İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mel819111 evet bizde boyle diyoruz zaten cevabi anlasmalar vermis kanun olmasi gerekiyor diyoruz
-
@scofieldmustafa Evet hocam merkez göç sorusu.
-
@mel819111 millet ağzını 85 den açıyor baksana
-
Dostlar ben Perşembe günü dilekçeyi üniversite hocama yazdırcam akademik bi dille yazılması daha güzel olur diye düşünüyorum kendisi üniversitede iktisat hocası . A grubu 29 57 ve 59 sorularına itiraz edicem beklemek isteyen dostlar olursa metinleri buradan da yazarım soruları da kendisine gönderdim hatalı hepsi dedi teyit aldım yani
-
Hocalardan profesyonel destek alan varsa burada paylaşsın ortak cevap olarak belirtelim size zahmet herkes ayrı ayrı yazmasın dilekçedeki soru gerekçelerini , zaten iptal edilecek sorular belli ıs lm , tam dışlama , stagflasyon soruları
-
Arkadaşlar akademik bir açıklama alacağım ve burda paylaşacam bekleyin ıs lm ve tam dışlama sorularına yönelik
-
@ztrkrdvn çok geç olur perşembe dostum cuma son gün itiraz için
-
@DaronAcemoglu katılıyorum
-
@aksu8935 uçmuş diyorlar 85 dayandı filan moralim acayip bozuk
-
Son durum ne arkadaslar ankette
-
@adam-simith pardon murat hocanın kesin sonuçlara göre 1500 küsür katılımdan yüzde 32 si 81 85 ve 86 ve üstü yüzde 19 muş 70 75 arası yüzde 20 ve 75 80 arası yüzde 27 civarı yuvarlama yazdım rakamları az önce gördüm
-
1568 oy yazıyor tam olarak bu arada
-
Başka bi oylamaya göre de 850 kişiden ağırlıklı olarak 80 86 diyorlar
-
@İbbfli19 burda yapilan ankette de yuzde 50 den fazlasi 80 ustu gozukuyor. 845 kisi katilmis
-
@İbbfli19 dostum heyecan yapma elinden geleni yapmissindir hepimiz gibi bazi seyler kismettir burda gecersin mulakatta elenirsin sakin ol hersey olacagina variyor nacizane tavsiyem sanal ortamdan bi hafta uzak dur kafani toparla
-
@DaronAcemoglu haklısınız dostum da hocam o gün gelecek keşke bugün olsa da hemen yapsak
-
Yok hocam sıkıntı yok sormuşlar ben de duyduklarımı yazdım cevap değiştirip kendimi zora sokmam biraz sıkıntı yarattı ama artık çok takmıyorum sadece takip ediyorum ha moralim bozuk orası ayrı doğru yaptıklarımı değiştirdiğim için 60 dk dolunca çıkıp gitseydim 90 alıyordum sorularla uğraştım hem zamanım gitti hem puanım üzgünüm tabi
-
@İbbfli19 şurdaki rakamlarla sanki bu 1568 kişi zaten 81 ve üstü puanla 800 kişiyi dolduruyor.. arkadaşlar yanılıyor muyum ?
-
Murat hocanın anketinin manipülasyona uğradığını düşünüyorum. 86 ve üzeri o kadar kişinin olacağını zannetmiyorum.
-
@özmerlin_06 valla soru iptalleri ile beraber 0.1 puan bile etkili olacak gibi bu sınavda bi yerde yığılma olacak ama nerede 81 in orada mı 82 nin orada mı 83 ün orada mı 84 ün orada mı asıl soru bu belki 82 83 üstüne çok ihtimal vermiyorum ama ben de şans yoktur olur mu olur 0.1 bile çok önemli olacak yüzleri eleyecek gibi bu sınavda bakalım