2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 peki sorular özgün mü yoksa karışık mı
-
@Av-Dilara-AK Teşekkür ederim
-
@oguzhas ozgün
-
Bu sene çok sessiz ilerliyor ne eskisi gibi duyum ne de hava var. Bir de virüs eklendi. Alım olur mu belli olmaz beklemedeyiz bakalım.
Bu böyle yarım kalmayacak -
@NeedForYou duyumu olan arkadaşları küstürdüler belki ondandır
-
Virüsün süreci aksatma olasılığı nedir acaba
-
@KaimakamAday yaza kadar bitmezse süreç uzar . Ama öngörülen 2 aya normale dönüş .
-
Herkese selam. Mülakatı atlattık, artık burada yerimizi alalım
-
@mülki nasıl geçti, neler sordular hayırlı olsun
-
@ryu753 Teşekkür ederim, iyi geçti çok şükür. Resesyon ve enflasyonla ilgili sorular soruldu, bir de yerel yönetimler ve vesayetle ilgili sorular geldi. Bir de vergiden soru geldi. Genel olarak sorulara düzgün yanıt verdim, bakalım inşallah sonuç güzel olur.
-
Bu salgın yüzünden bu sene sınav açılmayacak gibi iki hakkım kaldı 1 tanesi zayi olmasa bari.
-
@görünmez-el, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Bu salgın yüzünden bu sene sınav açılmayacak gibi iki hakkım kaldı 1 tanesi zayi olmasa bari.
Olağanüstü bir durum var. Motive olup çalışılmıyor. Umarım yeni sınav sürecini uzatmaz etkilemez. Allah milletimize Ve devletimize yardım etsin. Vatandaşlarımız ve özellikle de yaşlılarımız tedbirlere mümkün mertebe riayet ederse Mayıs sonu çifte bayram yaşarız ulus olarak
-
@görünmez-el sınav açılır bence ama durumlara göre ya yine Kasım-Aralık olur ya da 2021 başlarında falan olabilir. Yani tahminim o yönde. Kaymakam almama gibi durumlarının olacağını sanmıyorum.
-
İhtiyaç varsa sınavın açılmaması gibi bir durum olmaz. Allah'ın izniyle bu sıkıntılı süreç geçecek. Bizler sınav varmışcasına hazırlanmak, bilgilerimizi taze tutmak zorundayız.
-
@mülki allah yolunuzu açık etsin. Bir şey soracağım iktisat için iktisat okullarına da çalışmak gerekli mi?
-
@ryu753 Allah razı olsun. Bence iktisat okullarına çalışmaya gerek yok.
-
İçisleri bakanligina 140 adet atama izni verilmiş...En az 100 kaymakamlık olur insallah..
-
@toroskaplan 140 sayısına 100 kaymakam dahil değil onun için ayrı izin alınıyormuş
-
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle 2020 için hazırlanan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.Konunun piri olmuş, bu yola baş koymuş, hazırlıklarına yılmadan devam eden arkadaşları hayranlıkla takip ediyorum
Şu konuda özellikle yetkin arkadaşlardan destek rica edeceğim.
Kamuda çalışan birisiyim. Bu sene (Açılması umuduyla) Kaymakamlık sınavına gireceğim. Yoğun bir tempoda çalıştığım için içinde bulunduğumuz süreci de değerlendirerek hazırlıklara başladım.
Siz değerli üstatların tecrübelerine dayanarak sınav başlıkları dahilinde konu anlatımlı ve soru bankası kitap önerilerinize talibim. Biliyorum bazı kitaplar basım aşamasında. Güncellik konusunda düzenlemeler mevcut. En azından İktisat ve Türkiye Ekonomisi gibi belirleyici konulardan başlama arzusundayım. Özellikle İktisat açığını kapatarak başlamak istiyorum ki sonraki süreçte diğer mevzuatlara rahatça vakit ayırabileyim. İktisat konusunda sağlam değilim. Eğitim aldığım dönemden bu yana bilgim sıfırlandı diyebilirim. Bu süreçte keyifle, rahatça algılayabileceğim kaynak tavsiyelerinizi, video, pdf, ders notu farketmeksizin önerilerinizi istirham edeceğim. Şimdiden vakit ayırıp yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim. Herkesin gönlünce olması dileği ile
-
İleti kaldırılmıştır.