İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@zenginmemur bu durum eğer sınav yüksek kapatacaksa en fazla +- 1 puan oynatır hocam çok bi şey değiştirmez iptaller..
-
@gencbiraday hangi sorular hocam ben bekleyecegim
-
@zenginmemur ıs lm ve tam dışlama soruları hocalarda yanlış olduğunu belirtti cevabı ise müsait olduğunda atıcak inşallah burada paylaşacam
-
@gencbiraday stagflasyon vardı hocam vergi yükü
-
@zenginmemur hicam pardon sayfa sayisi 176 olucak
-
@ayraan yok yoldan çevir bilir dediklerim o kardak krizi gibi sorular ben bile boşa çalıştım gibi hissettim kendimi uluslararsına kamuya o deniz hukuku filan Latince kavramlar su gibi içtim ne ayrıntı zor unutulan konulara baktım ama çok yüzeysel sorular geldi bilmiyorum belki ondan böyle düşünüyorum keşke iktisatta maliyeye daha çok çalışsaydım diyorum belki 95 bile dayanırım sağlık olsun yskya girmedim bundan kolaysa iyi ne diyim inşallah 80 i geçmez
-
@zenginmemur öncelikli bunları attım hocam cevap gelsin hele sonra diğerlerini de atarım ama ben vergi yükünde hata görmüyorum stagflasyon ise muamma
-
@DaronAcemoglu 176. Sayfaya bakin hocam orda yzdigimi gönderdim
-
@varol her soru için ayrı dilekçe sayfası mı doldurdunuz hocam
-
@zenginmemur stagflasyon sorusunda hangi şıklar üzerinde tartışma var?
-
Arkadaşlar sonuç 2 hafta içinde açıklanır deniliyor.Mulakata kalırsak, sözlü sınav ne zaman başlar tahminen?
-
@ayraan bencede en kötü ihtimalle 80e çıkar
-
@bulbasaur issizik azalir fiyatlar artar demistim.Cevap isssizlikde artar fiyatlarda artar denilmiş
-
@bulbasaur dostum dun itiraz dilekcesi sayfasi il göç acilmiyordu. Bende merkez göcten kopya cekerek kendim hazirladim, her soru icin ayri tablo yapip dilekceye ekledim. En sona dekont ekleyip postaladim
-
@zenginmemur evet ya o soruda eğriyi çizdim as ad sonra arz şoku uyguladım işsizlik arttı fiyatlar azaldı sonra gmp uyguladım işsizlik azaldı fiyat arttı nasıl cevabı o oluyor anlamadım ama iptal olacağını sanmam
-
@İbbfli19 fiyatlar da arttı olacaktı pardon
-
Arkadaşlar vergi yükü başlığı altında bireysel, net, gerçek, toplam, toplam net, bölgesel ve sektöre vergi yükü var ortalama vergi yükü diye birşey yok. Tanım olarak marjinal vergi oranı ortalama vergi oranı var bu sorunun iptali gerekmez mi sizce de.
-
@enjoythesilence hocam çok şeeey yapma boşver kimseyi burda boyle yukarıdan bakmak istemiyorum ama hayatında 1 2 sınava girmiş uzman olmuş insan çok boşver sen zaten kalmissin mülakata 4000 kisilik.sınav olunca bu tarz manipülasyon felah çok oluyor
-
@MiltonKeynes bence o soruda şöyle bi bilgi sormak istemişler sanki matematiksel bi işlem gibi ortalama filan son birim filan dememiş genel bi şekilde sormuş ortalamayı bilmiyorum iptal ederler mi
-
@MiltonKeynes Bence iptal edilmeli itiraz edecek olan varsa onlardan ricam bu soruyu da eklesinler.