İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
P21 76,küsür siralama 6 binlerde... 2019 Puanim) 4000 kisi girecek +2000 fire olurmu bilmiyorum istatistikci arkadaslarimiz var bu forumda iyi de tahminler yapiyorlar yine yardimci olsalar su puan konusunda cok iyi olur
-
@TRRS mayışları falan ne kadar ki ilgöçün ?
-
-
Arkadaşlar kamu yönetimi derslerinden rahatlikla çalisilip yapilacak olanlar hangileri acaba daha once calisan kisilerden bilgisi olan var mi acaba ?
-
Arkadaşlar başvuruda sıkıntı yaşayan vara mı hala ? Fotoğraf yüklenmiyor. Zaten siteye girmek için de bütün gün çabalayıp durdum.
-
@serra Bende de aynı hatayı verdi. Akşam üzeri girebildim . Tekrar tekrar deneyin başka yolu yok gibi.
-
Arkadaşlar başvuru belgesini mail olarak attıktan sonra dönüş alan var mı?
-
@mulkiyelii ben geri dönüş almadım.
-
@LioN hocam bir önceki sınava ve son il göç sınavına da girdim ancak sayısını bilemesem de son sınava katilim daha yüksek görünüyordu sınıflarda katılım yüksekti genel olarak
-
kamu maliyesinin içeriğine tvs ve vergi hukuku dışındaki tüm konular giriyor mu arkadaşlar?
-
@serra gmail ve şifrenizin küçük harfle başlaması gerekiyor sanırım , bnde yaşadım o sorunu küçük harfle girince oluyor.
-
@lostfreedom vergi yok maliyede.
-
Sınav zor arkadaşlar iyi çalışmak lazım )
-
@lostfreedom evet hocam tvs ve vergi hukuku dışında diğer konular var.
-
80 soruda Devri KPSS kitabını kullanan var mı genel tekrar açısından nasıl acaba. Bu sınav için yeterli olur mu? Cevap verirseniz müteşekkir kalırız zira sormayıp cevabını bekleyen üyeler de var eminim
-
@babameraba teşekkürler hocam
-
@bsknkpss özelde ise eş durumu dikkate alınmıyor diye biliyorum. Geçmişte bu nedenle mağdur olan bir arkadaşım olmuştu ama siz en iyisi kurumu arayıp teyit alın en sağlıklı bilgiyi onlar verir
-
Sınava daha önce giren arkadaşlar varsa sınav sorularının düzeyi nedir? Özellikle alan için soru çözme işini hangi kaynaktan yapabiliriz acaba. Mesela hukuklarda daha basit düzeyde 3y yeterli olur mu veya iktisat için ne önerirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim
-
@extraordinary sorular genelde sözel konu tekrarı yapmanızı öneririm
-
@jellinek merhaba. İl göç uzman yardımcıları ilin merkezinde mi çalışıyor yoksa ilçe çalışma grubu başkanlıklarında da çalışılabiliyor mu bilginiz var mı? Veya servis durumu var mıdır? İstanbul'u istiyorum merkezi fatihyemiş sanırım fakat Anadolu yakasında oturuyorum. Eşim anadolu yakasında çalışıyor ve eşimin sağlık durumundan dolayı takipli olduğu hastaneye yakın olmamız gerekiyor. Bilginiz varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim.