2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@MiraKar İroni olduğu için komik hocam zira sınavın olmaması hiç de komik olmaz :))
-
@amirim Bilgileriniz için teşekkür ederiz hocam
-
KAS soru bankasını çözen arkadaşlar memnun mu acaba? 2020 basımı
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar cuma akşamına kadar 100 kişilik ilan kesin gelecek.
Sınav 18 Ekim. 5 Aralık için tekraren özür diliyorum.Asıl biz özür dileriz, velevki cumaya kadar ilan gelmese bile siz ve sizin gibi duyumcu dostlarımızı troller karsisinda savunmuyoruz sessiz kaliyoruz hakkinizi helal edin
-
@amirim şimdiden hepimize hayırlı olsun öyleyse
-
@underwood aynen öyle hocam Allah büyük :))
-
@sessessc sabır hocam sabır çalışmalara ara vermeyin .
-
@ryu753, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
KAS soru bankasını çözen arkadaşlar memnun mu acaba? 2020 basımı
2020 değil de bir önceki baskısını çözüyorum hocam. Çözülebilir bir kitap konu tekrarı için ama Kaimmakam ile 1453ün gerisinde soru kalitesi olarak bence.
-
Deneme kaynak önerisi olan var mı?
-
@amirim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar cuma akşamına kadar 100 kişilik ilan kesin gelecek.
Sınav 18 Ekim. 5 Aralık için tekraren özür diliyorum.@amirim usdat coronadan dolayı farklı illerde de olabilir mi bu sınav ?
-
@ceterisparibusss
-
Arkadaşlar kaymakamlık için yedek liste oluyor mu? Çünkü ilanlarda hep yedek liste ilan edilmeyecektir yazıyor. Yani yedek var ama ilan edilmiyor mu?
-
@emrediyebiri olmuyor geçen yıl bir kişi evrakları teslim etmediği için 99 kaymakam adayı göreve başladı. Hatta mülakat listesinde de 399 kişi vardı diye hatırlıyorum.
-
@109-dönem vay arkadaş mülakatı geçip evrak teslim etmeme de farklı bir olay.
-
@srsmn sayıştay denetçileri ve hakimler muvafakatname alamıyorlar ona rağmen goz göre göre başkalarının girmesine engel oluyorlar.
-
@murad00 pareto üstad-ı azam dır hakkında konuşurken ağzını çalkala normalde cevap vermem çok konuşmam ama adamla mesaimiz var burda ahde vefasızlık yapılması hoş değil..
Varsa duyumun şöyle çapını görelim.. -
@amirim dostum senin güncel duyumun 5 aralikmı
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@ceterisparibusss size katılıyorum. 1453’ün arkasındaki test özelleri çözerken kendimi sınavda hissettim
-
@hedef2020 ayrıca başkent kariyer de çözülebilir arkadaşlar. Tam sınav formatında