İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim hocam
-
2200 ek gösterge 3600 ek gösterge ayrımı kalkmadıkça A grubu ilanları düzelmez.Şuraya bakın ya ilan geldi bu seferde ihtiyaci olan olmayan yok puani olan burda kalmaz.Herkes hakli kendi capında ama sanki olan yine biz işsizlere olmuyor mu?Ne zmana kadar bu mücadele sürecek?
-
@LioN hocam örneğin formasyona sahip bi kamu yönetimi mezunu adalet öğretmenliğine atanmaya hak kazandığında muvafakat verilir mi ?
-
İlgöç uzman yardımcılığının meslek olarak giriş sınavi olarak Allah aşkına spor uzmanından veya gıda uzmanindan ne farkı var.Yds falan artık hikaye mhuyda yds nasil 70 yapilir mhuy olan arkadaşlar gayette almışlar.Bu ayrımın kalkması lazım.
-
Başka kurumları geçtim.Merkez göç ilgöç ayrımıda ayri bir tezatlık.Aynı konular aynı test sınavı.Ama birinin hakki daha cok.Hangi lisans mezunu kendi içinde böyle ayrışıyor
-
@zenginmemur, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Başka kurumları geçtim.Merkez göç ilgöç ayrımıda ayri bir tezatlık.Aynı konular aynı test sınavı.Ama birinin hakki daha cok.Hangi lisans mezunu kendi içinde böyle ayrışıyor
@RootofAllEvil haksız mıyım?Bir guy olarak niye sınavlara giresin ki?
-
@zenginmemur guy 2200 gösterge merkez göç 3600 gösterge... guya 3600 gösterge getirsinler guy olarak biz de merkez uzmanlık sınavlarına girmeyelim. Guy olduk diye sınavlara girmekten yasaklı mıyız hayırdır ya??
Guy-dguy da aynı konular ama kendi içinde ayrışıyor il göç-merkez göç gibi -
@RootofAllEvil hocam dur ben senin yanındayım düzelsin diyorum iste bu durum.
-
@bohemian var hocam
-
Sınav kaydınız tamamlanmıştır diyip ilgili adrese mail olarak gönderdik ten sonra karşı taraftan bir geri dönüş oluyor mu mail olarak. Hadi hayirli olsun. İslem tamam gundii vs diye:)
-
@LioN gelmiyor hocam
-
@SonerY yani kardeşim malum ogretmenlere 3600 ek göstergeye geçirme sözü verilmişti. Ha olduda sen ilgocu kazandın sonra o dediğin öğretmenliği kazandın yine sana geçiş için bir sıkıntı çıkartamazlar. İlgocun ek göstergesi 2200. Ha eğer aynı ek gostergeli meslekler arasında yatay geçiş yapmak isterseniz belki biraz sıkıntı çıkartırlar sürüncemede bırakırlar ama yinede en sonunda kişi nerde çalışmak isterse oraya gider birsekilde.
-
@errayn, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@İbbfli19 hocam dediğiniz doğru ama burda bilen çıkmaz sanmam en iyisi yarın sabahtan göç idaresi ile ve aybü ile iletişim kurmanızda yarar var başvuruya nasılsa süre var
Aynen mantıklı eyvallah hocam
-
@LioN hocam en son yapılan alımda otomatik olarak bir maille geri dönüş olmuştu. Ben henüz başvuru yapmadım ama yapan arkadaşlar belirtirlerse mail gelip gelmediğini iyi olur
-
@mathilda valla ben yarım saat önce yaptım herhangi bir dönüş olmadı.
-
@LioN 30 Kasım 2019 sınavı için yapılan başvurulara dönüş yapılmadı. Önceki dönemlerde yapılmış olabilir ama bizlere yapılmadan girdik, müsterih olun
-
-
@bsknkpss merhaba ben de il seçimi konusunda bilgi almak istiyorum. Hangi illerin oldugu şimdiden belli mi? Yoksa onlar nereyi açarsa orayı mı tercih etmemiz gerekiyor. Rotasyon zorunluluğu var mı ? Bu konularda bilgi alabilsek bilen birilerinden çok iyi olurdu.
-
Su sınava gitmeyecegi halde başvuran olursa ve bizler o listeye giremezsek. 8 Şubat günü kampüsün önüne gider benim adım bomba soyadım ölüm laaaan diye milletin üstüne koşarım ona gore:)
-