İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@aksu8935 ben anketler saçma mı dedim ? Güldürmeyin insanı arkadaşlar biraz okuduğunuzu anlayın lütfen. Ben arkadaşın yaptığı farazi çıkarıma laf ettim. 1000 kişi ankete katılmışsa ve 900 ü 85 üstüyse. Ankete katılmayan diğer binlerce insanın da %90 ı 85 üstü olmak zorunda değil demek istedim ama stresli bir gün geçiriyorsunuz sanırım üstünüze boştan alınıp cevap vermişsiniz
-
@İbbfli19 hocam benim de 85 doğrum var. 800 kişi mülakata kalacak ve 800. Kişinin puanı 85ten yukarı olacaksa kapatıp gidelim kepenkleri.
-
@enjoythesilence yok yığılma 81 83 arası olacak arkadaşlar. Son kişinin puanı 83 olacaktir
-
Anketler smdiden 81 ustu diyo daha bide katilmayanlar o zaman 83 84 ustu kapatacao
-
@enjoythesilence söylediğiniz istatistik bilimine aykırı, bi anket manipülasyona uğramamışsa ve 1000 kişinin 900ü 85 üstüyse o sınava giren insanların ortalama yüzde 90'ı 85 üstü yapmış demektir, ha yüzde 90'ı olmaz 88'i olur 89'u olur. İstatistik bilimi bunu söyler. Örneğin Türkiye'de yapılan seçim anketlerinde 4000-5000 kişiye sorulur bunu nüfusa yayarler aşağı yukarı o anket türkiye genelini temsil eder
-
@adam-simith bence sinavi iyi geçenler ankete katiliyor o yüzden yüksek çıkıyor sınav umrunda olmayanin anket falan umrunda değil zaten öylesine girmiş o yüzden istatistige de dahil edemiyoruz. Moral bozmayalim o yüzden
-
@nimesay hocam az söylemişsiniz. 83 az cidden. 90 puanları görecek muhtemelen mantıklı düşünün arkadaşlar biraz. o anketlerin trollenme olasılığını da hesaba katın. yanlış sorusunu doğru kabul edenlerin netlerini yüksek yazdığını, sınava girmediği halde anketin sonucunu merak ettiği için yüksek işaretleyenleri de katın. sosyal medyanın manipülasyonlarına çok çabuk kanıyorsunuz arkadaşlar.
-
@nimesay anlamadigim nokto 12 bin kisinin katildigi ysk sinavi 81 le kapatiyorsa yaklasik 3500 kisinin katildigi sinav nasil 80 ustune cikacak;(
-
@DaronAcemoglu üstadlar itiraz hakkında yapılması gereken birşey var ise bende yardımcı olmak istiyorum
-
@adam-simith sinavin zorluk dereceleri farklı olduğu için olabilir belki bilemiyoruz ki insallah 80in altında kapatır ama herkes çok olumsuz
-
@nimesay 84 alti umut kesti gibi
-
@adam-simith ama anket bana pek gerçekçi gelmiyor
-
@enjoythesilence bak bi de şöyle düşün ben bilmiyorım yanlışsa düzeltin ysk sınavı ol uş 850 kişi mi mülakata kalmış ne 81 ile kapatmış ve Allah aşkına söyleyin o sınav bile 81le kapatmış bu bahsettiğimiz göç sınavı tarihin en kolay kurum sınavıydı guy ysk filan bundan kolay olamaz ve 81le kapatan yerde bu sınavın en az 82 ve üstü kapatmaması doğa kanunlarına aykırı umarım yanılıyorumdur ama gerçekçi olmak lazım burada saçmalamışım demeyi çok isterdim mülakat açıklanınca hala da istiyorum
-
Arkadaslar twitter her daim troll kaynayan bir yer. Cok cabuk dusuyorsunuz bazi seylere.
-
@whshw ben de oyle düşünüyorum sinavdan çıkarken herkes boşuna zaman kaybettik yapamadım diyordu şimdi herkes derece yaptı
-
@nimesay çünkü yoldan adam çevir kpss kurum filan hazırlanmayan onların çoğu bu sınavdaki bi çok soruyu doğru yanıtlar ben kolaulıpınfan dem vuruyorum 80 üstü olmasına sebep olacak tek etken bu çok kolaydı
-
Arkadaslar stagflasyon sorusunun iptali degil dogru şıkkın kabul edilmesi talep edilmelidir, cunku soru yanlış degil cevap yanlis belirtilmistir, soru iptal edilirse eger dogru yapanlar hak kaybina ugrayacaktir
-
@nimesay 3500 kisi sinava giriyor 80 ustu baraj bana gore imkansiz gibi bir sey. Ysk ile karsilastiranlar olmus 12 bin kisiyle 81 ile kapatti diye. Dogru bir yaklasim cunku ysk sinavi buna gore kat kat daha kolaydi. En maksimum 77 78 olur.
-
@whshw aaa ben bilmiyordum.daha mi kolaydi o zaman.O zaman çok mantıklı arkadaşlar boşuna kasmayalim kendimizi artık saclarim beyazladi 3 günde. 80 üstü alan rahat olsun
-
30 kasımdaki sınavda çok zor seçici bi sınav değildi bence onun 71 le kapatıp bunun 83 84 lerde kapatması biraz saçma olur