İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gencbiraday ya soruda tek bir yerden emir alma gibi bir ifade olduğu için ben sınırların çizilmesini düşunerek yetki ve sorumluluk dedim ama çoğu arkadaş kumanda diyor sanırım
-
Arkadaşlar 100.soru merkez bankasinin temel amaci edir olcak. Yanlis bakmadiysam goremedim sorularin arasinda
-
@extraordinary bende yetki ve sorumluluk dedim ama bakalım artık
-
@Minimalist fiyat istikrari yaptim
-
Liberaluzim sorusu neydi
-
@adam-simith yanlıs olanı soruyordu sınırsız özgürlük gibi bi şık vardı onu işaretledim
-
Sınav kolay gibi duruyordu ama yine de yüksek kapatacağını düşünmüyorum. 73-74 en fazla
Bakalım merkez göçü kasacaklar mı -
Ayrıca nick name mi soru yapan il göçe de teşekkür ederim
-
Arkadaşlr as dik ad sağa kayar sorusu neydi ?
-
@botan01 fiyatlar artar gelir değişmez olmalıydı sanırım
-
@asımus 98 "dışşallık" cevabı olan bi soru vardı tam hatırlayamadım üretici ve tüketicilerin faydalarını etkilemesi gibi bişeydi
-
@BrettonWoods katılıyorum hocam hatta ben yine 70 ile kapatacağını düşünüyorum çünkü çok ciddi bir sayı mülakata çağırılacak
-
@law insallah ama hic ihtimal vermiyorum, twitterda anket yapmislar, %23 80 uzeri görünüyor, sinava 3500 girmis olsa %20si bile 700 yapiyor. Yani 700 kisi zaten 80 üstü
-
@ubeyde imkansizzzzzz
-
@ubeyde hocam Twitter’dan ankete 3500 kişinin tamamı katılmış olma ihtimali çok düşük ? Belki 100 kişi katıldı ve bu durumda 20 kişi 80 üstü olur. Böyle bir sınavda 700 kişinin 80 üzeri olması imkansız
-
Arkadaşlar geçen sene ysk kazandım kaymakamlıkla aynı gündü 14.000 kişi sınava girdi sorular il göçe çok çok kolaydı 875 mülakata çağrıldı 81 le kapattı , ben bu sınavın en fazla 76-77 ile kapatacağını düşünüyorum
-
@gencbiraday aynen hocam bir önceki il göç başlığında da en az 75 denmiş ama sonuç ortada
-
@law hocam 750 civari kisi katilmis yuzde 38 i 82 ustu resmen. Bence cok tehlikeli duruyor
-
@rabia89 bende oyle olsun istemiyorum, ama anket sonuclari ortada. Tabi bazilari salak salak hatirlamadigi soruyu da dogru sayip dogrularini yükselttiyse bilemem ama ben sanmiyorum öyle 73 74 le kapatacağını
-
@Minimalist aynen hayvan gibi çıkıyor, millet kemirmiş