İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@LioN dostum indirilmiyorsa da print screen yap kesersin ordan Ben sistemden kendim değiştirmiştim hala tutuyorum pc de tip değişmedi nasılsa
-
@Estevez polislikte çok gitti benim :)) geçen elendim parkuru zorlamışlar gitti 4 tane güzelim biyometrik
-
arkadaşlar bu paylaşımı nasıl indirebiliyoruz yenıyım de tam bilmiyorum
-
@errayn nasip sıkma canını elbet başkası olur ama fotoların biometrik olması pek iyi olmamış
-
Arkadaşlar bi arkadaşım il göçte başka kuruma geçişte sıkıntı çıkardıklarını duymuş ve bunun için başvurma konusunda kararsız sizin bu konuda bilginiz var mı?
-
Bu mezuniyet belgesi olayında eğer 2010 dan önce mezun olduysanız YÖK yükseköğretim belgesine ulaşamazsınız diyor ben 2010dan önce mezun oldum ama benim e devlette öğrenci mezuniyet belgesi var pdf olarak da indirdim burada bi tezat var ama bu belgeyi kullanmalı mıyım anlamadım ben?
-
Arkadaşlar sınav Cinnah yerleşkesinde mi oluyor?
-
@ygmr 2200 ek göstergesi olan bir meslekten dah üst ek gostergeli 3600 vs gibi bir mesleğe geçişte hiçbir kurum sıkıntı çıkartamaz. Çıkartacak olsada idare mahkemesine verirsiniz daha önce emsal kararlar var zaten bu konuda. Ha en fazla şunu yapar. Misal il gocsun gittin 3600 ek gostergeli merkez uzmanlığı kazandın. Muvafakatnameni vermek için biraz nazlanirlar biraz uzatirlar vs. Ama kesinlikle bir üst kadroyu kazandiysan eni sonu seni bırakmak zorundalar.
-
@LioN çok teşekkürler hocam
-
@ygmr 2200 ek göstergeli memurluklara geçişte sıkıntı çıkardığını ben de duydum. Aynı özlük haklarına sahip varsayıldığı için daha iyi şartları olan guy ya da sgk gibi yerlere geçiş için sıkıntı çıkarıyorlarmış.
-
@kurwa Son sınav etlik kampüste oldu ama o zaman 900 kişiydi, tek blokta yaptılar. 4000 kişi sığar mı, farklı kampüslere gönderirler mi bilmiyorum.
-
@Estevez öyle hocam sıkıntı yok biri olsa yeterde işte
-
@scofieldmustafa hocam pasaport kanunu var mi bir bilginiz var mi?
-
@errayn peki dediğim gibi göç idaresi sitesinde şöyle demiş e devlet ten yapılan öğrenim belgesi işlemi 2010 dan önce mezun olanları kapsamıyor diyor ben 2010 dan önce mezun oldum ama o dediğiniz belge benim e devlette var 2010dan önce mezun olmuş olmama rağmen yani tezat var acaba bu benim e devlette olan farklı bi belge mi yanlışlık olacak diye korkuyorum başvuruyu tamamlayıp dersime bakmalıyız?
-
@malthus_emmi hocam pasaport kanunu var mi yoksa sadece 6458 sayili kanuna mi calismamiz gerekiyor
-
@İbbfli19 hocam dediğiniz doğru ama burda bilen çıkmaz sanmam en iyisi yarın sabahtan göç idaresi ile ve aybü ile iletişim kurmanızda yarar var başvuruya nasılsa süre var
-
@bohemian hocam pasaport 6458 nüfus işgücü kanunlarına bakın ve 13 sayılı cbk birşey daha vardı ama hatırlayamadım zaten sorular zor gelmedi geçenki sınavda
-
ÇOK ÖNEMLİ DUYURU !!! @paretowilfredo @newworldorder
6458 SAYILI YABANCILAR KANUNU 24.12.2019 GÜNÜ 21 MADDESİ DEĞİŞİKLİĞE UĞRAMIŞ.GÜNCEL HALİNİ MEVZUAT GOV TR.DEN PAYLAŞIYORUM.
-
Hangi maddeler acaba bilsek sadece oraya çalışırız daha kolay olurdu
-
@regresyon kanunun son sayfasının en altında yazar hocam.