İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ayözz 800 kisi mulakatta olmasa cok yuksek olabilirdi hocam ama 800 guzel bir sayi
-
@ayözz 800 kişi en fazla nolabilir hocam 80 i falan görmez zannetmiyorum ben
-
@IS-LM para talebinin faize duyarsız olması cevabıydı sanırım ancak o şekilde maliye politikası etkinliğini kaybeder
-
@nimesay Arrow mu neydi, bireysel tercihlerden kolektif tercihlere geçiş gibi bi şeydi. Bende de net değil
-
Yontem Bilimi ile ilgili bir soru vardi hatirlayan var mi arkadaslar? Siklarda Taylor, Fayol, Buchanan vardi
-
@politics06 buchanan
-
@Marsiyal hocam sanki herkes yüksek yapmış gibi birşey hissediyorum ben bence 76 77 civarı yığılma olacak
-
30 kasım 2019 sınav sonuçları 13 aralıkta açıklanmış .
-
@marshalerner genellikle her sınavda kolay algısı oluyor tahminimce 74-75 e iner
-
@80üstamadnnmsz arkadas maliye pol tam etkinsizdir diyor ondan normalde pozitif olur diyorum sen once okumayi ogren is lm konus sonra
-
İktisat sorularında kaliteli sorular vardı geçen sınava göre o kadar yüksek kapatabileceğini düşünmüyorum
-
Öyle yüksek fln kapatmaz 800 kişinin olacağı yerde
Hele ki böyle maliye soruları varkenn -
@marshalerner hocam sorular yayınlanınca daha netleşir liste falan yaparız 76 yı geçmez bence
-
Sorular ne zaman yayınlanır acaba ? Kasımda girenler için soruyorum
-
@gencbiraday geçen alımda sınavın olduğu günün akşamı yayınlanmış sanırım.
-
@hustundag hocam hangi siktan bahsediyorsunuz
-
Siteden duyurulmuş kitapçıkların pazartesi açıklanacağı
-
@gencbiraday pazartesi günü saat 13.00'dan sonra yayınlanacak sorular.
-
@law kesinlikle iktisat belirleyici olacak. Mevzuat kolaydı o kabul ama iktisat -maliyeden eleyici soru coktu. Uluslar -kamu olması gerektiği gibiydi, bi kaç ayrıntı vardı. Ben de 80i filan göreceğini düşünmüyorum
-
@asimetri geç gördüm kusura bakmayın