Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@idarivesayet sorma fazla duyar kasandan korkacaksın
-
Listede ismini görmek için bile başvuran olacaktır. Hiç DHMİ sınavına İngilizcesi olmadığı halde belki atarım tutar, üç kelime öğrenirim yaparım, o an ilahi bir güç gelir, Allah yardımcım olur diye başvuranların olması gibi. Hakimlik ve hazine sınavına girme kararı almış birisi zaten bu sınava başvurmayı bile düşünmez. Hangi açıdan bakarsak bakalım, hakimliğe %100 girecek birisi sırf ismim görünsün diye başvurmazsa puanlar düşer tabiki.
-
@enjoythesilence daha önce girdiniz mi sınavın zorluğu kolaylığı hakkina ne düşünüyorsunuz ?
-
@idarivesayet hayır hocam daha önce girmedim, kurum sınavlarının test versiyonunun çok zorlayıcı olacağını düşünmüyorum. Bence KPSS zorluğu kadar olur
-
@enjoythesilence en fazla KPSS zorluğu olur demek istedim
-
Bu kurumun fırsat eşitliğinden haberi var mı ? 90.7 ile sınırdayım. Normal şartlarda başvuracaktım ama diploma meselesi yüzünden başvuramıyorum. Zaten sınırda olan puanımla gidip diploma örneği için Noter'e para bayılacak maddi imkanım yok. Dün ilgöç için 500 liraya yakın masraf yaptım. Hayır mezun belgesi istemek zor mu ? Madem illa diploma isteyeceksin, mülakatta iste arkadaş. Beni belki de listeye giremeyeceğim sınav için neden masrafa sokuyorsun ? Zaten işsiz durumda olanları böyle uygulamalarla daha da zorluyorlar.
-
Başvurup gitmeyen çok olur gerçekten gidecek olanlar da yds puanı olmayan hakimlik sınavına başvurmamış 90+ kpss puanlı kişiler olur. İnanın saatler çakışacaksa hakimliğe girmek daha mantıklı bir tarafta 5 kişi bir tarafta 20 kişi
-
@idarivesayet üst beş on kişilik ilanlar sınavları basit ve saçma olur genelde kpps formatında çalışıyorsanız sıkıntı olmaz sadece farklı konulara bakın
-
@Baelish e devlet mezun belgesi yollasak kabul edilmiycek yani öyle mi hocam resmen saçmalık. Bir arayıp söylesek yarın belki kabul ederler.
-
@dibace ing istemiyor mu bide 86 ya gelmez demi bos bosuna ankaraya gitmeyelim
-
@Baelish diploma veya bitirme belgesi diyor. Bitirme belgesinden kasıt mezun belgesi değil mi, kurumdan mı bilgi aldınız ?
-
@adanali01 ingilizce tercih nedeni hocam eğer varsa avantaj benimde 86 ama gelmez diye bişey yok tabi belli olmaz.
-
@pes-etmeyen-biri @dibace Bizzat kurumu aramadım hocam. Önceki sayfalarda bir üye aradığını yazmış, mezun belgesi kabul edemeyeceklerini söylemişler .
-
Ben konuştum kurumla diplomanı getirip şahsen başvursan dahi olmuyor diyor yani noter onaylı veya geçiçi mezuniyet belgesi gerek dedi malesef durum böyle
-
Diplomanın aslı gibidir yapılmış halini bile mi kabul etmiyorlar
Hangi numarayı aradınız @Caykovski -
@mülakatzedee başvuru da onaylı sureti diyor hocam, benimde aslı gibidir var elimde mezun olurken okuldan almıştım kabul edilir bence.Anladığım e-devlet olmuyor ve kurumun kendisi yapmıyor aslı gibidiri.
-
Aslı gibidir oluyor hocam
-
@Caykovski Gecici mezuniyet belgesi kabul ediyorlar ama mezun belgesini kabul etmiyorlar. Cok mantiksiz ya. Sonucta ikisi de e devletten alinmiyor mu ?
-
@gizem33 benim taa 2013 te yaptırdığım aslı gibidir bi şüpheye düştüm kurum bu kadar noter takıntılı olunca
-
@mülakatzedee benim de 2014 hocam. Bir şey olmaz inşallah