İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@law kocaman insanlar neden bol keseden salliyo ben de onu anlamiyorum bi turlu
-
2018 kpss'den sonra da herkes 100 üzeri netim var dediğinde kimse inanmamıştı. Yalana gerek yok, dünkü il göç kolaydı ve yüksek kapatacağını düşünüyorum ben de.
-
@Minimalist sınav açıklanana kadar vicdan rahatlatmak herhalde hocam garip bir psikoloji bende anlamıyorum
-
@bulbasaur aynen 80 üstü olabilir
-
@İbbfli19 Hocam moralinizi niye bozuyorsunuz ya siz her türlu listede olursunuz bence. Sallıyor millet o anketleri işaretlerken ayrıca kaç kişi işaretlemiştir ki zaten öyle. Boşverin
-
@Minimalist olmaz da diyelim ki %27 82 ve üstü 216 kisi yapar kalan 584 kisi 82-80 arasinda degilse yine 75-76 lara dayanir. benim de oyle cok duser gibi bir iddiam yok zaten ama o kadar uçukta olmaz
-
@kuruhasan Bilemiyorum hocam. Dediginiz gibi olmasi cok isime gelir zaten. Bakalim gorecegiz
-
tamam 80 üstü olsunda.Ben iktisatı doģru yazan görmedim ki soruları.Keza maliyede aynı.Cıkaralım baştan 100 soruyu paylasilan sorularda mükerrerlik var.Tam net değil.Bende sınırdayım.
-
@zenginmemur cevabı belli olmayb
-
@Minimalist bu forumda siz de dahil cogu arkadas yogun bi caba harcadi yuksek yapmalari normal. biz dun 5 aradas girdik iclerinde calisip giren bi ben vardim.
-
@law cevabı belli olmayan veya hatırlanmayan sorular da doğru sayıldıysa problem olabilir. İnsana kendi yaptığı doğru geldiği için hep en iyisi kitapçığı beklemek
-
@law onu cok yapan var bi de aşırı iddaaali oluyorlar
-
@kuruhasan Hocam aslinda ben cok calismadim. Yani ortalama calistim. Son 1 hafta hepten biraktim. Bi onceki goc sorularini cozdugumde 40 a yakin yanlisim cikmisti. Bu sinavdan sonra 75 ustu dogrum olmasi bi tuhaflik oldugunu gosteriyo zaten
-
@Minimalist umarım sen degil ben haklıyımdır
-
@kuruhasan İnsallah!
-
@Minimalist şöyle hazırlanmayan demeyelim. Ben çünkü başka kurumların sınav ve mülakatlarına hazırlanıyorum. Ama alan dışı olan sorular ne yalan söyleyeyim zor değildi bence o yüzden o kısımdan da yapma imkanı bulduk bence.
-
80 le kapatır diyenler altını doldurun biraz ya. Yok anket söyle anket böyle. Ya istatistik bilmiyorsunuz ya da moral bozmaya yer arıyorsunuz. Şuan ki anketin ort bakıldığında 76 civari katabilir. Bir de yarin çoğunun netinin bir kac net aşağı düşeceğini düşünüyorum. Bir de 850 civarı kişi çağrılacak onu da göz önünde bulundurmak lazım.
-
@law hocam sımdi 100 soru var mı sizde burda paylasilan 97 98de kalıyor.Ben forumu kullanmayi bikmedigim icin paylasamıyorum.Birazdan bakacam
-
@izzo hocam kimin ne dediğine kafa takmayın diğer sınavın sonuçları ortada her sınavda şöyle yaptık böyle yaptık diyenler var ama sonuçlar açıklanınca durumun hiç de öyle olmadığı görülüyor.
-
@izzo Hocam o istatistigi, gözden kacirdigimiz yeri siz anlatir misiniz? Tum iyi niyetimle soyluyorum ikna olmaya ihtiyacim var, moral bozmaktansa nefret ederim