İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@takkurt tamam hocam Ankarada şuan cogu kursta ders anlatıyor.Hangi hocayla irtibat kuralım benim twitter yok.Bir tane maliyeci bir tane iktisatci.Ben 4t yazari arda hoca iktisattan tufan samet yada yüksel bilgili diyorum
-
Kurumu aradım dilekce icin acmıyorlar.Nasil bir şey ya bu 4 tane numara var açan yok.
-
@gencbiraday doğru kişiden kişiye değişmez tektir. bu nedenle soru sıkıntılı itiraz edilmeli.
-
Hocam dershane hocalarımız zaten gündemde olanlar belli onlarla irtibat kurulabilir, yüksek lisans yapan ya da lisans hocalarıyla irtibatını koparmayan arkadaşlar da kendi hocalarına sorabilirler. En nihayetinde bize lazım olan akademik bir ispat. Kimden olduğundan ziyade sade ve anlaşılır bir ispat bizim için yeterli diye düşünüyorum.
-
@enjoythesilence tamam bırakıyorum yazmamalıydım tamam ama ankete göre dedim zaten doğru değildir değil mi anket bi de gece gece uykusuz uykusuz o ankete denk geldim 90 civarı yapacakken 84 85 civarı yaptım kötü durumdayım 80 81 i de geçmez değil mi
-
Eğer forumda sorulari gösterebilecek arkadaşlar varsa gosterirse sevinirim. Maliyeden yl yapıyorum hocam yardimci olur ama suan şehir disindayim. Eğer kimse bulamaz ise gitmeye calisacagim.
-
@Myap33 https://aybu.edu.tr/gpm/contents/files/B KİTAPÇIĞI_TAŞRA İL GÖÇ SINAVI.pdf
Soru sayıları 31-57-60 -
Dilekçeler erişime açıldı ortak gerekçelerle itiraz edilmesi gerektiğini düşünüyorum arkadaşlar ki ciddiye alınsın varsa profesyonel bir yardım alan dilekçe için iletişime geçelim
-
@scofieldmustafa aradığım yorumlardan birisi. keynes'i ortadan kaldıran phillips eğrisi. genişletici maliye politikasında, stagflasyon varsa işsizlik azalır, fiyatlar artar. ben cidden o sorunun cevabı neden a seçeneği anlayamadım.
-
@DaronAcemoglu ben de dilekçe vereceğim, itiraz için dahil olabilirim
-
@sbhGazi şuanlık 2 soru bulduk 1 gün daha bekleyelim başka hatalı soru oldugunu düsunen cikarsa onu da dilekcelerimize ekleyelim ayri ayri gönderelim cok olursa en azindan dikkate alırlar
-
@norm itiraz edilecek sorular neler hocam
-
@orwell hocam ben B grubu merhaba 31 57 ve 60 a kesin itiraz edeceğim ancak dilekçenin dayanak kısmını doldururken profesyonel yardım almamız çok iyi olur
-
@DaronAcemoglu 41 mi 31 mi hocam
-
@law düzelttim 31 evet
-
@law hocam merkez göcte cevabı ortalama maliyet fiyatlandirmasi olan ve iç hukuk başlayan bir soru var bunların yanlış oldugunu düsünüyoruz daha dogrusu kitaplardan baktigimiz kadariyla yanlis kendi dusuncemiz degil
-
@norm ortak cozum olmali dilekcelerde cogunluk ayni sebebi belirtmeli.Forumu iyi kullanan bir arkadas buraya paylasirsa bizde doldurur gider 25 tlyi yatiririz sonra genel mudurluge elden teslim ederiz.
-
@zenginmemur evet hocam. bir iktisat ve maliye hocasından yazılı gerekçe alınarak hazırlanacak ortak bir dilekçemiz olursa gerisi çok kolay. ben ankara'dayım, dilekçe hazır olur olmaz parayı yatırır elden veririm.
-
@zenginmemur aynen katilıyorum ortak bir dilekce hazirlayip ondan vermeliyiz
-
@zenginmemur hay ağzına sağlık hocam veyahut bir whatsapp grubu kurabiliriz eğer dahil olmak isteyenler varsa ben kurabilirim whatsapp grubunu özelden numaralarınızı iletirseniz