İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ubeyde ıs nin lm nin yatıklığını dikliğini de hesaba katarsak o zaman o sorunun cevabı yok şıklarda likidite dışında da ıs nin etkin olmadığı yerler var
-
İs lm sorusunu yazan marjinal olmaya calismis. Ogrenciye bile yazdirmis olabilirler. Soru da sorun yok ama o sorunun dogru yaniti cevaplarda yok. Butun sıklar yanlis. İptal gelebilir o soruya
-
@davinci1 orda maliye politikasinin etkinsizliginden bahsetmis IS pozitifken maliye politikasi nasil uygulanacak
-
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
İs lm sorusunu yazan marjinal olmaya calismis. Ogrenciye bile yazdirmis olabilirler. Soru da sorun yok ama o sorunun dogru yaniti cevaplarda yok. Butun sıklar yanlis. İptal gelebilir o soruya
Ya bence kesinlikle iptal olmalı.Ama edeceklerini sanmıyorum
-
Sinavda surekli burnunu ceken arkadas umarim o burun cekis seni motive etmistir. Zira beni mahvettin.
Bu yaşta burun çekmemesi nasıl beceremiyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
Bunu demeden geçemeyeceğim. -
İş lm sorusunun doğru olduğunu düşünen var mı?Varsa aydınlatırsa bizi çok iyi olur
-
Sonuclar ne zaman açıklanır tahminen arkadaslar ?
-
@kpsslik 2 haftaya diyorlar
-
İtiraz edecek var mı ıs lm sorusuna
-
@Marsiyal yine 1 soru iptal edilir fazla edilmez oda edilirse
-
@felsefetasi keşke uyarsaydın kötü bir durum
-
@rabia89 değildir diyodu
-
@Hayaller71 sınavın ortasında başladı sonunda bitirdi. Uyaramadım kulaklarıma peçete taktım.
Kamu spotu kütüphanede, sınavda lütfen burun cekmeyin . Hakka girmeyin.
-
@adanali01 başka hatalı olduğu düşünülen soru var mı ki
-
@İbbfli19 vala çoğu grupta cok soru yaziyorlarda o yuzden dedim ilgoc kendi doğrusunu kabul ediyor o yuzden 1 soru Ya iptal olur ya olmaz
-
Hala lm nin negatif IS NİN poZitif olabileceğini düşünen arkadaşlar yeni Bi teori mi yarattınız acaba gercekten hayret ediyorum
-
@80üstamadnnmsz peki hocam o değil o değil cevap hangisi o zaman yani likitide tuzağının dışında etkin olduğu bi durum yok mu ıs nin ya da bşz soruyu yanlış mu hatırlıyoruz hangi durumda ıs sıfır etkindir diye sormuyor muydu?
-
@İbbfli19 maliye politikası sıfır etkindir diye soruyordu ve sorunun cevabı açıktır hocam. Ya ıs yatık olacak ya da lm dik olacak bu 2 durumda y artmaz dolayısı ile maliye politikası tam etkinsiz olur şıklarda ikisi de yok onun için hangi şıkkı işaretlersek işaretleyelim itiraz etmek gerekiyor. Ben sınavda işaretlerken herhalde bu soru iptal olur boş bırakmayayım diye işaretledim.
-
Arkadaslar bence soru veya cevaplarda sorun yok bence biz soru ve yatlari tam olarak netlestiremedik.ozellikle is lm de. Tam olarak soruyu ve eksiksiz şıkları yazabilecek varsa sorun cozulur aksi durumda yarin sorular yayinlaninca soruyu ve dogru yaniti gordugumuzde himmmmm gercekten de boyleymis.. himm saglik olsun . Yapacagiz
-
@80üstamadnnmsz bende anlamıyorum literatürde olmayan birşeyi kabul etmezler hiçbir akademik kaynak da veya soru da karşılaşmadım şahsi görüşüm likidite dengesi hariç bir denge noktası kabul edilebilir o soruda ama sağlıklı değil yani saçma olmuş