka bi şey çıkmaz son baski bir de.
-
@aroma siz yine hata görürseniz paylaşın hocam
-
merhaba kafama takılan bir soru var yazılı sınavlarda bi kaç yerde gördüm ama net cevabı bilmiyorum, ''yargıda alınan bir kararı idare uygulamak zorunda mıdır, uygulaması için gereken şartlar nelerdir,süre var mı, alınan karar uygulanmadığı takdirde yaptırımları nelerdir'', cevaplarsanız çok sevinirim
-
@dnd hayırlı sabahlar hocam..
Bu makalede aklınıza takılan her soru çok güzel açıklanmış. Uzun olduğu için kopyala yapıştır yapmak yerine buraya atmayıp adresini atayım da sizde oradan inceleyin:
Selametle...
-
@Mehmetemir çok teşekkür ederim:)
-
Akedemi soru bankasını alıp inceleyen var mı? Hakimim ve akedemi arasında kararsız kaldım
-
@Hayaller71 daha elime geçmedi 4 gündür kargoda anteptetyim uzun sürüyor
-
Buralar pek bir sakin geçen senenin başlığına göre
-
@kemankeşş kafalar karışık başkan :)) kaymakamlık bi yandan hakimlik bi yandan kgk ingilizceyi sınavdan çıkardı o da bi yandan şahsen benim kafam allak bullak :))
-
Şu aralar guy yeterliğine çalışmaktan hakimliğe fazla vakit ayıramıyorum ama bugün sabah medeni hukukla başlangıç yaptım.
-
@kemankeşş bende hakimim siparişi verdim az önce ilk Justice çözdüm ama biraz ağır geldi sanki