29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kemankeşş evt bn sinirdayim ama belki olur beni son 40 soru batirdi bnde burdan devam ediyorum hocam
-
@samettin beni de maliye birax da iktisat eli yüzü düzgün olsaydı şimdi mülo da kesin olurdum hayırlısı iiin ilginci bende kamu dan fazla yaptım değişikti hayurlısı dostum
-
Aşağıdaki defterlerin hangisi tasdike tabi değildir ?
A Yabancı nakliyat kurumlarının hasılat defteri
B Çiftçi işletme defteri
C İmalat ve üretim defteri
D Defter-i kebir
E Envanter defteri -
-
Arkadaşlar müessir deneme nasıl ? Alan var mı?Beğendiğiniz deneme varsa onu da yazabilirseniz sevinirim.bir de 2018 idari hakimlik soruları elinde olan varsa atabilir mi?özelden mail adresimi yazarım
-
@80üstamadnnmsz monopol guzel olabilir hocam 2018 hakimlik sinavi elinde olan bana da atarsa sevinirim bnde ozelden e ppsta mi yazarim
-
@80üstamadnnmsz monopolun özeller biraz ağır ama kamusunu sevdim özellikle ceza ve idari yargi kısmını.yargic denemeleri de guzel hepsini çözemedim ama olması gerektiği gibi
-
@olursaolur teşekkür ederim
-
@samettin teşekkür ederim
-
Monopol idari denemeleri bu yilda cıkarmiş alinabilir mi?
-
Arkadaşlar kolay gelsin. Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi acaba vuktaki her madde önemli midir kitaplarda hiç gormedigim tahrir konusu , komisyonların oluşum süreci ve genel yapısı gibi başlıklar önem arz ediyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum herkese kolaylıklar dilerim
-
@elitnur 33-93 arası hariç önemlidir. Çıkmış soruları kendinize referans edinebiiirsinz
-
Vuk a göre aşağıdakilerden hangisi ya da hangilerine pişmanlık ıslah hükümleri uygulanmaz ?
1 Kurumlar vergisi
2 Gümrük vergisi
3 Katma değer vergisi
4 motorlu taşıtlar vergisi -
@kemankeşş 2 4
-
Aşağıdakilerden vergilerden hangisinde elektronik ortamda gönderilmesi gereken beyannamelerden değildir
1 kurumlar vergisi
2 gelir geçici vergisi
3 banka ve sigorta muameleleri vergisi
4 veraset ve intikal vergisi -
@kemankeşş 3 ve 4 mu olacak
-
TBMM Genel Kurulunda kamu başdenetçisi seçimi yapılmaktadır. İlk iki turda anayasada öngörülen çoğunluk sağlanamamıştır. Üçüncü tura gelindiğinde ise yine yeterli çoğunluğun sağlanamadığı görülmüştür. Buna göre kamu başdenetçisinin seçilmesi için gereken karar yeter sayısı en az kaç olmalıdır?
-
@RootofAllEvil 4. Turda max oyu alan seçilir
-
Arkadaşlar vukta önemli değişiklikler var ama sorarlar mı bilmiyorum. Daha mevzuata işlenmedi ama resmi gazetede yayımlandı. İzaha davet 30 gün oldu, kanun yolundan vazgeçme geldi vs
-
@dzndr hocam zannetmiyorum ehil birisinden öğrenmek gerek ama ösym girmez o topa