Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
Btk dan yola çıkılarsa p48 bazında 260. Puanı 90.5
En iyi ihtimal 90 olur altı çok zor gibi.
Ve 89.5 dan aşağı da yer yerinde oynasa düşmez. Derim ben ona göre umut bağlayın.
Her ihtimale karşı başvuru yapılır ama olayın gerçeklik payı yüzde 99 böyle olacaktır. -
@guymağduru, içinde söyledi: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
Btk dan yola çıkılarsa p48 bazında 260. Puanı 90.5
En iyi ihtimal 90 olur altı çok zor gibi.
Ve 89.5 dan aşağı da yer yerinde oynasa düşmez. Derim ben ona göre umut bağlayın.
Her ihtimale karşı başvuru yapılır ama olayın gerçeklik payı yüzde 99 böyle olacaktır.- Olacak pardon
-
@guymağduru, içinde söyledi: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
kılarsa p48 bazınd
Hocam Btk'da sadece Ankara'yı mı baz aldınız yoksa tahmininiz taşra illeri de kapsıyor mu ?
-
@Baelish Ankarada ki p3 leri diğer iller deki p48 bazında düşündüm. Hemn hemen aynı şeylere tekabül ediyor.
-
Başvuru yapan oldu mu? Hata alıyorum ben başvururken
-
@Shadowmoon ben yaptim hocam
-
@scofieldmustafa demekki genel bir sıkıntı değil. Mail attım bakalım
-
@Shadowmoon hangi aşamada sıkıntı yaşadınız hocam?
-
@scofieldmustafa başvuru pozisyonu ve kpss yılı seçtikten sonra başvurulan fakülte ile mezun olunan fakülte eşleştirilemedi sorun için mail atın diye bir uyarı çıkıyor. İlanda da sorun olursa elden başvuru yapılabilir yazıyormuş şimdi gördüm
-
@Shadowmoon anladım hocam ciddi bi sıkıntı elden vermekte fayda var
-
@Shadowmoon İlanda "Başvurular duyuruda belirtilen tarihe kadar “sinavbasvuru.sanayi.gov.tr” isimli adres üzerinden yapılacak, herhangi bir nedenle sistem üzerinden başvuru yapılamaması ve bu durumun teyidinin Kurumumuz tarafından başvurucuya e posta yoluyla bildirilmesi halinde şahsen veya posta yolu ile başvuru yapılabilecek olup" denilmiş. Bu durumda sanırım önce Kuruma durumu bildireceğiz eğer kurum şahsen veya posta yoluyla sizin başvurunuzu kabul edeceği belirtirse başvuru bu yöntemle yapılabilir diye düşünüyorum.
-
@qfy64 sanırım öyle hocam. Dediği adrese sorunu belirten mail attım. Cevaba göre elden de götürebilirim sorun olmaz
-
1 ay başvuru süresi var 90 aşagısı mucize
-
Sinavin klasik veya test olmasına dair bilgi yok ilanda !
-
@aroma Yazılı sınav konularının tamamı veya bir kısmının test olarak uygulanması Sınav
Komisyonunun takdirinde olup sınavda yabancı dil bölümünden soru yöneltilmeyecektir. denilmiş bu durumda şansımıza ne çıkarsa :)) -
Hocam ilanda sinav saati yazmiyor ogleden sonra olma ihtimali var midir? İl gocle cakisiyor
-
Sınava 160 kişi çağırılacak. P48 160. sıradaki adayın puanı kaç acaba?
-
İl göç bu sınavla çakışıyor 90 sınırına yakın puanlılara bir umut doğabilir.
-
@beveridge-eğrisi basvuruyu iptal edebiliyor muyuz? İlgoc gelmeden buna basvurduk malum
-
@scofieldmustafa kurumla iletişime geçep feragat adin hocam. 1 kişi bile önemli