Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Antimülakat hocam mesela benim genel kültür olarak da çok bir hukuk bilgim yok, acaba kaynak olan sayfaya yönlendirebilir misiniz ya da hazırda kafanızda bir kaynak varsa önerebilir misiniz?
-
@miko hocam psikolojiden de sosyal hizmetlerden de çok konu vermişler benim de kafam feci karıştı ama dediğiniz gibi dikkat edeyim, çıkmış sorulara mı baktınız?
-
@username hocam meslek tanıtımından kastınız nedir?
-
@nora Anayasaya baktim hocam diğerlerine de bi göz gezdirdim konu çalışması yapıp tekrar dönmeyi düşünüyorum. Ama bana pek kolay görünmedi bilgi temelli sorular genelde lisans eğitimimde psikoloji dersi aldım hatırladığım şeyler elbet var bi bakim dedim ama yok çözemedim
-
@nora hocam aslında kpss kurslarına ait kaynaklar bile olur. Yargı, murat, themis, data vs. Bunlara ait konu anlatımli kitaplar dahi olur. Bulabilirseniz not dahi olur. Bazı fotokopicilerde direk notta bulabilirsiniz.
-
@nora tercihiniyap sitesinin moderatörleri zaman zaman meslek grupları ile ilgili bilgilendirici tanıtım yazıları paylaşıyorlar hocam. Onun gibi bir tanıtımdan bahsetmiştim ancak sağolsun arkadaşlar mesajlaşma yoluyla da yeterli bilgiye ulaştım diyebilirim.
-
@Amaral bende sosyal hizmet mezunuyum siz hangi kitaplardan çalışçaksınız çok ders var ne yapacaz
-
Arkadaşlar sosyal hizmet ve psikoloji mezunları nasıl çalışacak piyasada kitap falan yok . Yada olanlar yararlı ve yeterli olurmu acaba
-
@Dogan65 hocam konular belirli olduğu için okuldaki ders notlarınız veya kitaplarınız duruyor ise, özetler halinde bakabilirsiniz. Özel olarak sınavlara yönelik bu bölümlerde kitap, not vs. olduğunu duymadım.
-
@Antimülakat hocam ben sosyal hizmet mezunuyum . Sorulaçak derslerden iki tanesini gördüğümü hatırlıyorum sadece. Sizin bölüm ne
-
@Dogan65 hocam admin olarak söyledim bunları. Sınavın benimle bir alakası yok geçmiş dönemde arkadaşlarımızın söyledikleri de bu yönde idi. Geçmiş defterlerin bir karıştırılması tavsiyesinde bulunmak istedim.
-
@miko ben de sosyal hizmetten basvurcam. Bi sey merak ediyorum bu sınav kesinlikle test seklinde mi olcak yoksa klasık olma durumu da var mı ?
-
@Dogan65 ben de sosyal hizmetten basvurcam. Bi sey merak ediyorum bu sınav kesinlikle test seklinde mi olcak yoksa klasık olma durumu da var mı ?
-
@melike53 sınav test olur hocam.2012de ki yazılı mülakat sorularına burdan ulaşabilirsiniz http://www.memurlar.net/haber/318801/
-
@melike53 sınav test olacak hocam
-
@SosyalMühendis @Dogan65 teşekkür ediyorum. şimdi inceledim. peki matematik , türkçe, inkılap,coğrafya gibi konulardan da soru var yine öyle mi olur sizce
-
@melike53 o dersler yok hocam sen nereye baktın öyle
-
@Dogan65 http://www.memurlar.net/haber/318801/ bu linkteki sorulara baktım . 100 soru var.ben yanlış yere mi baktım acaba
-
@melike53 tamam doğru yere bakmışsinda o soruların içinde türkçe falan var mı benim suan telefon açamadi bakamadım
-
@Dogan65 orda iki tane sınav paylaşımı olmus ilkinde o bahsettigim derslerden toplamda 10 soru falan var. Diğerinde yok ama. Hangisi gibi olcak onu merak ettim.