İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ubeyde valla ben o anketi gorunce baya tirstim.
-
@Minimalist sen kac yaptin
-
@ubeyde 77-80 arasi bir sey bekliyorum ama yetmiycek anlasilan
-
@Minimalist ben de o civarda bekliyorum eger olmazsa cok üzülürüm
-
@ubeyde benim sinava girerken cok beklentim yoktu. Sonra dogrularimi hesaplayinca baya umutlandim. Anketi gorunce de dumura ugradim tekrar
-
@Minimalist kaybolan tek yumurta ikizim olabilirsin
-
-
@Minimalist bundan bana da yazın bir tane sınava gitmeyecektim bile sabah sonra ya para yatırdım o kadar ben başvuru yaptım diye giremeyen insanlar var diye düşündüm gittim. Mevzuat kısmına hiç çalışmamıştım çünkü sadece alan çalışmaktan ama şimdi iyi ki gitmişim diyorum.
-
Merkez Bankasının günümüzdeki temel amacı fiyat istikrarı sağlamak değil miydi
-
@Estevez Hocam bu aslinda bi bakima sunu gosteriyo. Dogru duzgun calismadan giren beklentisiz kisim bile iyi yaptiysa ciddi ciddi calisan kisim nedeniyle sinav yuksek kapatabilir bekledigimizden. Ki bu anketteki insanlarin cogu sallamiyosa 82 uzeri duruyor :')
-
Ne 80 le mi kapatır diyorsunuz anlaşılan önce doğru yaptığım sonra yanlışı işaretledim 5 soruyu arayacam gerçi ona rağmen 80 üstü gibi sınırda da olabilir 1 soruyla filan kaçırırsam eyvah ya hemen 3 gün içinde açıklansa olmuyor mu mülakata çalışmaya başlasak ya da başlamasak
-
@İbbfli19 insana o basit hatalar boyle durumlarda kafayi yedirtiyor iste
-
@roses evet o listede o yok 100 soru galiba
-
@Minimalist aynen ya en büyük hatam ne oldu biliyor musun 50 dk da hızlı hızlı çözdüm tüm soruları sonra 10 15 dk kontrol ettim üstünden geçtim o ara ilk 60 dk çıkış yasağı bitti tamam diyip kağıdı verip çıksaydım o haliyle 86 87 alabilecek durumdayım ama ben sınavın sonuna kadar durup sorularla uğraştım şimdi beklediğim sonuç 80 83 civarına düştü şimdi de 80 le 82 ile kapatır diyorlar kafayı yiyecem
-
arkadaşlar şu anketler cidden guven veren seyler degil. yahu hakimlik mulakatinda kacı iibf kaçı hukuk diye anket yapıldi 300 kişinin girecegi mülakatta 300 kusur kişi ankete katıldı dusuk kapatmaz elbet ama öyle 80 ler falan filan kolay is degil
-
@İbbfli19 ben de aynen boyle 4-5 soru degistirdim. Degistirmesem 82 civariydi. Neyse artik
-
@ubeyde anketi paylaşabilirmisiniz?
-
@İbbfli19 peki şu meşhur likitide tuzağı dışında kalan şıkkı ıs lm li soru var mı bu paylaşılan 100lü soruda onu anlayamadım hangisi o
-
@kuruhasan hocam hadi yüzde 10'u salliyo diyelim. Yuzde 27 si yine 82 ustu. Katilim da hayli fazla. Yoksa benim de cok guvendigim bir sey degil bu anketler.
-
Arkadaşlar bol keseden atmak,ankette 80+ işaretlemek kolay. Çok yaşadık bunu sınav sonucu açıklanınca ortalıkta kimse kalmıyor. Biraz mantıklı düşünelim