Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@yurtlu-john o zaman 80 kişilik liste dolmaz diye düşünüyorum.
-
eğer sınav çoğu insana göre kolaysa mülakatlarda bayağı tokatlarlar
-
@robius kendim 45 doğru bekliyorum sınav 40 doğru ile kapatır bence
-
benim tahminim de 37 doğru umarım 35 le kapatır
-
@cyy00 Benim iyi gibiydi. Iktisat olmasından dolayı 40 doğru olur bence en düşük. Daha yüksek olma ihtimali var ama.
-
İktisat bölümünde herkes alanında zaten iyi olduğu için 40 doğruyla kapatabilir ama işletme 40 altına düşer gibi.
-
@rukiyesv ben daha kpss ye hazırlanırken işletme de kasan görmedim eğer alana hakimse zaten girmesi gerekiyordur bence de 40 altına düşer.
-
@yurtlu-john, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
r
Ben de ulaşamadım bugün, ulaşabilen varsa ne zaman açıklanacakmış bir bilgi verdiler mi ?
-
@Estevez 2012 işletme mezunuyum ilk kez işletme konusu çalıştım 7 yıl sonra ilk kez
-
@rukiyesv benim de aynı sayılır ben de 11 mezunuyum
-
@justlawyer evet bana da en iyi ihtimal 40 doğruda kapatır gibi geliyor. Bakalım yakında açıklanır hayırlısı olsun.
-
@Estevez işletme puanları çok yüksek arkadaşlarla yarışıyoruz aslında ama bu sınav buram buram makale kokuyordu sorular KPSS tarzında değildi akademik kadronun soru hazırladığı belliydi. Özellikle geç çoğunluk sorusu makalenin içinde yazıyor. Tahminim 37-38 ama tabi ki yanılabilirim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@rukiyesv öyle tabi eğer mülakat da bu minvalde olursa zaten o arkadaşlar farklarını konuşturacaklardır alan bilgileriyle nasip kısmet bakalım açıklanınca göreceğiz hep beraber
-
@promisme ben dün 5285 olan dahili numarayı aradım cevap verdiler
-
Arkadaslar ulasanlar burada bizide bilgilendirirse çok iyi olur
-
işletme ve iktisatta kontenjan çok giren az olduğu için 35-36 arası kapatır ama uluslararası ve kamu yönetimi daha yüksek kapatabilir
-
Arkadaşlar kuruma ulaşan var mi? Bugün açıklanır mı?
-
@teta bugün açıklanması imkansız bence. Haftaya cuma açıklansa öpüp başıma koyarım.. Yeter ki aylarca sürmesin
-
@preacher bi arkadaş foruma yazmıştı 1 2 gun once. Kurumu aramış ordan da bu haftaici açıklanmasını bekliyoruz dediler demişti
-
@teta spk da öyle her aradığımda bu haftaiçi açıklanmasını bekliyoruz diyorlar ama açıklanmıyor tabi ki..