29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Tan tahsin hariç Medeni konu anlatım önerisi olan var mı Kpss notum yeterli değil
-
@Hayaller71 mehmet remzi hocayı öneririm ikinci sayfa yayınları
-
Yetki yayınları var ceza ve medeni hukuk soru bankası iyi mi arkadaşlar Özal Duran medeni yazarı
-
Müessir kitabını aldım ama hakimlik sınavına girmekten vazgeçtim satın almak isteyen varsa 150 tlden veririm arkadaşlar.
-
sinav icin diplomanin aslina gerek var mi arkadaslar okul sehir disinda okula gitmem problem olabilir yani okula hic ugramadan sinava basvurma olanagim var mi ?
-
@IS-LM e devlet öğrenim belgesi bile kabul ediliyormuş
-
@birmaliyecii bir hafta içinde koşulsuz iade hakkınız var hocam, ödemenin tamamını alırsınız o durumda.
-
Arkadaşlar merhaba, herkese kolay gelsin.
Ben medeni hukuk için monopol almıştım fakat gerek anlatımı olsun gerekse de konu geçişleri olsun bana pek hitap etmedi ve şu an gerçekten başka kaynak arayışındayım. Önceden tan tahsin zapata çalışmıştım fakat o da fazla ayırıntılı ve kalın geldi açıkçası. Yanı 700-800 sayfa ayırmak istemiyorum açıkçası. Bu konuda medeni hukuk konu anlatımı için başka önerisi olan var mıdır hemen sipariş etmek istiyorum.
Teşekkür ederim.
-
@birsorumolacaktı muratın özel hukuğu çok iyidir tavsiye ederim ben ondan çalışıyorum.
-
Arkadaşlar idari hâkimliği kaç bin kişi başvurur sizce tahmini?
-
Arkadaşlar ben justice çalışma kitabını aldım bunun yanında matrah vergi için aynı zamanda hukuk notlarımada bakıcam medeni usul hukuku illa kitap notu gerekli i justice den ve sorulardan halolmaz mı
-
@Su28A hocam geçen yıl 14.214 kişi başvurmuş 100 kişilik alım yapıldı.... 2016 da 25.057 kişi başvurmuş alım sayısı 200 kişiydi
-
@idarihakimmm o zaman bu senede rahat 15 bin kişi diyebiliriz sanırım
-
@Su28A daha fazla olur bence kaymakamlık geçince baska ilan yok önümüzde buna yönelme çok olabilir
-
@Su28A bence de 15 bin civarı olur ... bu yıl KPSS katılım bile ciddi oranda düştü ... ben daha fazla olacağını sanmıyorum
-
Bugün ilk kez hmk çalışmaya başladım ama beynim yandı bana mi zor geldi acaba !
Sonrası böyle olmaz umarım -
@aroma hmk için her şeyi bırakıp çıkmışlarla kanunu yan yana çalışın hocam. 6/7 yaptım son sınavda ama başlangıçta inanılmaz zorlanıyordum. İcra gibi biraz tepinmek lazım üzerinde
-
@dzndr hocam kanun ile cikmislari alsam işin içinden tamamen çıkamam sanki bi bilgim yok bu de çalışma tarzima çok ters geldi! Kitabı bi okusam belki oturur biseyler zamanla
-
Arkadaşlar idari hakimlik için medeni ve borçlar ne önerirsiniz kpss notları kısa hakimlik notları cok uzun
-
Matrahin konu anlatımı 4.baskısında halen yönetmeliklere dair bakanlar kurulu ifadeleri neden yer alıyor ki ? Bir de Cb 'na verilen mali yükümlülüklere iliskin yetki cb kararı ile kullanırdı notum vardı ama kitapta cb kararnamesi veya cb kararı ile deniliyor ? Sizlere danışmak istedim