İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@rabia89 IMF OECD dtö ve arrow sorularının cevapları uzun uzundu kimse hatırlamıyor net tam olarak sorular açıklanınca belli olur onlar ben hesaplarken onları da yanlış kabul ediyorum şimdilik oradan 2 3 tanesi doğru çıkarsa iyi olacak bakalım
-
@İbbfli19 bende bu soruları yanlış kabul ettim hatta siteye göre doğru olup emin olamadıklarımı da
-
@gencbiraday umarım 80 ile kapatmaz da. Anketleri gördükçe moralım daha çok bozuluyor.
-
@özmerlin_06 aynen ben de kendimi en dezavantajlı olacak şekilde ayarladım değiştirip yanlışa çevirdiğim sorular ve yanlış kabul ettiğim ve muallaktaki soruları dahil etmeden hesaplıyorum onlara rağmen iyi gibi bakalım nolacak
-
@rabia89 ticaret örgütü ticarete konu malları belirler diyordu bu yanlış
-
@kemankeşş peki imf sorusunda da vardı hammaddeli şık vardı bi de ticaretle alakalı bi şık vardı ben ikisi arasında kalmıştım onu hatırlıyor musun
-
@İbbfli19 temel hammadde fiyatlarını belirler diye bir şık işaretledim ama hangisi hayırlamıyorum
-
@İbbfli19 ımf dir öyle bir amacı yol çünkü
-
@kemankeşş bu iki cevaba göre benim de 2 doğru oluyor ama ben şundan emin olmak istiyorum bu hammadde yi belirler imf de ticaret mallarını belirler dtö sorusundaydı değil mi ikisi aynı soruda değildi değil mi
-
@İbbfli19 evet dtö sorusundaydı o .. imf de hiçbiri diye bi şık vardı onu işaretledim Sanki ben. Sorular birbirine karıstı sanki yarın açıklanınca belli olur zaten.
-
@bulutsuzgünler evet iki tane hiçbiri li soru vardı o petrollü soruyu ilk petrol şıkkını işaretleyip sonra değiştirmiş hiçbiri yapmıştım
-
@İbbfli19 hiçbiri şıkkı hiç işaretlemedim bu sınavda
-
@İbbfli19 ben de onu işaretledim sorular kolay görünümlü saçma ve karışıktı.. çıktığımda umutlanmıstım ama şuan 14-15 yanlışım var gibi görünüyor.. anket 80 üstü diyor korkmaya başladım açıkçası...
-
@kemankeşş imf nin görevleri değildir gibi bi soru vardı bütün şıklar göreviymiş gibi geldi bana ve hiç biri diye işaretledim yanlış hatırlamyorsam soru o şekildeydi..
-
@bulutsuzgünler aynı korku bende de var buradaki cevapların doğru olduğunu kabul edersek değiştirdiğim sorular beni sıkıntıya sokuyor ben 80le kapatmasına da razıyım sanki daha da yüksek kapatacak
-
@İbbfli19 anket mi var
-
@İbbfli19 umarım kapatmaz.. geçen sınav iki haftada açıklanmış, sınava giren sayısını dikkate almalı mıyız? Yani daha uzun sürer mi zira iki hafta bile zor bekleyecekmişim gibi geliyor.. hakkımızda hayırlısı olsun..
-
@80üstamadnnmsz yok ben anket filan takip etmiyorum ya da face vs burada yazanlar var oraları takip edenlerden
-
@bulutsuzgünler ben bu belirsizlik yüzünden mülakata yönelik ders çalışmaya başlayamadım ama iyi ki sorular açıklanacak oradan kontrol edecem eğer 83 84 ve üstü doğrum var gibiyse çalışmaya başlayacam yoksa çalışmam
-
Arkadaşlar gerçekten bu kadar yüksek sayılı bir alımda o kadar yüksek kapatır mı ki ya huzurum kaçtı iyice