İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
75 üzeri rahat olsun ve mülakat için çalışmaya başlasın. Bu iktisat ve maliye soruları ile kimse 77-80 baraj hayaline kapılmasın.
-
Hocam KKTC 5 yıl olan soru neydi
-
Maliyedeki arrow sorusunda bagımlılık olan sık yanlıs sanırım bagımlı olmayacak olacaktı dogrusu
-
@law 800 kişide nasıl 80 ile kapatacak, algı kasıyorlar resmen. soruların tamamını hatırlamadan kendisinin netini yüksek hesaplıyorlar. benim tahminim 73-74 net yapan girer.
-
@ahmetozcelik35 çünkü sınav kolaydı daha önceki ysk sınavında 81ilenkapatti 875 kişiyle
İhtimal var mı var elbet -
@theekonomist bu sınavda öyle bir ihtimal görmüyorum ben.
-
@ahmetozcelik35 bekleyip göreceğiz . İnşallah 75 ustüne çıkmaz
-
@theekonomist bence çıkmaz hocam. pazartesi sorular yayınlandıktan sonra az çok belli olur.
-
30 Kasım’da ki il göç sınavına giren biri olarak bu Sınav bariz daha kolaydı arkadaşlar
-
@asımus savurganlık değil kardeşim o yaş küçüklüğü kısıtlanma sebebi değildir!!!
-
Arkadaşlar philips sorusu ad yi kaydırdığı için eğri üzerinde hareket etmez mi? o yüzden cevap hiçbiri demiştim ama ben mi yanlış biliyorum?
-
@mültezim16 hocam soruda ayırt etme gücü şartlarından değildir diye soruyordu
-
@IS-LM ben de onu diyorum pozitif olması gerek olan bir eğri Nasıl olur da negatif olarak işaretlenir ordan düşünüp onu işaretlememek lazımdı sen yazdığını oku sonra konuş
-
@mültezim16 kısıtlanmayı sormuyordu yanlış hatırlamıyorsam hocam hangisi kusurluluğu azaltan ya da iradeyi zayıflatan gibi bişi değildir diye soruyordu o da savurganlık oluyor tabi soruyu doğru hatırlıyorsam yani
-
@İbbfli19 ayırt etme gücünü soruyordu
-
@extraordinary aynen cevap savurganlık oluyor yani.
-
@80üstamadnnmsz bak dostum soruda diyor ki hangisinde maliye pol. etkisizdir is dik lm pozitif egimli olurda maliye pol. tam etkin oluyor degil mi ? simdi bende bu mantikla lm negatif olursa tam etkinsizdir dedim bunu anlamiyorsun peki sen yaptigin sikki bana aciklar misin nasil bir.mantikla yaptigini. tartismak icin soylemiyorum soruda sikinti mi var onu cozmeye calismistim ..
-
@Marsiyal ya insallah hocam insallah
-
@ekonometrisyen bende o mantıkla yaptım ama kimse öyle düşünmüyor
-
@IS-LM ben de diyorum ki kardeşim lm nin negatif olması imkansız burdan yola çıkarak direkt o şıkkı elemen lazımdı aynı şekilde ıs pozitif olan şıkkı da bunlar iktisada ters .ben likidite tuzağı dışında yaptım .likidite tuzağına maliye politikası tam etkin lm pozitiften para politikası maliyeden etkin lm dik iken maliye politikası tam etkisiz para politikası tam etkin normslde böyle Şıklarda en uygun mantıklı likidite tuzağı dışında .ben şlk yazdığım mesajı esprili yazmıştım ama anlaşılmamış sanırım amacım tartışmak değll