Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Yds den 70 almak hic kolay bir sey degil arkadaslar bunu da unutmayin elestirirken . Gördüğümüz uzere kimsede yds yok
-
@enjoythesilence hocam bence yabancı dil, kpss den daha iyi bir yetenek
-
@enjoythesilence zaten şu an YDS dahi olsa 90 puan yoksa atanmak hayal gibi bir şey. Misal 90 puanım yok YDS var ama Türkiye'de yine iyi bir yere gelinmiyor. Yani diyeceğim o ki kpss bir skala ise ve kadro sayısı az ise kpss puanı da baraj olarak 90 benim için mantıklıdır, YDS'nin mantıklı olması gibi. Yoksa 3 kişilik bir ilana 60 genci Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'ya sınav için çağırmak açıkça bir umut tacirliğidir.
-
@gpale hocam çok ilginç bir kıyaslama bence bu. KPSS sınavından 4-5 alandan iyi netler çıkarmayı küçümsüyorsunuz. Yds kolay bir iş değil ama çok abartılıyor bence. Benim eleştirim ayrıca şu konuda: benim YDS puanım iyi hadi kurumların hepsi YDS istesin anlayışına.
-
Başka fakülte mezunlarının atanması için kpss puanı yetiyorken bizde iş kpss ile bitmiyor. Daha bunun yds si var kurum sınavı var ondan sonra sözlü mülakatı var mülakatta torpildi referanstı vs var oğlu var. En sağlıklı işleyen süreçte bile atanmak 1 yıl sürüyor o da asgari süre.
-
@RootofAllEvil aynen öyle. Referans torpil varken ister yds den 90 al ister kpss den 90 al bir önemi kalmıyor. Çevremde kimseye iibf yazdırmıyorum sırf bu mülakatlar yüzdenden.
-
@preacher hocam diğer fakültelerin de durumu iyi değil ki kimi tus ile ugrasiyor muhendislerin de isi zor hukuk deseniz referansin krali donuyor oralarda avukat olsaniz da gunde 12 + saat calistiriyorlar
-
Referanssız hiç mi şans yok? Bu kadar mı kötü durum
-
@justlawyer kaymakamlık ve hakimlikte şans yok ama a grubundaki tüm mesleklerde var
-
Sınav saatini bilen var mı?
-
@Schenker91 ilan metninde 10.00 yazıyor.
-
İşletmede muhasebe de sorulur mu acaba
-
@Rögaritma yok ya niye sorulsun muhasebe uluslararası ilişkilerin dersi.
-
@şanlıtellak hee tamam o zaman calışmayayım öyleyse.
-
@şanlıtellak ironi miydi bu ?
-
Uluslardan sınava hak kazanan arkadaşlar nasıl çalışıyorlar?
-
sosyolojiden sınava girecek arkadaşlar hangi kaynakları kullanıyorlar acaba? içerik hakkında bilgisi olan var mıdır?
-
Arkadaşlar rica etsem genel iktisat alanına çalışabileceğim bir link atar mısınız? Yüzeysel bilgiler olsa da olur çünkü alanım bu değil on soru gelecek burdan
-
Sınav giriş belgesi falan var mı dostlar sınava nerede gircez bilen var mı
-
@preacher 29unda soyleyecklerdi hocam